Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@19:19:36 GMT

راهی جدید برای درمان آپنه خواب

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۸۹۹۶

وقفه تنفسی در خواب یا آپنه خواب (Sleep apnea) یک اختلال خواب است که باعث توقف یا کاهش تنفس برای مدتی کوتاه در طول خواب می‌شود.

اخبار اجتماعی- هر توقف می‌تواند برای چندین ثانیه یا حتی چندین دقیقه طول بکشد و معمولا تعداد زیادی توقف در یک شب اتفاق می‌افتد. هر کدام از این دوره‌ها یک آپنه نامیده می‌شود، اما با زنگ هشداری که اخیرا توسعه داده شده افراد آن را بر روی پیشانی خود قرار می‌دهند و هنگامی که دچار این مشکل می‌شوند، این وسیله شروع به ارتعاش می‌کند و کاربران با تغییر حالت خوابیدن خود از آن وضعیت خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درون این دستگاه باطری تعبیه شده است. تخمین زده می‌شود که در ۶۰ درصد موارد، علائم توسط افرادی که به پشت خود می‌خوابند، افزایش می‌یابد، اما با قرار دادن این دستگاه بر روی پیشانی، هنگام رخ دادن این مشکل، لرزشی ایجاد می‌شود و فرد موقعیت خوابیدن خود را تغیر می‌دهد و متوقف می‌شود.

دستگاه "فشار جریان هوای همواره مثبت" (CPAP) یکی از ابزار‌هایی است که برای درمان این بیماری استفاده می‌شود، اما این دستگاه کمی بزرگ است و استفاده از آن به این صورت است که فرد تمام طول شب باید ماسک اکسیژن را بر روی دهان خود قرار دهد، اما دستگاه جدید که یک زنگ هشدار است کوچک بوده و استفاده از آن آسان است. افراد مبتلا به وقفه تنفسی در خواب می‌بایست این مشکل خود را سریعا توسط ابزار‌های موجود درمان کنند چرا که آپنه خواب درمان نشده خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

دستگاه جدید حدود ۱۴ گرم وزن دارد و مجهز به یک شتاب‌سنج است. شتاب‌سنج همان فناوری است که در خودرو برای تشخیص تصادفات و رها کردن کیسه‌های هوا و در تلفن‌های همراه برای تشخیص تغییرات حرکتی به کار می‌رود. شتاب سنج این دستگاه نیز به همین روش کار می‌کند و وظیفه آن این است که تشخیص دهد آیا افراد به پهلو خوابیده‌اند یا به پشت. طی این مطالعه پژوهشگران این دستگاه را بر روی ۱۲ بیمار طی چهار هفته آزمایش کردند و دریافتند این وسیله منجر به افت ۳۱ درصدی آپنه خواب در هفته اول شده بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تنفس خواب درمان آپنه خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۸۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

مصرف خوراکی‌های سنگین در شب علاوه بر بروز چاقی و اضافه وزن، سبب ایجاد ناراحتی‌های معده از جمله ریفلاکس می‌شود. ریفلاکس معده هنگامی رخ می‌دهد که که اسید معده به گلو بر می‌گردد و باعث بروز سوزش در آن می‌شود. برای جلوگیری از تمام این مشکلات، بهتر است حداقل دو یا سه ساعت قبل از خواب، یک شام سبک بخورید.

چند نمونه از غذایی‌هایی که نباید در طول شب مصرف کنید:

پیتزا

پیتزا علی‌رغم محبوبیتی که دارد، اصلاً جزء غذا‌های سبک نیست و حتی هضم آن در روز هم مشکل است، چه برسد به شب که به طور کلی سرعت پردازش دستگاه گوارش کندتر است.

این ماده غذایی سرشار از چربی است و معمولا از موادی با شاخص اسیدیته بالا تشکیل شده که موجب بروز ناراحتی در دستگاه گوارش می‌شوند.

شیرینی

مصرف شیرینی نه‌تن‌ها سطح قند خون را بالا می‌برد، بلکه ممکن است کابوس‌های شبانه را نیز افزایش دهد. ثابت شده است که چربی‌ها و قند‌ها تأثیر مستقیمی بر امواج مغزی دارند و باعث کابوس دیدن در خواب می‌شوند. بنابراین، برای داشتن یک خواب آرام، بهتر است شب‌ها از خوردن شیرینی پرهیز کنید.

نوشابه

مصرف نوشابه در هیچ‌ساعتی از شبانه‌روز توصیه نمی‌شود، اما در صورتی که به نوشیدن آن علاقه‌مند هستید، در طول شب این کار را نکنید. نوشابه متشکل از مقادیر زیادی قند و مواد مضر است که اسیدیته بدن را افزایش می‌دهد.

پنیر

تمام مواد غذایی که حاوی پنیر هستند، در صورت امکان باید در ساعات ابتدایی روز مصرف شوند. حجم زیاد چربی پنیر مانع از هضم و تحریک تولید اسید معده می‌شود. مصرف شبانه همبرگر، لازانیا و دیگر غذا‌هایی که حاوی پنیر هستند باعث اختلال در خواب می‌شوند.

شکلات

شکلات تلخ منبع غنی آنتی‌اکسیدان است و مصرف آن برای حفظ سلامت مغز و حافظه (در مقدار کم) توصیه می‌شود. با این حال، خوردن آن پیش از خواب خوب نیست، زیرا بدن در طول شب به مدت چندین ساعت در حالت استراحت باقی می‌ماند و اینگونه کالری شکلات به صورت چربی در بدن انباشته می‌شود.

از طرفی باید توجه داشته باشید که شکلات، به ویژه شکلات تلخ، حاوی مقادیر بالایی کافئین و دیگر محرک‌ها است و قادر است مغز را برای مدت بیشتری نسبت به حالت عادی، بیدار نگه دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود
  • خواب عجیب دختر فلسطینی | ببینید
  • زیارتگاه دوست‌داشتنیِ شهر
  • راهنمای خرید تشک طبی یک نفره و دونفره
  • توسعه امکانات پزشکی در استان ایلام استمرار داشته باشد
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه