Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس این گزارش، سناتور "محمد علی اندومه" رئیس کمیسیون نظامی و دفاعی پارلمان نیجریه گفت: بررسی های این کمیسیون از تحولات منطقه و به ویژه در ایالت ناآرام "بورنو" ثابت کرد که جنایت های تروریست های بوکوحرام به حدی در این کشور و کشورهای منطقه گسترش یافته که بودجه های تخصیصی و برنامه ریزی های راهبردی ملی و بین المللی برای توقف اقدامات جنایتکارانه آنها دیگر جوابگو نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که در برابر نمایندگان سنایی نیجریه در ابوجا سخن می گفت، با اشاره به اینکه جهانیان هر روز شاهد انتشار اخباری از جنایات بوکوحرام در یک نقطه و یا چند نقطه غرب آفریقا هستند، تاکید کرد که چنانچه اقدامی بین المللی برای مبارزه با این گروه تروریستی وابسته به "القاعده" و حتی تروریست های نوظهور دیگر همچون "داعش" صورت نگیرد، به زودی باید شاهد قربانیان بیشماری از غیرنظامیان و نظامیان در کشورهای منطقه و به ویژه در نیجریه باشیم .

سناتور اندومه به دفن فقط 847 سرباز در آرامگاه دولتی "مادیگوری" در ایالت بورنو اشاره کرد و افزود که قربانیان بوکوحرام صرفا به هزاران نظامی در نیجریه محدود نمی شوند، بلکه غیرنظامیان بیگناه و به ویژه زنان و دختران بیش از مردان و نظامیان قربانی جنایت های آنها هستند و در عین حال به اموال عمومی و منابع ملی در  کشور نیز آسیب فراوان وارد می کنند.

وی تعداد قربانی چند سال اخیر بوکوحرام فقط در یک آرامگاه را مشت نمونه خروار از هزاران جنایت تروریست های بوکوحرام در نیجریه و در منطقه غرب آفریقا توصیف کرد و خواستار برخورد جدی تر دولت و نهادهای منطقه ای برای مقابله با تروریست ها در منطقه شد که هر روز بر گستره و شدت اقدامات خشونت بار آنها افزوده می شود.

رئیس کمیسیون دفاعی پارلمان نیجریه تخصیص 100 میلیارد "نایرا" (واحد پول نیجریه) به امور دفاعی در سال 2020 را رد کرد و گفت که در واقع باید اعتراف کرد که نیجریه در حالت جنگی به سر می برد و حتی اگر این مبلغ به امور دفاعی نیز تخصیص می یافت که نیافت، به هیچ وجه کفاف انجام عملیات موثر علیه تروریست های را نمی کرد.

گروه تروریستی بوکو حرام وابسته به القاعده که با گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق نیز بیعت کرده ، از سال ۲۰۰۹ بیش از 50 هزار نفر را در نیجریه و کشورهای همسایه آن در غرب آفریقا کشته و میلیون‌ها نفر را نیز آواره کرده است.

این گروه در سال ۲۰۰۲ میلادی توسط "محمد یوسف" که سَلَفی بوده و حتی کروی بودن زمین را نیز انکار می کرد، در نیجریه پایه گذاری شده و از سال ۲۰۰۹ تاکنون بیش از صدها هزار نفر را در حملات تروریستی در این کشور و کشورهای همسایه نیجریه کشته است.

اگرچه در سال های اخیر و با افزایش فعالیت افراط گرایان در کشورهای اسلامی، تلاش برخی عناصر سلفی همچون "جهاد نکاح" در سوریه توسط مفتی سعودی، جنجال زیادی برپا کرد، اما این بار، دختران نیجریه قربانی اعمال و خواسته های سلفی های گروه بوکوحرام القاعده شدند که قصد دارند این دختران را بفروشند.
اسم این گروه "بوکوحرام" به معنی تحصیل غربی حرام یا کتاب خوانی حرام است" می باشد و از اسم آن مشخص است که این گروه مخالف تحصیلات و درس خواندن است.
با کشته شدن محمدیوسف در سال ۲۰۰۹، "ابوبکر شیکاو" رهبری این گروه را بر عهده گرفت و از آن پس نیز حملات تروریستی آنها در منطقه غرب آفریقا افزایش یافت.
این گروه با ربودن حدود ۳۰۰ دختر دانش آموز ۱۶ تا ۱۸ ساله از یک مدرسه شبانه روزی در شمال شرقی نیجریه، بیشتر روی زبان ها افتاد. ۱۱ تن از این دختران که بین ۱۲ تا ۱۵ سال سن دارند، از مکان دیگری ربوده شده بودند.


