Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@19:19:10 GMT

توضیحات شرکت آمیکو درباره یک خبر

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۸۴۳۷

توضیحات شرکت آمیکو درباره یک خبر

خبرگزاری میزان- گروه صنعتی آمیکو به جهت حسن ظنی که نسبت به خبرگزاری‌های معتبر کشور از جمله میزان دارد صرفا به جهت تنویر افکار عمومی ذکر مواردی را لازم می‌داند. تاریخ انتشار: 21:43 - 24 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۹۵۸۹

خبری با عنوان پایان اوج یک برند/ خورشید آمیکو غروب کرد در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ با کد خبری ۵۵۰۳۷۸ روی درگاه خبرگزاری میزان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گروه صنعتی آمیکو به جهت حسن ظنی که نسبت به خبرگزاری‌های معتبر کشور از جمله میزان دارد صرفا به جهت تنویر افکار عمومی ذکر مواردی را لازم می‌داند.

گروه صنعتی آمیکو بعد از درگذشت زنده‌یاد تقی تقی‌زاده اصل در ادامه فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده قبلی افق چند سال آینده را ترسیم کرد تا مجموعه تحت مدیریت، چشم‌انداز سال‌های آتی را در نظر داشته باشند. در همین راستا، پیش از درگذشت ایشان، مصاحبه با مدیران مختلف برای ورود به مجموعه انجام و چشم‌انداز فعالیت‌ها تا سال ۱۴۰۰ تعیین شده بود. با گرفتن سکان هدایت توسط بازماندگان، نه تنها تعدیل نیرویی شکل نگرفت بلکه مسیری که ایشان در نظر گرفته بودند و اقدامات لازم را برای آن پیش‌بینی کرده بودند، طی تنظیم میثاق‌نامه‌ای (مورخ ۲۲/۱۰/۱۳۹۷) که به امضای خانواده ایشان رسید، هموار شد تا آرمان‌های زنده تقی‌زاده در بخش تولید و توسعه، در فرزندان ایشان تجلی پیدا کند.

گواه این مدعا موفقیت در بخش‌های مختلف از جمله مدیریت کیفیت و فروش است. فقط در ۶ ماهه نخست سال ۹۸ فروش بخش خودروسازی آمیکو به دو برابر سال ۹۷ رسید که پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد در پایان سال، مجموع فروپش به ۴ برابر سال گذشته نیز خواهد رسید.

در ادامه این موفقیت‌ها، با وجود چالش‌های مختلف به جهت تحریم‌ها علیه ایران، مدل جدید خودروی آسنا با قوای محرکه و انتقال قدرت جدید، آپشن‌های افزوده با فیس لیفت جدید نیز طی ماه‌های آینده راهی بازار می‌شود. محصول کامیون ۱۰ چرخ M۲۶۳۱ با سطح آلایندگی یورو EEV نیز در مراحل پایانی اخذ استاندارد‌ها قرار دارد که پس از اخذ مجوز‌های لازم در اسرع وقت نسبت به تولید آن اقدام خواهد شد. با تسریع فرآیند بررسی کارشناسان موسسه استاندارد، ورود این خودرو با توجه به توانایی‌ها و استاندارد‌ها می‌تواند نیاز بازار کشور را در بخش خصوصی و ناوگانی تامین کند. در دیگر محصولات نیز نظیر کشنده ۲۶۴۰، اقدامات به روزرسانی انجام شده و این محصول با استاندارد‌های جدید روانه بازار خواهد شد.

ضمن اینکه هم اکنون پیکاپ آسنا و آراز آمیکو کلیه مجوز‌های محیط زیستی و منطبق با استاندارد‌ها ۸۵‌گانه را دریافت کرده‌اند و در آستانه تولید و ارائه به بازار هستند.

در پایان ذکر این نکته ضرورت دارد که بنا به مستندات فوق، مدیریت گروه اقتصادی آن خبرگزاری می‌بایست به بررسی دقیق خبر پیش از انتشار اقدام می‌کردند که متاسفانه این مهم انجام نپذیرفت و خبر مربوطه بدون مستندات، آمار یا ارقام منتشر شد. گروه صنعتی آمیکو ضمن آرزوی موفقیت برای تمام خبرنگاران، امیدوار است که مسیر صحیح اطلاع‌رسانی همواره در خبرگزاری «میزان» مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمیکو خبر خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۸۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • توضیحات زلفی‌گل در خصوص تمهیدات آزمون سراسری
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • آخرین وضعیت خرید شمش در حراج مرکز مبادله | خرید شمش افزایش یافت
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌ها در استان یزد
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است