Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسین وطن پور روز چهارشنبه در نشست بررسی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه‌های علوم بهزیستی و توانبخشی و صنعتی شریف که در سالن همایش بیمارستان رفیده برگزار شد، افزود: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی پتانسیل بسیار خوبی در حوزه توانبخشی دارد و به همین دلیل به عنوان قطب توانبخشی مورد حمایت قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما در حوزه توانبخشی نیازهای فوق‌العاده زیادی داریم که متاسفانه خیلی کم به این حوزه توجه شده و بیشتر بودجه‌ها و هزینه‌ها را به سمت درمان هدایت کردیم.

وطن پور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های برتر ما در حوزه توانبخشی کار چندانی انجام نداده‌اند، گفت: حتی دانشجویان برتر و نخبه بیشتر رشته‌های کاملا تخصصی را انتخاب می‌کنند و به رشته‌های پاراکلینیک توجه کمتری دارند.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  ادامه داد: به همین دلایل ما در طول ۴۰ سال گذشته خیلی توسعه موفقی در حوزه توانبخشی در کشور نداشتیم.

وطن پور بیان داشت: ما هنوز سمعک داخلی نداریم و حتی ویلچر استاندارد داخلی هم نداریم و این ضعف است که با وجود تعداد زیادی از اعضای هیات علمی باید برطرف شود.  

وی ادامه داد: یکی از اهداف ما در این مجموعه، نزدیک شدن دانشگاه‌های وزارت علوم با وزارت بهداشت است و باور داریم هرچه آن‌ها به هم نزدیک‌تر شوند، در حوزه فناوری می‌توانیم به پیشرفت‌های خوبی دست یابیم.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید به جایی برسیم که استادان دانشگاه‌ها در وزارتخانه‌های علوم و بهداشت با هم در مراکز درمانی فعالیت کنند. به نظر می‌رسد این کار می‌تواند موفقیت‌های زیادی برای دستیابی به فناوری‌های پیشرفته باشد.

وی گفت: با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق نوآوری، حمایت‌های خوبی از طرح‌های پژوهشی انجام شده است که این روند ادامه خواهد یافت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در اولین گردهمایی مراکز نوآوری دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری، مراکز نوآوری و کارآفرینی را از ارکان اصلی جامعه فناور کشور دانست که به خاطر ساختار چابک و رویکرد هدفمندشان، برطرف‌کننده خلاء در مراحل ابتدایی تا میانی در اجزاء مختلف فناوری کشور هستند.
سجاد محمدعلی نژاد گفت: انواع مختلف مراکز نوآوری و کارآفرینی برای پوشش مدل‌های مختلف خلق فناوری و پاسخ به نیازها، در حال شکل‌گیری و ارائه خدمات - به ویژه خدمات با ارزش افزوده بالا - به تمامی کنش‌گران در زیست‌بوم فناوری و نوآوری هستند.
وی افزود: این مراکز در حال حاضر به منظور حمایت از کسب‌وکار‌های فناورانه و خلاقانه، به ایجاد پیوندی هدفمند میان کارآفرینان، دانشجویان، دانش‌آموختگان و مراکز تحقیقاتی آموزشی و صنعتی می‌پردازند ولی برای کمک به خلق فناوری‌های جدید و حل چالش‌های چند بعدی و یافتن پاسخ‌های حل یک مسئله در فناوری‌های دیگر، نیاز به شبکه شدن با یکدیگر دارند.
معاون وزارت علوم تأکید کرد: مراکز نوآوری و کارآفرینی در صورت حرکت به سمت تأمین بخشی از نیاز‌های زنجیره‌های ارزش، مورد حمایت ویژه معاونت فناوری و نوآوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار می‌گیرند.  

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین