Web Analytics Made Easy - Statcounter

طلبه کارآفرین و تولیدکننده برتر عرقیجات گیاهی با اشاره به اینکه سالانه بین ۴۵ تا ۵۰ میلیون سود خالص از کارگاه تولید اسانس عایدش می‌شود گفت:صحبت از بیکاری بی‌معناست. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو هرگاه نام عرقیات و اسانس را می‌شنویم ناخودآگاه اولین چیزی که به ذهنمان می‌آید، گلاب است. حال آن که مهدی ستاری، طلبه جوانی که در کنار درس و بحث حوزه، وارد حوزه تولید نیز شده است، دور از کاشان – مرکز تولید گلاب کشور- و در شهر همدان بیش از ۳۵ نوع اسانس و عرقیجات تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از هر گیاهی مانند برگ نعناع، بیدمشک، گل محمدی یا زیره که دارای رایحه و اسانس باشد، می‌توان عرقیات گیاهی تولید کرد. برای تولید عرق گیاهی، ابتدا آب و گیاه را می‌جوشانند. پس از تبخیر آب، عملیات سرد کردن بخار و تقطیر به صورت سنتی انجام می‌شود و مایعی که با تقطیر به دست آمده، همان آب معطری است که ما ایرانی‌ها به آن‌ها عرقیات گیاهی می‌گوییم. طی فرآیند تبخیر و تقطیر، اسانس و رایحه گیاه داخل مولکول‌های آب نفوذ می‌کند و در اصطلاح علمی، آب معطر مقطر تولید می‌شود. این آب‌های معطر مقطر، علاوه بر طعم و رایحه خوبشان، خواصی هم برای بدن دارند که در اصطلاح به این مواد دارو‌های گیاهی می‌گویند.

وی به دلیل ابداع داروی گیاهی خاصی برای درمان بیماری‌های کبد و همچنین سینوزیت مورد توجه مراکز علمی قرار گفته و خود نیز عضو موسسه ملی تحقیقات ایران است.

مهدی ستاری می‌گوید: ۱۴ سال است که به این کار مشغولم و اولین شغلم هم همین بوده است. کار تولیدی‌اش باعث نشده که از رسالت اصلی اش یعنی طلبگی غافل شود. وی در ایام تبلیغی مانند محرم و صفر و رمضان به روستا‌ها و شهر‌های کوچک سفر می‌کند و در تابستان نیز کلاس‌های قرآن را که بیشتر مخاطبانش نوجوانان هستند تشکیل می‌دهد.

ستاری که مدتی جانشین فرمانده بسیج شهر خود نیز بوده، می‌گوید: خیلی‌ها از من می‌پرسند که چگونه با وجود مشغله درس حوزه، هم به کار‌های کارگاه رسیدگی می‌کنم. هم در بسیج مشغولی و هم حوزه کار‌های فرهنگی مانند کلاس قرآن برای نوجوانان را رها نکرده‌ای؟ در پاسخ آنان باید گفت که با مدیریت زمان می‌توان به جز این کارها، ده کار دیگر را هم همزمان انجام داد و اگر انسان همت کند، وقتش برکت پیدا می‌کند.

وی علاوه بر اینکه سالانه بین ۴۵ تا ۵۰ میلیون سود خالص از کارگاه تولید اسانس عایدش می‌شود، هفت نفر دیگر را نیز مشغول به کار کرده است، که از این هفت نفر، دو نفر خانم و ۵ نفر آقا با وی همکاری می‌کنند. پدر و برادرش در ساماندهی امور کارگاه و مادرش در رسیدگی به وضعیت کارگران خانم وی را همراهی می‌کنند.

ستاری معتقد است که اقبال مردم در خرید محصولاتی، چون عرقیجات، روز به روز بیشتر به سمت محصولات سنتی و خانگی متمایل می‌شود و بازار تولید عرقیجات خانگی بازاری بکر است و آینده‌ای روشن دارد.

وی می‌گوید: فرهنگ خرید شهر‌ها و استان‌های گوناگون، با هم متفاوت است. ولی در همدان تولیداتش همیشه مشتری‌های پر و پاقرص دارد.

