Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@09:21:24 GMT

زمستان برای پالایشگاه‌های نفت در راه است

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۱۰۲۲

زمستان برای پالایشگاه‌های نفت در راه است

تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های نفتکش چینی و افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی درست در آستانه اجرای مقررات سوخت پاک کشتیرانی در ژانویه آینده، رویای بسیاری از پالایشگاه‌ها برای رونق در سه ماهه چهارم را برهم زده است.

به گزارش ایسنا، صنعت کشتیرانی جهانی طی چند هفته گذشته شاهد جهش بی‌سابقه نرخ‌های حمل محموله شده است زیرا معامله‌گران از کرایه نفتکشهای متعلق به شرکتهای نفتکش چینی که هدف تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند، اجتناب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه کرایه ابرنفتکشها برای حمل نفت خام از خاورمیانه به آسیا به شدت افزایش پیدا کرده و هزینه‌های تامین نفت را به حدی بالا برده که در مقطعی سود پالایش را برای شرکتهای پالایش نفت از بین برد.

طبق گزارش بلومبرگ با استناد به آمار شرکت اویل آنالیتیکس، حاشیه سود در سنگاپور در پایان هفته گذشته به ۲.۹۱ دلار در هر بشکه در مقایسه با بیش از ۱۰ دلار در هر بشکه در اواسط سپتامبر کاهش پیدا کرد. حاشیه سود فعلی پالایش در آسیا برای این وقت از سال، در پایین‌ترین حد خود در پنج سال گذشته قرار دارد.

بنابراین پالایشگاه‌ها با یک انتخاب روبرو هستند: یا باید نرخ پالایش سوخت‌ها را درست در آستانه فرا رسیدن زمستان پایین بیاورند یا به برنامه واردات نفت معمول خود ادامه داده و قیمت بالاتری برای نفت پرداخت کنند و با سود کم یا بدون سود فعالیت کنند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت سینوپک که بزرگترین پالایشگاه آسیا و چین است، سرگرم بررسی کاهش نرخ فعالیت پالایش تا نوامبر است زیرا جهش نرخ‌های حمل بار به حاشیه سود پالایش این شرکت لطمه زده است.

طبق اظهارات منابع بازرگانی و کشتیرانی به رویترز، هزینه‌های بالاتر کشتیرانی و نرخ پریمیومی که پس از حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی در اواسط سپتامبر ایجاد شد، سه دلار در هر بشکه به نرخ محموله‌های نفت از خاورمیانه به چین در نوامبر افزود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۱۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون جدید سازمان لیگ؛پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت وشفافیت

اجرای قانون اخیر سازمان لیگ می‌تواند به عنوان عاملی بازدارنده محسوب شود به شرطی که شجاعت و شفافیت در کار وجود داشته باشد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به دنبال اظهار نظرهای خسته‌کننده برخی سرمربیان در نشست‌های خبری علیه یکدیگر و بیانیه‌های تکراری باشگاه‌ها علیه رقبا، سازمان لیگ فوتبال ایران روز دوشنبه فهرستی از جرایم بلندبالای مدیران یا سرمربیان ادامه‌دهنده این رویه را منتشر کرد که به موجب آن، مربیان یا مدیران متخلف به پرداخت دو تا چهار میلیارد تومان محکوم خواهند شد.

اقدام سازمان لیگ می‌تواند آغازی باشد بر پایان دادن به صحبت‌ها و اتهامات بی‌پایه و اساس تیم‌ها. اتفاقی که هر هفته شاهد آن هستیم. ناکافی بودن  و عدم بازدارندگی آرای کمیته انضباطی و اخلاق باعث شد این روند ادامه پیدا کند تا جایی که مربیان و بازیکنان نمی‌خواهند از قافله تهمت و توهین به هم جا بمانند.

