Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسن زدا در کارگاه آموزشی نظام پیشنهادها که صبح امروز بیست و جهارم مهرماه در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، اظهار داشت: با مشارکت در نظام پیشنهادها و بهره مندی از تجربه، اندیشه و خلاقیت همکاران، سازمانی پایدار، پویا، چابک و سرآمد در پاسخگویی با هدف ارائه خدمات کیفی خواهیم ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی ۴۳ میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد، تصریح کرد: با سیستم ها و روشهای گذشته نمی توانیم خدمات مطلوب را به جامعه ارائه دهیم و باید در مسیر تحول گام برداریم و زمان تحول اساسی در فعالیتها فرا رسیده است.

زدا با اشاره به اینکه هدف نهایی این سازمان بهبود خدمات و افزایش رضایتمندی مردم است و تلاش می کنیم که بیمه شدگان برای دریافت خدمات به ما مراجعه نکنند بلکه ما خدمات را به آنها تقدیم کنیم، گفت: اکنون زمان آن رسیده است تا با گسترش نظام پیشنهادها و پیاده سازی آن در سازمان به سمتی حرکت کنیم که سازمانی بهتر و ایده آل تر داشته باشیم.

زدا با اشاره به بهره مندی از ابزارهای روز در این سامانه گفت: امکانات باید به گونه ای فراهم شود تا همه افراد بتوانند با استفاده از ابزارهای جدید فعالیت نظام پیشنهادات را به پیش ببرند.

همه تلاشمان باید در جهت رضایتمندی مخاطبان سازمان باشد

قائم موهبتی معاون امور استانهای سازمان تامین اجتماعی نیز در ادامه این جلسه گفت: پیشنهادات، ایده ها و خلاقیت ها باید قابلیت بهره برداری پیدا کنند.

وی افزود: سامانه نظام پیشنهادات بسیار موثر و ابزاری درجهت تسهیل خدمات است.

مهندس موهبتی با اشاره به تاکید دکتر سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر استقرار جریان مشارکتی و فضای هم اندیشی در ایجاد تحولات سازمانی، گفت: تمامی همکاران بایستی از این فضا استفاده کنند و نهایت بهره مندی را ببرند.

وی با بیان اینکه نظام پیشنهادها بایستی خروجی مناسب‌تری نسبت به وضعیت فعلی داشته باشد، افزود: خروجی نظام پیشنهادها موضوع مهمی است که باید مورد توجه باشد و تاثیر گذاری این نظام بر عملکرد سازمان بایستی مشهود باشد.

موهبتی با اشاره به اهمیت نظام پیشنهادات اظهار داشت: تمامی تلاشمان باید درجهت رضایتمندی مخاطبان سازمان باشد.

نظام پیشنهادات از ضروریات سازمان تامین اجتماعی است

مهرداد قریب معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی نیز در ادامه این جلسه گفت: تمامی سازمانها و دستگاه های کشور سامانه های جامع و کاملی در رابطه با نظام پیشنهادات دارند و سازمان تامین اجتماعی نیز از این امر مستثنی نیست.

وی افزود: نظام پیشنهادات از ضروریات امروز سازمان تامین اجتماعی است.

قریب با بیان اینکه امروزه باید به سمت مدیریت مشارکتی حرکت کرد، گفت: یکی از ابزارهای مدیریت مشارکتی، نظام پیشنهادات است.

وی افزود: در این نظام باید از خرد و اندیشه همکاران نهایت استفاده را برد و سرعت عمل و رضایتمندی مخاطبان را ایجاد کرد.

قریب ادامه داد: چنانچه نظام پیشنهادات به صورت مستمر و هدفمند باشد، کمک بزرگی در بهبود عملکرد سازمان خواهد داشت.

معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی، رفتار شناسی و آسیب شناسی و رضایتمندی مراجعان، بررسی و خلق منابع جدید در سازمان به صورت عادلانه، خدمات غیرحضوری واقعی و عملی، کنترل دستمزد نامتعارف و تعامل منطقی بین واحدهای بیمه ای در سطح ستاد، ادارات کل و شعبات سازمان را ۵ اولویت اصلی برای بررسی نظام پیشنهادات عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه نظام پیشنهادات بسیار می تواند موثر و راهگشا باشد، گفت: چنانچه از این نظام به خوبی استفاده شود بسیاری از چالش های سازمان مرتفع خواهد شد.

کد خبر 4748623 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدحسن زدا سازمان تامین اجتماعی بیمه اربعین 98 شهرداری تهران شورای شهر تهران هفته ناجا اربعین حسینی نیروی انتظامی قوه قضاییه محسن هاشمی پیروز حناچی وزارت آموزش و پرورش شهر تهران آتش نشانی ناجا شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید

به گزارش خبرآنلاین، رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری پرستار مواجه هستیم، اظهار کرد: ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی بسیار حائز اهمیت است.

محمدتقی جهان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیازهای گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898622

دیگر خبرها

  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم
  • مدیر عامل تأمین‌ اجتماعی : اعلام « دستمزد» غیرواقعی است/ اولویت تامین اجتماعی برای کسر حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی
  • علیرضا گرشاسبی: برای 60 میلیون تحت پوشش و تنها 18 میلیون بیمه پرداز داریم / نیمی از بازنشستگی های 1400 پیش از موعد بود
  • آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
  • اعلام دستمزد غیرواقعی حقوق بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را ضایع می‌کند
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود