Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، داود عیوضلو، پژوهشگر مهاجرت‌های اجباری و پناهجویی در رصدخانه مهاجرت ایران ، اظهار کرد: بر اساس نتایج پروژه "داهرندورف" (Dahrendorf Forum) در خصوص چشم‌انداز امنیت اروپا تا سال ۲۰۳۰ که توسط اندیشکده LSE Ideas دانشگاه اقتصاد لندن و همچنین دانشگاه The Hertie School برلین در سپتامبر ۲۰۱۹ منتشر شده است، روندهای کلیدی سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و بین‌المللی که ممکن است امنیت اروپا را تا سال ۲۰۳۰ تحت تأثیر قرار دهند، به تصویر کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس گزارش Dahrendorf مهم­ترین چالش‌های امنیت پیش روی اروپا تا سال ۲۰۳۰ شامل مواردی چون "خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت)"، "اختلاف نظر اروپا با آمریکا بر سر توافق هسته‌­ای ۵+۱"، "نگرش­‌های ضد لیبرالی در داخل اروپا"، "چالش‌های تکنولوژیکی و سایبری"، "طرح‌ریزی قدرت چین"، "نگاه درون‌­نگر آمریکا"، "بحران‌های محیط زیستی" و "جنگ و درگیری به ­خصوص در حوزه شمال آفریقا و خاورمیانه (MENA) و مهاجرت­‌های اجباری ناشی از آن" می‌شود.

عیوضلو با تاکید بر اینکه در این گزارش از سیاست‌­های مهاجرتی به عنوان "پاشنه آشیل اتحادیه اروپا" یاد شده است، خاطر نشان کرد: چنانچه کشورهای جهان سوم در معرض "جنگ داخلی"، "جابه‌جایی اجتماعی"، "تخریب شدید محیط زیست و یا بی‌ثباتی سیاسی" قرار گیرند، اتحادیه اروپا با بحران مهاجرتی روبرو خواهد شد که این امر به اختلافات جدی بین کشورهای عضو این اتحادیه دامن خواهد زد. به عبارت دیگر جنگ و بی‌ثباتی در شمال آفریقا و خاورمیانه (MENA) و همچنین بحران‌های محیط زیستی در کشورهای در حال توسعه، جریان گسترده مهاجرتی به سمت اروپا را ایجاد خواهد کرد.

پژوهشگر مهاجرت‌های اجباری و پناهجویی در رصدخانه مهاجرت ایران تاکید کرد: به طور کلی می‌­توان گفت پدیده مهاجرت و پناهجویان از سال ۲۰۱۴ به طور ویژه در دستور کار اروپا قرار گرفته است، اما یافتن راه حل‌های پایدار برای این مساله همچنان دشوار به نظر می‌رسد که پیامد سیاسی ناتوانی اتحادیه اروپا در حل این مساله همچنان مشهود و محل بحث بوده است.

وی تاکید کرد: استراتژی جهانی اتحادیه اروپا (EUGS) خواستار ایجاد "سیاست مهاجرتی مؤثر" با حمایت از کشورهای ترانزیتی برای بهبود قابلیت‌های پذیرش و پناهندگی و توقف کردن جریان‌های نامنظم مهاجرتی است؛ چنانچه دولت‌­های اروپایی طی توافقی از دولت‌­های "لیبی" و "ترکیه" خواستند که حرکت پناهجویان به مرزهای اروپا را محدود کنند. چنانچه این توافق‌نامه از بین برود، اروپا شاهد افزایش ورود مهاجران به خاک این کشور خواهد شد. اتحادیه اروپا تصور می‌­کند که منطقه MENA همچنان منبع بی‌­ثباتی سیاسی و درگیری‌های فرقه‌­ای خواهد بود و دلایل مختلفی از تخریب محیط زیست تا جنگ‌های داخلی مهاجرت مجدد جمعیت را به اروپا به همراه خواهد آورد.

این پژوهشگر حوزه مهاجرت‌های اجباری یادآور شد: در راستای پاسخ به این چالش، استراتژی جهانی اتحادیه اروپا (EUGS) برای کشورهای اروپایی پیشنهاد شده است که یکی از جنبه‌های آن حمایت از کشورهای ترانزیت مهاجران به منظور ارتقای ظرفیت‌های پذیرش پناهجویان در آن کشورها است.

عیوضلو خاطرنشان کرد: در نهایت این گزارش سه اولویت استراتژیک اروپا در خصوص مهاجرت را معرفی می‌کند که شامل "پاسخ­گویی به درگیری‌ها" و بحران‌های خارجی، "ایجاد ظرفیت‌­های همکاری" و "محافظت از اتحادیه اروپا و شهروندانش از طریق اقدامات خارجی" می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امنیت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران

بی‌بی‌سی گزارش داد، اتحادیه اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران علیه اسرائیل، با گسترش تحریم‌ها علیه تولیدکنندگان پهپاد و موشک‌های ایرانی موافقت کرده است.

شارل میشل، رئیس شورای اروپا گفت: انجام هر کاری برای منزوی کردن ایران حائز اهمیت است. این اتحادیه در حال حاضر تحریم‌های متعددی علیه ایران اعمال کرده است. نمایندگان کنگره آمریکا نیز اعلام کردند که به زودی تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع خواهند کرد.

مقامات رژیم اسرائیل نیز در روز‌های گذشته از متحدان خود خواستند که تحریم‌های جدیدی علیه برنامه موشکی ایران اعلام کنند.

جنت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه درباره احتمال تحریم‌های بیشتر گفت: همه گزینه‌ها برای تحریم‌های بیشتر علیه ایارن همچنان روی میز است. وی گفت که محدود کردن صادرات نفت ایران یکی از گزینه‌های احتمالی است.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز طی سخنانی گفته است که تحریم‌های جدید برنامه موشکی و پهپادی ایران و همچنین نهاد‌های سپاه و وزارت دفاع ایران را تحت پوشش قرار خواهد داد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ایران پاسخ اتهامات آمریکا اتحادیه اروپا و گروه 7 پس از تنبیه اسرائیل را داد/ سخنگوی وزارت خارجه: تا زمانی که اراده‌ای برای توقف جنایات رژیم اسرائیل و نقض فاحش مقررات بین‌المللی توسط صهیونیست‌ها نباشد، چشم انداز روشنی در مسیر صلح پایدار متصور نیست
  • آغاز تحقیقات اتحادیه اروپا درباره تیک‌تاک لایت
  • واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران
  • استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • روسیه: استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • فقر و محرومیت اجتماعی؛ دغدغه اصلی رای‌دهندگان در آستانه انتخابات پارلمان اروپا
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: به امنیت اسرائیل متعهد هستیم