Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه هیات دولت درباره اهمیت دستگیری روح‌الله زم اظهار کرد: این مساله خیلی مهم است و باید از دستگاه‌های اطلاعاتی به ویژه اطلاعات سپاه تشکر کنم. من به عنوان رییس شورای امنیت کشور عرض می‌کنم که دوستان از مدت‌ها قبل روی این موضوع تور اطلاعاتی پهن کرده بوده و سناریو‌هایی طراحی کرده بودند و موفق شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این موضوع باید درسی باشد برای همه دستگاه‌ها و افرادی که به عنوان معاند و مخالف دست به اقداماتی علیه امنیت ملی کشور ما می‌زنند که اقتدار جمهوری اسلامی ایران شاید دیر و زود داشته باشد، ولی سوخت و سوز ندارد.

وزیر کشور در پاسخ به پرسشی درباره برخورد با عوامل داخلی کانال آمدنیوز تصریح کرد: باید با هر کسی که در قالب نفوذ، جاسوسی یا همکاری‌های رسانه‌ای مبتنی بر خلاف امنیت ملی اقدام می‌کند و اینگونه به کشور ما خیانت می‌کند برخورد شود. ولی این برخورد باید مستند، دقیق و کاملا اندازه‌گیری شده باشد تا موجب فضاسازی‌هایی علیه کشورمان یا افزایش اختلافات داخلی نشود. به هرحال این حق نظام، قوه قضاییه و نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی است و همچنین خواست مردم است تا امنیت کشور حفظ شود و با هر کسی که با دادن اطلاعات به امنیت ملی کشور خیانت می‌کند برخورد شود.

رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به مدیریت مراسم اربعین، اظهار کرد: الحمدالله این مدیریت خوب شکل گرفته است و تردد در مناطق مرزی، بخصوص در داخل کشور عراق از سرعت و سهولت خوبی برخوردار شده است.

وی افزود: خوشبختانه سه روز است که خروج و ورود ما به یک توازن رسیده است و روز گذشته ورودی به کشور دو برابر خروجی بوده است یعنی ۱۰۳ هزار نفر از کشور خارج و در مقابل ۲۳۰ هزار نفر وارد شدند.

رحمانی فضلی افزود: اگر همین روند ادامه پیدا کند، در مراجعه زائرین به کشور هیچ مشکلی پدید نمی‌آید هرچند ما از سه روز قبل، اتوبوس‌ها و وسایل نقلیه بسیاری را در مرز‌ها بخصوص در منطقه مهران مستقر کردیم.

وزیر کشور گغت: تا الان ما توانستیم حدود ۳۵ میلیون وعده غذایی، که عمدتا از نذورات مردم است، را توزیع کنیم و حدود ۷۵۰۰ نفر را در مناطق مختلف اسکان دادیم.

وی با اشاره به تدابیر امنیتی در مرز‌های غربی کشور، گفت: خوشبختانه در مرز خسروی، به دلیل اینکه اولین سال بازگشایی آن بود و نگرانی‌هایی وجود داشت، با همکاری بسیار خوب دولت و نیرو‌های نظامی عراق با هیچ مشکلی مواجه نشدیم.

رحمانی فضلی با اشاره به انتخابات پایان سال، گفت: فعالیت‌ها در این خصوص متناسب با تقویم انتخاباتی خیلی خوب پیش می‌رود و هماهنگی‌های لازم در همه حوزه‌ها وجود دارد.

وزیر کشور با اشاره به برگزاری انتخابات الکترونیکی، گفت: دستگاه‌های احراز هویت که صحت عمل در نحوه رای گیری را تا ۹۰ درصد به ما اطمینان می‌دهد، مورد تائید شورای نگهبان قرار گرفته است و ما دنبال این هستیم که این فرآیند را در سراسر کشور اعمال کنیم. البته در ۱۴۰ شهر هم مقرر شده که شمارش و اخذ آراء هم بصورت الکترونیکی برگزار شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزیر کشور رحمانی فضلی امنیت ملی روح الله زم جمهوری اسلامی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جلیل رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به سفر رییس جمهور به پاکستان گفت: پاکستان به عنوان کشور همسایه و دارای اشتراکات دینی، فرهنگی و تاریخی با ما، اهمیت ویژه‌ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد.

وی با بیان اینکه ایران سطح روابط سیاسی مناسبی با پاکستان دارد، افزود: پاکستان در طی سال‌های گذشته مواضع مثبتی نسبت به ایران در موضع گیری‌های منطقه‌ای و بین المللی داشته اشت؛ البته که در مقاطعی چالش های مرزی بین دو کشور رخ داد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: کشور پاکستان برای جمهوری اسلامی در حوزه مسائل منطقه ای همچون مشکلات افغانستان، بحث مهاجران و گروه های تجزیه طلب و تحت حمایت کشورهای خارجی در مرز سیستان و بلوچستان اهمیت دارد که احتمالا این موضوعات در جریان سفر رییس جمهور مطرح می شود.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر مربوط به سطح نامناسب روابط اقتصادی است؛ با وجودی که روابط سیاسی ایران و پاکستان مناسب است اما در حوزه اقتصادی این روابط خوب نیست. می توان صادرات و واردات را افزایش و موانع تجاری را کاهش داد و ارتباطات مرزی را بهبود بخشید. همچنین در برخی موضوعات همچون مقابله با مواد مخدر و موضوعات مربوط به خط گاز و انتقال آن به شبه قاره هند و روابط دو جانبه گفت و گو کرد.

رحیمی جهان آبادی در پایان گفت: با توجه به تنش های چند ماهه گذشته بین ایران و پاکستان در مناطق مرزی، سفر رییس جمهور به پاکستان می تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد. انتظار می رود بعد از این سفر در سطح روابط اقتصادی گشایش قابل توجهی رخ داده و همچنین برخی تنش ها و چالش ها و سوءتفاهم ها در مناطق مرزی برطرف شود.

دیگر خبرها

  • واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • با خروج ارز از طریق فعالیت‌های غیرقانونی تبلیغاتی برخورد می‌شود
  • تذکر به وزیر کشور؛ استناد «طرح نور» کدام قانون است؟ +سند
  • تذکر جدی به وزیر کشور بر سر برخورد‌های غیرمتعارف گشت ارشاد
  • تذکر جدی به وزیر کشور بر سر برخوردهای غیرمتعارف گشت ارشاد /به استناد کدام قانون ماموران با این شیوه با بانوان برخورد می کنند؟
  • برخورد با هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی
  • تذکر شدید یک نماینده مجلس به وزیر کشور درباره گشت ارشاد
  • از نحوه ساخت پهپاد‌های جنگی تا فروش تسلیحات به روسیه در مستند «پرچمدار» + فیلم