جریمه میلیاردی سازمان لیگ برای تیم‌هایی که بیانیه می‌دهند

در همین هفته بیست‌وسوم بود که جواد نکونام گفت داوران دربی فصل گذشته پرسپولیسی بودند و مدیرعامل پرسپولیس، صحبت‌های سرمربی استقلال را «بچه بازی» توصیف کرد. هفته‌ای که با مصاحبه‌های زنجیره‌ای عوامل استقلال علیه رقیب سنتی آغاز شد و با بیانیه‌های «پینگ‌پنگی» استقلال و پرسپولیس علیه یکدیگر ادامه یافت. سرمربی گل‌گهر هم معتقد بود داوران، او و تیمش را مسخره کرده‌اند!

در این فضای مسموم که فوتبالی‌ها برای ماندن در سرخط اخبار و مظلوم‌نمایی از هیچ حرفی دریغ نمی‌کنند، تصمیم اخیر سازمان لیگ می‌تواند پالاینده فضا باشد هر چند این جریمه می‌توانست به صورت محرومیت هم باشد. با این حال سازمان لیگ تصمیم گرفت جریمه دو میلیاردی را برای متخلفان (باشگاه‌ها یا مربیان و بازیکنان در نظر بگیرد.

نکته حائز اهمیت در قانون سازمان لیگ، عزم مقامات این سازمان و فدراسیون فوتبال برای اجرای آن است تا قوانین ناموفق قبلی را در اذهان تداعی نکند. تابستان 1402 بود که فدراسیون فوتبال با تشکیل کارگروه نظارت بر سقف بودجه و قراردادها، قانون سقف بودجه را تصویب کرد که مطابق آن، باشگاه‌های لیگ برتری حداکثر می‌توانستند 325 میلیارد تومان برای یک فصل فوتبالی هزینه کنند.

ملزومات فیرپلی مالی در فوتبال ایران برای فرار از هت‌تریک شکست

کمیته انضباطی پای اجرای قانون فوق ایستاد و به دلیل بابت سرپیچی از قانون، از سپاهان و پرسپولیس به ترتیب چهار و یک امتیاز کسر کرد. البته کمیته استیناف، این امتیازات را به تیم‌ها بازگرداند تا قانونی که مدت‌ها سوژه اصلی اظهارات مدیران فدراسیون فوتبال بود، زودتر از حد ممکن فروبریزد. فوتبال ایران قوانین زیادی چون سقف قرارداد از سر گذرانده که با سروصدای زیادی تصویب شد، اما گذرا بود و هیچ تأثیر مثبتی بر جای نگذاشت.

 تصمیم جدید سازمان لیگ هر چند دیر اما ضروری و لازم بود و در صورتی می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد که به مرحله اجرا برسد و اعضای تیم‌ها با هر اظهار نظر، با جریمه‌ای میلیاردی تنبیه شوند. در این شرایط است که فوتبالی‌ها خودشان را ملزم می‌دانند برای جیب خودشان هم که شده، از صحبت علیه حریفان اجتناب کنند و با سکوت خود، هواداران را به جان هم نیندازند! مسئله‌ای که جسارت و شجاعت مقامات مسئول را می‌طلبد.

نکته دیگر اینکه می‌توان از جرایم مکمل مثل محرومیت نیز استفاده کرد و همه چیز در پول خلاصه نشود. حالا که جرایم مالی در نظر گرفته شده باید سازمان لیگ در پایان فصل به صورت شفاف درآمد حاصل از این موضوع را اعلام کرده و البته بگوید این مبالغ کجا و چگونه هزینه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احیای ماده ۴۸ قانون الحاق مالی دولت
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • اعلام رای دیدار سپاهان اصفهان و پالایش گاز ایلام
  • اجرای طرح کیفیت بخشی محصولات سنگین، اولویت پالایشگاه بندرعباس است
  • قانون جدید سازمان لیگ؛پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت وشفافیت
  • ساخت دومین پالایشگاه تولید پلاسما با ظرفیت ۴۰۰ هزار لیتر
  • ناکامی پالایش نفت آبادان برابر طبیعت تهران
  • افزایش سرعت تجارت با همکاری شرکت حمل و نقل کشتیرانی و راه آهن