Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ چند روز پیش، سخنگوی انجمن صنعت تایر گفته بود زمانی که واردات کالا با ارز ۴۲۰۰ تومانی آزاد بود واردکنندگانی که در بخش مواد غذایی فعالیت می‌کردند با استفاده از کارت بازرگانی خود آنقدر تایر وارد کشور کردند که ما تا سه سال آینده نیازی به واردات نداریم. از طرفی لاستیک‌های وارداتی از کیفیت خوبی هم برخوردار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین خصوص، سیده‌حمیده زرآبادی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: سال گذشته اعتراضات رانندگان خودرو‌های سنگین را داشتیم که پس از آن، دولت استراتژی مبنی بر واردات با ارز ۴۲۰۰ را اعمال کرد تا دیگر شاهد مشکلات تایر در کشور نباشیم.

وی افزود: متاسفانه در فرآیند توزیع تایر، نظارت کافی و لازم انجام نشد و محصولاتی با کیفیت کمتر و قیمت بالا عرضه شد. بایستی وزارت صمت و بانک مرکزی شفافیت لازم در خصوص ارائه آمار افرادی که گفته می‌شود ارز دولتی برای واردات مواد غذایی گرفته، ولی تایر چینی وارد کرده‌اند را به خرج دهند و اسامی آن‌ها را منتشر کنند.

زرآبادی با تاکید بر اینکه در سال حمایت از تولید داخلی باید این موضوع را مدنظر قرار دهیم که کشور ما ظرفیت‌های خوبی برای تولید تایر دارد، افزود: محصولات تولید داخل در مقایسه با مشابه خارجی قابل رقابت نیستند، زیرا تولیدکنندگان داخلی هزینه کارگر، مالیات، بیمه و… را پرداخت می‌کنند و علی‌رغم آن باید محصولی را با قیمت مناسب تولید و عرضه کنند که هزینه تمام شده آن نیز به‌روز محاسبه می‌شود در حالی که واردکنندگان با گرفتن ارز دولتی، محصولی را وارد می‌کنند که از لحاظ کیفی در سطح خوبی نبوده و نظارت‌ها نیز در این زمینه کافی نیست.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چنانچه درخواستی مبنی بر رسیدگی به این موضوع به مجلس ارسال شود مطمئناً کمیسیون صنایع رسیدگی خواهد کرد، ولی به دلیل اینکه تعداد دستور جلسات و موضوعاتی که به کمیسیون برای رسیدگی ارجاع شده زیاد است به همین دلیل کمیسیون در حال رسیدگی به آن‌هاست، ولی چنانچه به عنوان درخواست خاص به کمیسیون ارجاع شود مطمئناً رسیدگی ویژه خواهد شد. منبع: اقتصاد24 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 زرآبادی حمیده زرآبادی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس صنعت تایر لاستیک های وارداتی واردات تایر چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸.۴ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک ایران، محمد رضوانی فر افزود: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

وی در خصوص میزان صادرات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ ادامه داد: در این مدت ۱۴۱ میلیون و ۲۱۸ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت صادر شده که ۲۴.۳۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه اعلام جزئیات واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت تصویری جامع و کاملی از واردات این گروه کالایی ارائه می‌دهد، در خصوص واردات قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۲۱۷ کد تعرفه، خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده ۷ میلیارد و ۵۹۸ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو وارد شده که ۳۱.۸۹ درصد افزایش داشته است.

رضوانی فر گفت: در این مدت همچنین ۱۳۲ میلیون و ۵۸۵ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو صادر شده که ۲۵.۲۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ افزود: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

به گفته رئیس‌کل گمرک چین، امارات متحده عربی و ترکیه ۳ کشور عمده طرف معامله برای واردات اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

رضوانی فر در خصوص میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۴۴ کد تعرفه ادامه داد: در این مدت ۸ میلیون و ۶۳۳ هزار دلار اجزاء و قطعات موتورسیکلت عمدتاً به کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان صادر و ۷۸۲ میلیون و ۶۱ هزار دلار وارد کشور شده است.

وی گفت: میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۱۲.۵۴ درصد و ۴۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

رئیس‌کل گمرک ایران خاطرنشان کرد: عمده‌ترین واردکنندگان اجزاء و قطعات موتورسیکلت، شرکت‌های کویر موتور اوراسیا، نیرو موتور سامان و نیرو موتور سهند بوده‌اند که به ترتیب ۱۳.۱۰ درصد، ۹.۲۳ درصد و ۸.۲۳ درصد از ارزش کل این گروه کالایی را به خود اختصاص داده‌اند.

رضوانی فر افزود: چین با اختصاص ۶۱.۶۱ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت کشورمان، نخستین کشور طرف معامله در واردات این کالا بود و پس از آن امارات متحده عربی با سهمی معادل ۳۲.۹۳ درصد و تایلند با ۳.۱۵ درصد در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

در سال گذشته ۶۶ میلیارد دلار کالا وارد کشور شده است که حدود ۸.۴ میلیارد دلار آن به واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت اختصاص داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جولان قطعات چینی در بازار خودرو/ بیش از ۸ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت وارد کشور شد
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • با ورود مستقیم کشاورزان به بورس برنج، دست سودجویان قطع می‌شود
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • محکومیت هفت میلیارد ریالی شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان
  • شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان هفت میلیارد ریال جریمه شد
  • واگن های متروی چینی در سالجاری وارد می شوند
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • مصرف غذاهای سوخته یا گرم کردن مجدد موادغذایی سرطان‌زا است؟