محصولات تولیدی این کارگاه کیفیت بالایی داشته که توانسته مشتری‌هایی در عراق و ترکیه هم پیدا کند تا بخش صادرات این واحد تولیدی خانگی نیز فعال باشد و به گفته ستاری، در فکر توسعه صادرات محصولات خود به کشور‌های بیشتری نیز هست.

این کارگاه در سال بین ۷۰ تا ۸۰ تن عرقیجات گوناگون تولید می‌کند و تمرکزش بیشتر روی عرقیجات با خواص دارو‌های گیاهی برای درمان بیماری هاست.

آنطور که حجت‌الاسلام ستاری می‌گوید، هدف گذاری بلند مدتش این است که مردم مجددا به سمت استفاده از عرقیجات گیاهی به نیت درمان روی آورند و استفاده از دارو‌های شیمیایی که روز به روز عوارض مضر آن عیان‌تر می‌شود، به حداقل برسد. تولید عرقیجات و دارو‌های گیاهی پا به پای طب سنتی باید گسترش یابد و عقب‌ماندگی در هر کدام از این دو حوزه، بر روی دیگری نیز تأثیر منفی خواهد گذاشت.

آخرین کلام مهدی ستاری نیز پیرامون تشویق مردم به روی آوردن بیشتر به سمت کار‌های تولیدی است. به گفته وی اینقدر زمینه برای کار‌های خوداشتغالی و زمینه‌های تولیدی در کشور موجود است که صحبت از بیکاری بی‌معناست! منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی با مادر و خانواده طلبه مجاهد مرحوم حاجی حسینلو در خوی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی و مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای استان با حضور در منزل طلبه جهادگرمرحوم حجت الاسلام مصطفی حاجی حسینلو و سردار شهید علی حاجی حسینلوپدراین طلبه مجاهد از صبر و بردباری مادر و خانواده این طلبه مجاهد و جهادگر تجلیل کرد 
سردار رجبی فرمانده سپاه شهدای استان در این دیدار با ارج نهادن به مقام شامخ سردار شهید علی حاجی حسینلو، عروج ملکوتی طلبه جهادگر مصطفی حاجی حسینلو را تسلیت گفت و افزود: خدمات این طلبه جهاد گر به مردم در ایام کرونا و زلزله‌های خوی هرگز از اذهان مردم قدردان و ولایی شهرستان فراموش نمی‌شود 
وی افزود:این طلبه مجاهد و جهادگر با الهام از مکتب شهادت و ایثار، مخلصانه و صادقانه با تمام توان در راستای اعتلای فرهنگی جامعه و پاسداری از حریم ولایت و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی تلاش کرد 
حجت الاسلام فیاضی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای استان هم در این دیداربا بیان بخش از خدمات طلبه مجاهد مرحوم حاجی حسینلو گفت: سالهااجرای موفق طرح شهیدانه در مزار شهدای خوی توسط این طلبه جهادگر امروزبه یک برنامه الگویی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در آذربایجان غربی تبدیل شده است 
در این دیدار فرمانده سپاه شهدای استان با اهدی لوح از صبر وبردباری همسر سردار شهید حاجی حسینلو و مادر طلبه جهادگر مرحوم مصطفی حاجی حسینلو تجلیل کرد 
طلبه مرحوم حاجی حسینلو جهادگر مخلص خویی اواخر هفته گذشته براثر سانحه تصادف به همراه خانواده خود به دیار باقی شتافت

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی با مادر و خانواده طلبه مجاهد مرحوم حاجی حسینلو در خوی 
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • نقد کردن درآمد یوتیوب با MCN موبیکس کیوب
  • این طلبه‌ها بدون کنکور معلم می‌شوند
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • چگونه طلبه شویم؟
  • کبودراهنگ در فرزندآوری پیشتاز است
  • کبودراهنگ رتبه اول فرزندآوری در استان همدان
  • استدلال استاد قرائتی برای ورود جوانان به حوزه
  • تولید و تکثیر قارچ‌کُش گیاهی فناور به روش ضدبیولوژیکی/ با قارچ‌کُش‌های شیمیایی خداحافظی کنید