Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر شکوهیان رئیس مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهارکرد: ۴.۵ هکتار از اراضی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی به آبیاری تحت فشار(ویلمو) مجهز شده است.

او افزود: در این مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دروس عملیات کشاورزی و مهارت آموزی و عملیات زراعی برای ۱۳۴ نفر دانشجو برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوهیان گفت: حدود ۳ هکتار گندم در این مزرعه کاشت شده و حدود ۱۲ تن گندم برداشت شده و تعمیر فنس‌های معیوب و اجرای طرح تور مرغی در بال شرقی مزرعه و برچیدن و انتقال موتور موجود در موتورخانه قدیم مزرعه به هانگار ماشین‌های کشاورزی دانشکده و بهسازی و ترمیم موتورخانه فوق جهت استفاده به عنوان انباری مزرعه و همچنین بتن کاری و ترمیم کف و پله‌های اتاقک موتورخانه قدیمی از دیگر اقدامات انجام شده در این مزرعه آموزشی و تحقیقاتی است.

رئیس مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد:خرید ادوات کشاورزی مورد نیاز جهت بوم سمپاشی، چیزل غلتک دار و فاروئر به منظور استفاده در مزرعه، تهیه تفاهم نامه بین دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و روستائیان برای حفظ حریم زمین دانشکده و تخریب  نشدن فنس‌های محیط مزرعه و نصب درب در دو سمت راه ورودی روستائیان به منظور حفظ حدود ۷۰۰ متر از اراضی دانشکده و همچنین کاهش هزینه فنس کشی مجدد در این قسمت و ساخت و نصب در‌های ورودی روستائیان از دیگر عملکرد ما در این مزرعه است.

او با اشاره به کاشت ۴.۵ هکتار یونجه ادامه داد: نمونه برداری و آنالیز خاک و آب زمین بابالان و اصلاح و کود دهی بر اساس اصول علمی و ارتقای برق مزرعه از ۱۵ کیلو وات به ۳۰ کیلو وات که امکان بهره برداری همزمان از پمپ و دستگاه ویلو را ممکن می‌سازد، از جمله کارهای انجام شده در مزرعه است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی اظهار کرد: در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین ۱۱ هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۵ پلاک روز سه شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

وی افزود: در این کمیسیون پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

رئیس جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

کد خبر 6086505

دیگر خبرها

  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • اصلاح طرح آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش در دولت سیزدهم
  • ایجاد پایگاه نوآوری یافته‌های تحقیقاتی جهش تولید در کامیاران