Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسابقات انتخابی یورو ۲۰۲۰ که دوشنبه شب در کشورهای مختلف اروپایی برگزار شد حاشیه های زیادی به همراه داشت که استعفای رئیس فدراسیون بلغارستان یکی از تبعات آن بود.

به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، اتفاق‌های ناخوشایندی که در جریان مسابقه تیم‌های بلغارستان و انگلیس روی داد پیش از این با واکنش‌های زیادی همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردادن شعارهای نژادپرستانه و نشان دادن سلام نازی در جریان این مسابقه سبب شد تا بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا حرکت‌های زشت روی سکوها را «شرم آور» و «خبیثانه» توصیف کند.

حواشی این مسابقه به قدری پررنگ بود که بویکو بوریسوف، نخست وزیر بلغارستان بلافاصله پس از دیدار درخواست استعفای رئیس فدراسیون کشورش را مطرح کرد، درخواستی که سرانجام عملی شد.

فدراسیون فوتبال بلغارستان عصر روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای که بر روی سایت رسمی فدراسیون منتشر شد از استعفای بوریسلاو میهایلوف، رئیس این فدراسیون خبر داد.

رئیس فدراسیون فوتبال بلغارستان که پیشتر به دلیل توهین‌های نژاد پرستانه تماشاگران کشورش بر ضد بازیکنان سیاه پوست سه شیرها به شدت تحت فشار قرار گرفته بود بدین ترتیب از سمت خود کنار می رود اما تحقیقات در خصوص این مسابقه در کمیته انضباطی اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا باز همچنان باز است.

گفته می‌شود بررسی اتفاقات این مسابقه که پیش‌تر نیز در بلغارستان سابقه داشته به احتمال قوی محرومیت و جریمه‌های سنگینی را برای فوتبال این کشور به همراه خواهد داشت.

دیدار تیم‌های بلغارستان و انگلیس که در نهایت با پیروزی ۶ بر صفر سه شیرها به پایان رسید به دلیل توهین‌های نژادی تماشاگران بارها توسط داور مسابقه متوقف شد.

یوفا: به شدت با توهین های نژادی برخورد خواهیم کرد

یوفا در نخستین واکنش به اتفاقات صوفیه روز سه‌شنبه اعلام کرد که مصمم است برای مقابله با توهین‌های نژادی و حذف کامل این گونه حرکات از استادیوم‌های فوتبال اقداماتی جدی انجام دهد.

اتحادیه فوتبال اروپا تاکید کرده است که سخت و شدیدترین مجازات‌ها را برای مقابله با این حرکات زشت و مشمئز کننده در نظر گرفته است.

لندن یک روز پس از حواشی روی داده در استادیوم محل برگزاری مسابقه تیم‌های بلغارستان و انگلیس از یوفا خواست تا «تنبیه های قاطعانه ای» برای متخلفان در نظر بگیرد و با اقداماتی سخت‌گیرانه یک بار برای همیشه محیط استادیوم‌های فوتبال را از اینگونه حرکات و توهین‌های نژادپرستانه پاک کند.

الکساندر چفرین، رئیس اتحادیه فوتبال اروپا در بیانیه ای با تاکید بر اینکه یوفا مصمم به برخورد جدی با این پدیده است در بیانیه ای یادآور شد: «یوفا تنها نهاد فوتبالی است که تا کنون بازیکنانی را در ده مسابقه مختلف به دلیل رفتارهای نژادپرستانه مجازات کرده و این رویه با شدت بیشتر دنبال خواهد شد.»

آقای چفرین در خصوص رفتارهای نژادپرستانه تماشاگران نیز تاکید کرده است که نهاد تحت رهبری وی این تخلفات را با شدیدترین مجازات‌ها تنبیه می‌کند و چنین تنبیه‌هایی دامن باشگاه‌ها و فدراسیون‌ها را خواهد گرفت.

رئیس اتحادیه فوتبال اروپا در پایان تصریح کرده است که خانواده فوتبال برای «جنگ با نژادپرستی» باید با دولت‌ها و سازمان‌های غیردولتی همکاری کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال نژادپرستانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ سال حبس برای نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال؛ شهره موسوی کیست و چرا بازداشت شد؟

زی‌سان: رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رأی پرونده موسوم به «کینگ مانی» خبر داد. متهم ردیف دوم این پرونده شهره موسوی، نائب رئیس پیشین زنان فدراسیون فوتبال بود که اکنون به ۱۰ سال حبس، رد مال و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است.

به گزارش زی‌سان، رئیس کل دادگستری استان تهران درباره رای پرونده کینگ مانی گفت: «بر اساس رای صادره، سه نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی متهم در این پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای از طریق ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگ‌مانی» و توزیع آن در بین مردم، به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هر گونه رمزارز به مدت دو سال محکوم شد». 

 موسوی که در دوران عزیزی خادم، نایب رئیس زنان در فدراسیون فوتبال بود، در طول مدت بازداشت هم کماکان از حضور خود در فدراسیون فوتبال استعفا نکرد و به صورت آنلاین در جلسات هیئت رئیسه شرکت می‌کرد، اما بعد از حضور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال، با دستور حراست فدراسیون موسوی از سمت خود برکنار شد و سپس مریم منظمی جایگزین این مدیر پرحاشیه شد. 

