Web Analytics Made Easy - Statcounter

معید مهدیان، دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت درباره آخرین آمار از مسمومیت دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: دو شب قبل تعدادی احساس کردند که مسموم شدند که تا ساعت ۱ بامداد حدود ۲۰ نفر اعلام کردند که مسموم شده اند و این آمار تا ظهر روز بعد به شدت افزایش یافت و به حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر رسید و دانشجویان تب و لرز و حالت تهوع داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- مهدیان در ادامه با بیان اینکه جلوی ساختمان ریاست دانشگاه جمع شدیم و معاون دانشجویی دانشگاه اعلام کرد که باید مسیر قانونی طی شود اضافه کرد: در واکنش به این وضعیت و عدم پاسخگویی نامه‌ای زدیم که باید تا یکشنبه پیمانکار سلف عوض و با متخلفان برخورد شود.

وی در ادامه گفت: دیروز ۲۳ مهر ماه دانشجویان در وعده شام همه غذا‌ها را زمین گذاشتند، ولی باز هم هیچ کس پاسخگو نبود.

مهدیان در ادامه در پاسخ به این سوال که اورژانس اعلام کرده ۷۰ نفر مسموم شده اند گفت: خیر آمار مسمومی‌ها خیلی بیشتر است و حداقل به ۱۵۰ نفر می‌رسد.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت در ادامه بیان کرد: نماینده‌های وزارت بهداشت امروز در دانشگاه حضور پیدا کردند که علت مسمویت را شناسایی کنند.

مسمومیت را تائید یا تکذیب نکردیم

سید جواد حجازی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علم وصنعت ایران نیزدر پاسخ به این سوال که چرا شما روز گذشته خبر مسمویت را تکذیب کردید؟ گفت: ما روز گذشته مسمومیت را تائید یا تکذیب نکرده بودیم فقط گفته بودیم که اطلاعی نداریم و اگر کسی اطلاعاتی مبنی بر مسمومیت دانشجویان دارد در اختیار ما بگذارد.

مسمومیت ۷۰ دانشجوی خوابگاهی دانشگاه علم و صنعت/۱۱ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند
رئیس سازمان اورژانس تهران نیز در گفت و گو با خبرنگار میزان این موضوع را تائید کرد و گفت:۷۰ دانشجوی خوابگاهی دانشگاه علم و صنعت مسموم شده اند که ۱۱ نفر از دانشجویان برای پیگیری مراحل درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسمومیت وزارت بهداشت ایران دانشگاه علم و صنعت درمان مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • عکس/ سرکوب دانشجویان حامی غزه در دانشگاه‌های آمریکا
  • افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به اقدامات اسرائیل علیه غزه/ رییس مجلس نمایندگان آمریکا رییس دانشگاه کلمبیا را تهدید کرد
  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا + فیلم
  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس
  • ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاس
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران