Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم پلدختر در مجلس تاکید کرد مهم‌ترین مطالبات مردم سیل زده پلدختر بازسازی زیرساخت های شهری و روستایی و پرداخت خسارت به کشاورزان سیل زده است.

سید حمیدرضا کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت مناطق سیل زده پلدختر و معمولان، بیان کرد: تعدادی از روستاها تخریب شده، که اختلاف ها و مشکلات محلی باعث شده که جانمایی آنها انجام نشود و متاسفانه هم چنان با مشکل روبه رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: منازل سیل زده در پلدختر و معمولان، دو بخش هستند، یک گروه از منازل نیاز به تعمیر داشت و گروهی دیگر تخریب شده بودند. منازل تعمیری با تسهیلات و کمک مردم سرو سامان گرفته‌اند و مردم اکثرا در منازل خود ساکن شدند. منازل تعمیری بیش از ۸۰ درصد خسارت دیدگان را شامل می‌شدند امار کا ساخت منازل تخریبی - که ۲۰ درصد از خسارت دیدگان هستند- آغاز شده ولی تا پایان سال ساخت این منازل به طول می‌انجامد.

وی با بیان اینکه «به کشاورزان سیل زده نیز خسارات زیادی وارد شده است»، ادامه داد: علی رغم خسارت بیش از حدی که به باغ ها و مزارع و حوزه کشاورزی وارد شده تاکنون وجهی به کشاورزان خسارت دیده پرداخت نشده که باعث نارضایتی جدی مردم است.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس تصریح کرد: برای بازسازی راه‌ها و پل‌های روستایی نیز تاکنون اقدام عملی صورت نگرفته است اما چون کار اصولی و کارشناسی انجام نشده با اولین بارندگی، اکثر راه‌های روستایی قطع می‌شود. انتظار می‌رود وزارت راه و شهرسازی هرچه زودتر نسبت به بازسازی راه‌های روستایی و پل‌های روستایی اقدام کنند.

کاظمی در ادامه تاکید کرد: بنده به وزارت نیرو نقد دارم. سیل ابتدای سال ۹۸ باعث شد اکثر روستاها و شهرهای حاشیه رودخانه آسیب ببینند که دو دلیل عمده داشت. اول اینکه دیواره حفاظتی ایمن برای روستاها و شهرهای حاشیه رودخانه ساخته نشده بود و از سوی دیگر در طول ۵۰ سال گذشته رودخانه کشکان اصلا لایروبی نشده است. دیواره های حفاظتی نیز در دست اجرا است اما به کندی پیش می رود و در صورت افزایش بارش ها ممکن است دوباره خسارت به بخش های مختلف وارد شود.

نماینده پلدختر و معمولان افزود: در حوزه زیر ساخت‌ها نظیر گاز، برق، آب و تلفن شاهد بودیم که به طور ضروری وصل شدند، اما لازم است که به طور اساسی به این بخش‌ها توجه شده و تعمیرات لازم صورت گیرد. علی رغم اینکه در سیل کمک های قابل توجهی برای بازسازی خود شهر پلدختر شده است اما متاسفانه در حد اعتبار تخصیص داده شده، اقدام عملی صورت نگرفته است. باتوجه به اعتبارات تخصیص داده شده باید مبلمان شهری در پلدختر ترمیم شود و پارک ها و بلوارها ترمیم گردد تا مردم دیگر با چهره تخریبی سیل روبه رو نباشند.

کاظمی در پایان گفت: باتوجه به اعتبارات تخصیص داده شده با مدیریت صحیح، حتی می توان شهر را بهتر از گذشته بازسازی کرد. این ها مطالبات جدی مردم پلدختر و معمولان است که باید هرچه سریع تر نسبت به بازسازی و ایمن سازی زیر ساخت ها اقدام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل پلدختر استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندباد و بارش‌های رگباری در راه است

صادق ضیاییان درباره وضعیت مناطق کوهستانی کشور طی پنج شنبه (٣٠ فروردین‌ماه) اظهارکرد: پنج شنبه تداوم بارش‌های رگباری و گاهی رگبار شدید، توام با رعدوبرق و تگرگ و وقوع تندباد موقتی در بخش‌های جنوب شرقی کشور و ارتفاعات کرمان و شرق هرمزگان پیش‌بینی می‌شود. در این مناطق به‌ویژه طی نیمه اول روز به سبب جاری شدن سیلاب، احتمال اصابت رعدوبرق و تگرگ، طغیان رودخانه‌ها و احتمال سقوط و پرتاب به سبب وزش باد شدید، فعالیت‌های کوهنوردی، دره‌نوردی، طبیعت گردی و پرواز‌های تفریحی مخاطره آمیز است.

به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: از عصر پنجشنبه با تضعیف این سامانه از شدت بارش‌ها کاسته و در منطقه کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت مناطق کوهستانی کشور طی جمعه (٣۱ فروردین‌ماه) گفت: به سبب وقوع ناپایداری‌های همرفتی به‌ویژه طی ساعات بعدازظهر در ارتفاعات شمال غرب، ارتفاعات زاگرس، بخش‌هایی از ارتفاعات البرز و ارتفاعات جنوب شرق کشور، شرایط برای افزایش ابر و وقوع رگبار موقتی و رعدوبرق و تگرگ مهیا می‌شود.

وی توصیه کرد: با درنظر گرفتن وقوع رگبار و رعدوبرق طی ساعات بعدازظهر، جمعه نسبت به زمان بندی مناسب صعود جهت پرهیز از مواجه شدن با شرایط جوی نامناسب اقدام شود. با توجه به بارش‌های قابل ملاحظه طی روز‌های گذشته و پرآبی رودخانه‌ها و دره‌ها در نواحی جنوبی و جنوب شرقی از انجام برنامه‌های دره‌نوردی اجتناب شود.

ضیاییان در پایان گفت: با توجه به شرایط فصلی وقوع بهمن بهاره به‌ویژه در مناطق مستعد ارتفاعات البرز، شمال غرب و ارتفاعات مستعد زاگرس، از تردد در مناطق مستعد وقوع بهمن و قرار گرفتن روی نقاب‌های برفی اجتناب شود.

دیگر خبرها

  • نجات هفت نفر از اهالی کنارک که در سیل گرفتار شده بودند + فیلم
  • وقوع رگبار باران در ارتفاعات
  • تندباد و بارش‌های رگباری در راه است
  • محموله‌های بسته غذایی بنیاد مستضعفان به مناطق سیل‌زده کرمان اعزام شد
  • خسارت باران به قناتهاو منازل مسکونی در سراوان
  • رگبار و رعد و برق در ۴ استان/پیش‌بینی وقوع سیلاب
  • هواشناسی ایران / هشدار رگبار و وقوع سیلاب برای ۴ استان
  • وقوع سیلاب در کرمان خسارت جانی نداشت
  • حذف و اصلاح نقاط حادثه‌خیز در محور پلدختر _خرم‌آباد
  • شهرک نشینان آواره به منازل خود باز نمی‌گردند