شهره موسوی کیست؟

مهندس سیده شهره موسوی، زاده ۸ آذر سال ۱۳۴۵ در گیلان، «مدیر عامل شرکت بادران گستران» و نایب رئیس سوم (بخش زنان) بانوان فدراسیون فوتبال در سال ۹۹ بود که در زمان شهاب الدین عزیزی خادم داری این سمت بود. وی بعد‌ها و در زمان حضور تاج در فدراسیون فوتبال به دستور حراست فدراسیون فوتبال از سمت خود برکنار شد.

موسوی دارای تحصیلات کارشناسی در رشته مهندسی صنایع و فراورده‌های غذایی از دانشگاه شیراز می‌باشد. وی در فررودین ۱۴۰۱ در خصوص پرونده کلاهبرداری رمز ارز کینگ مانی بازداشت شد. خانم موسوی تاکنون سابقه مدیر‌عاملی شرکت بازاریابی شبکه‌ای یا شبکه بادران گستران و مدیر عاملی تیم فوتبال بادران در لیگ آزادگان را در کارنامه خود ثبت کرده است. 

ایشان سال‌ها پیش با فریدون قربانیان ازدواج کرده و دارای فرزند هستند. فریدون قربانیان مشهدی مالک شرکت بازاریابی زنجیره‌ای بادران و رمزارز کینگ مانی، همسر شهره موسوی است. «شهاب الدین عزیزی خادم» بعد از انتخابات اسفند ۹۹ و کسب عنوان ریاست فدراسیون فوتبال، «شهره موسوی» را به عنوان نائب رییس بانوان فدراسیون فوتبال انتخاب کرد. وی در آن زمان در صفحه اینستاگرامش ضمن تشکر برای کسب عنوان نائب رییسی نوشت: «ضمن سپاس و تشکر از مجمع عمومی محترم فدراسیون فوتبال به خاطر اعتماد به اینجانب، امیدوارم با حضورم در مسئولیت امور بانوان فدراسیون فوتبال، گام‌های موثری در راستای رشد و تعالی ورزش فوتبال بانوان کشور برداشته شود». 

شهره موسوی و بزرگترین کلاهبرداری حوزه ارز‌های دیجیتال

نام شهره موسوی پس از پرونده موسوم به رمزارز «کینگ‌مانی» بر سر زبان‌ها افتاد و این دقیقا زمانی بود که وی نایب رئیس فدراسیون فوتبال بود. به گفته منابع در ان زمان بیش از ۳۰۰۰ نفر از مالباختگان در این پرونده کلاهبرداری ثبت شکایت کرده اند بودند. پرونده رمز‌ارز کینگ مانی بزرگترین پرونده کلاهبرداری در حوزه ارز‌های دیجیتال است و چندین هزار میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری شده و اکنون پس از سال‌ها احکام سنگین این پرونده صادر شده است و شهره موسوی نیز حکم ۱۰ سال زندان دریافت کرده است. 

طرفداری گزارش داد موسوی و فریدون قربانیان همسرش، مالک یک شبکه بازاریابی مرتبط با رمز ارز «کینگ مانی» بودند. درپی ورشکستی کینگ‌مانی، مال‌باختگان در تجمعات مختلف خواستار رسیدگی به پرونده «کینگ‌مانی» بودند. آنها شهره موسوی را «پادشاه جعل» خطاب می‌کردند؛ اما شهره موسوی همواره چنین شایعاتی را تکذیب می‌کرد تا اینکه روز ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ بازداشت شد. 

در مدت زمان حضور موسوی در فدراسیون، خبر‌های مختلفی از پرونده‌های مالی او و همسرش منتشر می‌شد. در فروردین ۱۴۰۱ خبر بازداشت موسوی منتشر شد. در زمان بازداشت موسوی، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در غیاب او تشکیل جلسه می‌داد و حتی چند بار عنوان شد او به صورت مجازی در جلسات حضور داشته است. 

هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال یک سال و سه ماه پس از بالا گرفتن حواشی کینگ مانی، در دی ۱۴۰۱ شهره موسوی را از نائب‌رئیسی زنان فدراسیون برکنار کرد. 

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • حکم ‏CAS‏ علیه اسپانیا: انتخابات را از نو برگزار کنید
  • سنگ تمام مردم آبادان برای گلزن پرسپولیس (عکس)
  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • محرومیت حریف استقلال از حضور تماشاگران
  • پیروزی 5-1 رئال مادرید مقابل اینتر (جام یوفا - 17 آوریل، 1986) / فیلم
  • ۱۰ سال حبس برای نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال؛ شهره موسوی کیست و چرا بازداشت شد؟
  • سرپرست فدراسیون شطرنج استعفای خود را پس گرفت
  • الزامی شدن حضور یگان ویژه در لیگ برتر بسکتبال
  • ۱۰ سال حبس برای نایب‌رئیس پیشین فدراسیون فوتبال
  • استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج