Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، «علی لاریجانی» پس از سفر ۴ روزه خود به صربستان به منظور حضور در صدوچهل و یکمین اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU)، امشب در بدو ورود به فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران، افزود: در اجلاس اتحادیه بین‌المجالس در صربستان درباره مسائل مختلف از جمله راهکارهای افزایش همکاری های اقتصادی با رئیس جمهوری، نخست وزیر، رئیس پارلمان و وزیر امورخارجه صربستان گفت وگو کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد:اجلاس IPU موضوعات مختلفی را در کمیته ها و محل اجلاس اصلی پیگیری کرد که موضوع و شعار این اجلاسیه چگونگی عمل به تعهدات بین المللی و احترام به استقلال کشورها بود به ویژه آنکه بسیاری از کشورها نسبت به رفتارها و به هم ریختگی آمریکا در نظام جهانی ایجاد کرده انتقاد داشته و نظرات خوبی را در سخنرانی های خود مطرح کردند.

وی بیان کرد: از این جهت اجلاس امسال، اجلاس خوب و به روزی بود و موضوعات دیگری همچون مسئله محیط زیست در کمیته های دیگر مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

لاریجانی با بیان اینکه دولت دوست و برادر صربستان توانست بسیار خوب اجلاس IPU را برگزار کند، افزود: همچنین در حاشیه اجلاس فرصتی برای صحبت با رؤسای پارلمان ها و مقامات کشورهای حاضر در اجلاس به دست آمد و با ۱۷ نفر از رؤسای پارلمان های کشورهای مختلف در رابطه با مسائل منطقه ای، بین المللی بررسی و رایزنی داشته به ویژه در خصوص روابط اقتصادی مباحثی مطرح شد.

رئیس مجلس بیان کرد: به نظر می رسید بسیاری از مقامات کشورها از عدم تعهد آمریکا به توافق هسته ای ناراضی بوده و علاقمند به همکاری های اقتصادی با ایران هستند اما ممکن است روش کار متفاوت باشد.

وی گفت: برخی از حوادث در مناطقی مانند سوریه و عراق مورد انتقاد آنها بود و علاقمند بودند ریشه این حوادث توسط ایران شرح داده شود وایران نظرات خود را در این خصوص بیان کند.

رئیس مجلس با اشاره به اینکه با برخی از مقامات صربستان نیز گفت وگوهایی داشته است که بخشی از این گفت وگوها دوجانبه بود، اظهارکرد: رئیس جمهوری، نخست وزیر، رئیس پارلمان و وزیر امورخارجه صربستان شخصیت های دیگری بودند که با آن ها به گفت وگو نشستیم و در زمینه مسائل مختلف و به ویژه راهکارهای افزایش همکاری های اقتصادی و تمرکز بر زمینه هایی که باید برای گسترش همکاری ها انجام داد بحث و تبادل نظر کردیم.

لاریجانی ادامه داد: رئیس جمهوری صربستان نکات دقیق و سنجیده ای در رابطه با روابط اقتصادی و تجاری ایران و صربستان مطرح کرد و به دنبال تسهیل رفت و آمدهای توریستی و تجاری میان دو کشور بود.

وی با بیان اینکه رئیس جمهوری صربستان ماه آینده به ایران می آید، ابراز امیدواری کرد که در این سفر بتوانند راهکارهای مناسبی برای افزایش روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور ارائه شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان از میهمان نوازی دولت، ملت، مسئولان و مقامات صربستان در سفر ۴ روزه خود به این کشور قدردانی کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی علي لاريجاني فرودگاه مهرآباد صربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به تلافی حمله به کنسولگری اش به اسرائیل حمله کرد

یک فعال سیاسی اصوبگرا تاکید کرد که مواضع کشورهای دنیا در قبال پاسخ ایران، نتیجه تلاش های وزارت خارجه و وزیر خارجه و فعال بودن دیپلماسی کشورمان بود.

سید کمال سجادی در گفت و گو با ایسنا، درباره اهمیت اقدامات دیپلماتیک کشورمان همزمان با پاسخ نظامی به رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: وزارت خارجه در این دو هفته خیلی فعال بود. البته رهبری هم تاکید کردند که حمله به کنسولگری حمله به خاک کشورمان است. در عرف بین المللی حمله به سفارت و کنسولگری پذیرفته نیست، زیرا این امکن دیپلماتیک مصونیت دارند و نباید به آنها حمله شود.

وی ادامه داد: این موضوع به دفعات در این دو هفته از سوی مقامات کشورمان به سایر کشورها اعلام شد که ایران به عنوان عضوی از سازمان ملل،  حق دفاع مشروع از خود را دارد زیرا  سازمان ملل چنین حقی برای کشورها قائل شده است. وزارت خارجه کشورمان هم به خوبی دلایل اقدام متقابل ایران را برای سازمان ملل، کشورهای همسایه و سران سایر کشورها تبیین کرد.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه اقدامات دیپلماتیک وزارت خارجه، پاسخ نظامی ایران را مشروع جلوه داد، خاطر نشان کرد: به لحاظ بین الملی هم این اقدام مشروع دانسته شد. گوترش دبیرکل سازمان ملل وقتی درباره اقدام ایران صحبت کرد، گفت که اقدام ایران به تلافی حمله به کنسولگری اش بود. سایر کشورها هم خواستار پایان تنش شدند، البته ایران اعلام کرد که پاسخ اش تمام شده است.

سجادی در پایان گفت: اقدامات دیپلماتیک ایران بسیار تاثیر گذار بود. وزیر خارجه تلاش زیادی داشت تا ذهنیت سران کشورها را برای مشروعیت پاسخ ایران آماده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • موشک‌های ایران برای کدام کشورها تهدید است؟
  • آملی لاریجانی: دنیا فهمید که صبر ایران حدی داشت
  • لیگ ملت‌ها: لیست اولین و شاید مهم‌ترین رقیب ایران
  • تلاش سازمان جهانی بهداشت برای انتقال مجروحان غزه به سایر کشورها
  • ایران به تلافی حمله به کنسولگری اش به اسرائیل حمله کرد
  • پایان تکواندوی صربستان با طلای ناهید کیانی
  • واکنش علی لاریجانی به عملیات «وعده صادق» + عکس
  • کار بزرگ ناهید کیانی در صربستان