Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-16@04:07:35 GMT

نقشه جامع فرهنگی استان همدان تهیه شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۵۷۳۷

نقشه جامع فرهنگی استان همدان تهیه شود

به گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام محمد هادی نظیری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان، چهارشنبه ۲۴ مهرماه در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان همدان اظهار کرد: نقشه جامع فرهنگی مطابق با زیست بوم استان همدان وجود ندارد.

نظیری با تأکید بر لزوم طراحی نقشه جامع افزود: باید تکلیف هر دستگاه مشخص شود چرا که کارهای کمی انجام نمی‌شود اما دستگاه‌ها یا موازی کاری کرده و یا اثر کار یکدیگر را خنثی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان نیاز وجود قرارگاه فرهنگی در استان را مطرح کرد و ادامه داد: با وجود چنین قرارگاهی کمیته‌ها با نگاه تخصصی تر دیده می‌شوند.

وی همچنین بسیاری از کارشناسان حاضر در مراکز آموزشی و فرهنگی را فاقد تخصص لازم برای کاری که برای آن به خدمت گمارده شده‌اند، دانست و گفت: نیازبه افراد اسلام شناس و متخصصی داریم که توانایی ارتباط گیری با کودکان را داشته باشند.

علی مالمیر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز در سخنانی اعلام کرد: بیش از ۷ میلیون گردشگر مذهبی در کشور داریم که گویای امنیت موجود در کشور است.

مالمیر از وجود ۱۳۷ مسجد و مقبره در استان خبر داد و افزود: بازدید از مقبره‌ها و مساجد علاوه بر جاذبه‌های مذهبی به واسطه زیبایی معماری بناهای آنها است که در استان همدان مسجد، حمام و بازار در کنار هم قرار دارد که به عنوان جاذبه‌های خوب گردشگری مطرح هستند.

وی امامزاده محسن(ع)(امامزاده کوه) شهر همدان را به عنوان ظرفیت خوب گردشگری در دامنه شمالی الوند معرفی کرد و گفت: طرح پردیس گردشگری را برای این منطقه تعریف کرده‌ایم.

ربیعه علیمحمدی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان نیز بر لزوم آموزش و تربیت مبلغان توانمند تأکید کرد و گفت: کارشناسانی که در مدارس حضور می‌یابند باید مسلط به علم روانشناسی و آموزه‌های دینی و فرهنگی باشند.

علیمحمدی اظهار کرد: مبلغان باید نحوه ارتباط گیری با نوجوانان و دانش آموزان را بدانند تا بتوانند آسیب‌ها و مسائل مربوط به آنان را کاهش دهند.

 

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان حجت الاسلام نظیری شورای فرهنگی عمومی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اُجاق قشقایی نماینده فارس در جشنواره فیلم اقوام ایرانی

علی بلندنظر، تهیه‌کننده و کارگردان اجاق گفت: این مستند کوتاه روایتی از آئین‌ها و رسوم ایل قشقایی و جایگاه ویژه اُجاق در باور‌های این قوم ریشه‌دار ایرانی است.

او ادامه داد: اجاق روایت یکی شدن با طبیعت و روایت اشک‌ها و لبخند‌هایی به درازای تاریخ بشر و زندگی گذرا است و یکدلی و یکرنگی مردمان با اصالت و نجیب را روایت می‌کند.

این کارگردان قشقایی افزود: این مستند به شیوه مردم نگاری ساخته شده و در ژانر سینمای مستند قوم‌نگار قرار می‌گیرد و به ضبط و ثبت جایگاه اجاق و قسمتی از آیین‌ها و رسوم مربوط این ایل بزرگ از قول ریش‌سفیدان ایل می‌پردازد.

بلند نظر با اشاره به حضور درخشان این مستند در جشنواره‌های متعدد بین‌المللی، عنوان کرد: اجاق عنوان‌های فیلم برگزیده جشنواره فیلم مذهب امروز ایتالیا، جشنواره رسانه‌های تصویری جوانان میهودو ژاپن و جشنواره فیلم ویوا بوسنی را در کارنامه دارد و اینبار نماینده فارس در نخستین حشنواره قیلم اقوام ایرانی شده است.

او یادآور شد: مستند اجاق در انجمن سینمای جوانان ایران دفتر شیراز تهیه شده است.

علی بلندنظر کارگردانی و تهیه کنندگی اجاق است و محمد ناصری‌راد فیلمبرداری و تدوین، محسن دانشور صدابرداری، احسان بلندنظر تحقیق و پژوهش، ساسان حیدرپور مجری طرح و محمدحسین فلاح‌زاده، سینا بهروزیان مدیریت تولید این مستند سینمایی را به عهده دارند.

محمد ناصریراد نیز عکاس، حسین بلندنظر و مریلا مرادی طراح پوستر، احسان بلندنظر تایپوگراف و مرجان پیروی و الهام قارلی‌پور مترجم انگلیسی اجاق هستند.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود. این جشنواره فیلم حاصل همکاری بنیاد ایرانشناسی و موسسه فرهنگی هنری فصل هنر است که با هدف به تصویر کشیدن تنوع قومی و فرهنگی و آداب و رسوم و گویش‌ها روی پرده سینما در قالب فیلم کوتاه برای توجه به اقوام ایرانی و نمایش رنگین‌کمان فرهنگی برای جامعه برپا شده است.

هیات انتخاب فیلم‌های مستند شامل هادی آفریده، بابک بهداد و محمدرضا بهشتی منفرد است که ۶۵ فیلم مستند را برای رقابت در بخش اصلی جشنواره انتخاب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تهیه نقشه حریم گسلی ۶ شهر ایران
  • نقشه حریم گسلی ۶ شهر ایران تهیه شد
  • طرح پژوهشی نقشه‌برداری فرهنگی انجام شد
  • نقشه حریم گسل های تمامی شهرها تا پایان امسال به اتمام می رسد
  • کرمان رکود دار فرونشست های زمین است/ ۲۵۰ شهر در کشور فاقد نقشه است
  • کاهش تراز دریای خزر به بیش از یک متر رسید
  • حضور بیش از یک میلیون گردشگر نوروزی در همدان/ ثبت ۱۲۴ هزار و ۵۲۸ نفر شب اقامت در استان
  • توجه ویژه به سند آمایش سرزمین در برنامه هفتم توسعه
  • فعالیت دبیرخانه ستاد سفر استان همدان دائمی شود + تصویر
  • اُجاق قشقایی نماینده فارس در جشنواره فیلم اقوام ایرانی