شیکاو، رهبر این گروه پس از ربودن دختران دانش آموز از مدرسه شبانه روزی در یک پیام ویدیویی ظاهر شده و با پذیرش مسئولیت این حمله، اعلام کرد که این دختران را به عنوان برده معامله خواهد کرد و یا به زور به ازدواج مردان درخواهد آورد. وی همچنین در این ویدئو گفته بود که خودش نیز با دو تن از این دختران، یکی ۹ ساله و دیگری ۱۲ ساله ازدواج خواهد کرد.
بر اساس برخی گزارشات تائید نشده، این دختران با قیمتی حدود ۱۲ دلار در کشورهای همسایه فروخته شدند.
مسئله ربودن دختران دانش آموز واکنش های بین المللی را نیز به همراه داشت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم بوکوحرام نیجریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری

منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در جمع فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات و سازمان‌های حوزه شهید بهشتی استان قزوین گفت: چندین طرح ملی مهم برای استان در حال اجرا است که امیدواریم با اجرای آنها بتوانیم استان را در تامین آب شرب بیمه کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین افزود: تامین آب شرب و کشاورزی برای شمال و جنوب استان قزوین تا افق ۳۰ ساله ترسیم شده است.

وی اضافه کرد: یکی از طرح‌های مهم آبی استان، موضوع آبرسانی از سد طالقان به شهر‌ها و روستا‌های استان است که اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است.

ستوده با بیان اینکه شرکت آب منطقه‌ای یک شرکت ۱۰۰ درصد دولتی است و حاکمیت آب را در استان برعهده دارد، اضافه کرد: یکی از وظایف این شرکت تامین آب از طریق اجرای طرح‌های توسعه منابع آب از جمله احداث سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و خطوط آبرسانی است.

این مسئول با بیان اینکه صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی، یک برنامه مردم محور است، ادامه داد: صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی، یک برنامه مردم محور است لذا انتظار داریم همه حوزه‌ها به ویژه، حوزه بسیج، امامان جمعه و جماعات که مخاطبین بسیار دارند در راستای تبیین و روشنگری این موضوع به ما کمک کنند.

به گفته ستوده، مطالعات آبخوان دشت قزوین و همچنین حفظ و حراست از منابع آبی که شامل چاه ها، چشمه ها، قنوات و رودخانه‌ها و تاسیسات آبی می‌شود، از دیگر وظایف مهم و کلیدی شرکت آب منطقه‌ای به حساب می‌آید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین بیان کرد: سد شهید لشگری نهب طرحی است که با حجم مخزن ۱۲۰ میلیون مترمکعب و با اعتباری معادل ۱۲ هزار میلیارد ریال عملیات اجرایی آن در سال گذشته به اتمام رسیده و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی ادامه داد: در پایین دست این سد یک شبکه آبیاری مدرن قرار دارد که طول کانال اصلی آن ۲۵ کیلومتر و طول کانال‌های درجه یک و ۲ آن ۹۰ کیلومتر در حال اجرا است که هفت کیلومتر ابتدایی کانال اصلی تکمیل و در حال بهره برداری قرار دارد.

ستوده عنوان کرد: سد بالاخانلو با ظرفیت ۳۸ میلیون مترمکعب جهت تامین بخشی از نیاز آب شرب پنج شهر و ۳۰ روستای جنوب استان نیز بر روی رودخانه حاجی عرب در دست احداث است که حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی یادآور شد: با پیگیری‌های بعمل آمده و مساعدت وزیر نیرو امسال چهار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار نقدی برای پروژه‌های حوزه آب استان قزوین تخصیص داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • ۱۹ بازیکن به اردوی والیبال دختران نوجوان فراخوانده شدند
  • ۳۲۰۰ کنتور هوشمند روی چاه‌های آب در کرمانشاه نصب‌ شد
  • تداوم حمله های رژیم صهیونیستی به غزه/ حمله موشکی به سدیروت+فیلم
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی
  • ذخیره غیر اصولی آب به خاطر ترس از خشکسالی