Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه طرح دانش بنیان یک واحد تولید لوله، قوطی و پروفیل در سمنان، طول عمر مفید محصولات مورد نیاز صنعت آب و گاز را یک ونیم برابر افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ متخصصان تحقیق و توسعه کارخانه نورد لوله سمنان با بهینه کردن پوشش گالوانیزه، طول عمر انواع محصولات تولیدی این واحد را از 18 سال به 27 سال افزایش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این طرح تحقیقاتی مواد تثیبت کننده ای شناسایی و در خط تولید به کار گیری شده است که خوردگی 2و نیم میکرو متری لایه گالوانیزه روی لوله ها در سال کاهش محسوسی می دهد.
محققان جوان این واحد صنعتی همچنین با تولید روغن با فرمولاسیون مخصوص، اثرات منفی سختی آب را خنثی کرده و علاوه بر افزایش روان کاری، خاصیت ضد زنگ و نارسانا بودن در جوش های الکتریسته را به این محلول پر مصرف صنعتی اضافه کردند.
این واحد صنعتی در طرح سوم تحقیقاتی خود به منظور کاهش مضرات زیست محیطی، طرح بازچرخانی رسوب لجنی طوسی رنگ مخلوط با آب صابون و پلیسه های تراشکاری خط تولید لوله های آهنی که پیش از این بصورت گندآب H2S (بوی تخم مرغ گندیده) دفع می شد را اجرا کرده است و آب تصفیه شده را به مصارف فضای سبز می رساند.
مدیر کارخانه نورد لوله سمنان درباره روند تولید در این واحد صنعتی گفت : این مجموعه با 313 نفر نیروی کار در دو نوبت کاری قابلیت تولید یک میلیون تن لوله سیاه و گالوانیزه با ضخامت یک، دوم تا 40 اینچ را دارد.
به گفته علی بخشی زاده ، خط تولید این کارخانه با دو روش ERW (جوش الکتریسته) و SRW (جوش زیر پودری) محصولاتی با کیفیت صادراتی تولید می کند .
وی افزود: هم اکنون با توجه به تحریم ها، فقط با مشکل کمبود مواد اولیه که ورق های تولیدی مجتمع فولاد مبارکه اصفهان است دست و پنجه نرم می کند.
این واحد صنعتی یکی از کارخانه های برتر استان سمنان در بخش های طراحی و اجرای استانداردهای کارخانه ای و ایمنی و بهداشت محسوب می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سمنان پوشش صنعت طول عمر گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها