Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی کریمی صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ که در دانشگاه تهران با حضور رئیس جمهور آغاز شد در بخشی از صحبت های خود گفت: آقای دکتر روحانی من که امروز به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اینجا ایستاده ام ۱۱ ماه پیش برای یکی از شرکایم کار کردم این شریک خوش قول ۹۵۰ میلیارد تومان به من بدهکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۵۰۰ میلیارد تومان آن پول دارو و تجهیزات پزشکی است، قانون من در دانشگاه علوم پزشکی تهران این است که هیچ مریضی از بیمارستان بیرون نرود و این موضوع ربطی به امروز هم ندارد، ۳۱ سال پیش که من در همدان رئیس یک بیمارستان بودم آنجا نیز اعتقاد من این بود که مریض به خاطر تجهیزات بیمارستان نباید از بیمارستان برود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآورشد : ولی ما در حال حاضر ۵۰۰ میلیارد تومان پول دارو و تجهیزات از این شریک خوش قول، خوش گفتار، گریزپای غیر قابل روئیت به نام «تامین اجتماعی» طلب داریم، شما راه حلی بگویید که ما چطور بیرون نفرستیم، البته بازم هم نمی فرستیم، مقداری به ما کمک کنید تا این شریک خوش قول ما خوش قول تر شود و ما نیز قول می دهیم نگذاریم برای بیماران مشکل ایجاد شود.

کد خبر 4748300 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان اربعین 98 شورای عالی انقلاب فرهنگی تکمیل ظرفیت مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه پیام نور وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نظارت‌ بر پسماند بیمارستانی در مازندران

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با اشاره به وضعیت پسماند بیمارستانی در استان گفت: هنوز این موضوع به عنوان یک دغدغه مطرح است، شرایط فعلی بی‌خطرسازی پسماند بیمارستانی را قبول نداریم و برخی حوزه‌ها باید نظارت‌ها را روی پسماند بیمارستانی بیشتر کنند.

به گزارش ایسنا، سیدمحمود حسینی پور در نشست هیأت رئیسه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل، رؤسای بیمارستان‌های دولتی استان اظهار کرد: نیازمند تهیه پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در بخش گردشگری و هم جذب دانشجوی خارجی هستیم.

وی افزود: با توجه به گردشگرپذیر بودن مازندران و این‌که تاکنون میزبان نزدیک به ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر ورودی به استان بوده‌ایم، خدمات دست‌اندرکاران نظام سلامت که در حال کار جهادی هستند تا آسیبی به سلامت مردم نرسد، قدردانی می‌کنم.

استاندار مازندران سرعت عمل اورژانس برای رسیدگی به مصدومان را قابل توجه دانست و یادآور شد: نارسایی‌های زیادی که پرستاران در بخش حقوق و مزایا دارند، خدمات نجات‌بخش و شبانه‌روزی آنها دیده می‌شود؛ باید شیوه‌هایی برای اقتصاد در حوزه سلامت استان تعریف و بخشی از آن برای پرسنل هزینه شود.  

این مسئول با بیان اینکه دو دانشگاه بابل و مازندران از ظرفیت‌های مهم بهداشتی و درمانی کشور هستند، افزود: با وجود همه محدودیت‌ها قطار سلامت استان به سرعت در حال حرکت است و این یک موفقیت چشمگیر است.

حسینی پور با بیان اینکه حوزه سلامت از حساسیت بالایی برخوردار است و به محض این که کمی حرکت این قطار کند شود سیل اعتراضات شروع می‌شود، تصریح کرد: فضای فعلی در استان حکایت از رضایت نسبی مردم از بخش بهداشت و درمان دارد.

وی با یادآوری اینکه پیش از انقلاب در مازندران ۴۵۰ پزشک، هزار و ۷۳۳ تخت بیمارستانی، ۲۱ بیمارستان، ۷۹ داروخانه و ۱۳۰ مرکز بهداشتی داشتیم، اعلام کرد: اکنون ۲ هزار و ۸۷۶ پزشک، ۶ هزار و ۳۶۲ تخت بیمارستانی، ۴۹ بیمارستان، ۵۷۵ داروخانه و ۲۷۰ مرکز خدمات بهداشتی در استان فعالیت دارند.

نماینده عالی دولت در مازندران اضافه کرد: با توجه به حجم بالای مسافر و گردشگر در استان افراد بومی هم  سزاوار خدمات بیشتر هستند، لذا  برنامه توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای مرکز فوریت‌های پزشکی با فوریت اجرایی شود.

حسینی پور بر همکاری‌ بین دو دانشگاه، گردشگری، معاونت اقتصادی، نمایندگی وزارت خارجه در استان و معاونت سیاسی استانداری با هدف افزایش میزان حضور گردشگران سلامت در استان تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که بیمارستان‌های دولتی بیشتر مورد رغبت توریست‌ها برای درمان است، گفت: لذا اگر این بخش را تقویت کنیم بخشی از کمبودهای حقوق پرسنل پوشش داده می‌شود.

رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی مازندران تصریح کرد: باید از پزشکان مازندرانی خارج از کشور برای رونق گردشگری سلامت در استان بهره بگیریم و پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل با توجه به ظرفیت‌های موجود در بخش گردشگری و جذب دانشجوی خارجی مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مازندران مهم‌ترین چالش موجود در بخش سلامت استان را همخوانی نداشتن زیرساخت‌ها با مخاطبان در سطح ملی عنوان کرد و گفت: ظرفیت‌های فعلی نباید ما را اقناع کند. 

حسینی‌پور با طرح این سوال که رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران چقدر توانستند از بودجه ملی برای رفع کمبودهای بهداشت و درمان چانه‌زنی کنند، یادآور شد: اعتبارات گلوبال در اختیار وزیران است و مسئولان استانی می‌توانند با طرح توجیهی سهمی از این اعتبارات داشته باشند.

وی با بیان این‌که کمبودهایی در برخی اقلام دارویی برای بیماران خاص در استان وجود دارد، بعد روانی این موضوع را بیشتر از کمبود دارو حائز اهمیت دانست و گفت: انتظار می‌رود که بیماران ما جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند و باید نسبت به آن اهتمام داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۰ هزار خدمت به مردم در بیمارستان خورموج
  • افزایش نظارت‌ بر پسماند بیمارستانی در مازندران
  • ۱۰ هزار خدمت در بیمارستان خورموج به مردم ارائه شد
  • ۶۱۷ مصدوم در حوادث ترافیکی جاده‌ای خراسان شمالی
  • تجهیز بخش‌های بیمارستان ولی عصر بردسکن به امکانات جدید پزشکی
  • مدافعان سلامت استان بوشهر تعطیلات خود را وقف خدمت کرده‌اند
  • جوان ۲۳ ساله دشتستانی ناجی جان چهار بیمار نیازمند به عضو شد
  • ثبت بیش از ۳۵ هزارزایمان در هرمزگان در سال گذشته
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد اخراجی نداشتیم
  • ۲۲ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مازندران