Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی- کارشناس مسئول بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سل کشنده ترین بیماری عفونی در بین زنان سنین باروری است و کنترل آن به توجه و برنامه ریزی ویژه نیاز دارد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر فلوریا انفرادی افزود: مرگ و میر های ناشی از بیماری سل قابل پیشگیری است و درمان آن با مصرف چند داروی هم زمان امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیماری سل، همچنان جزو ۱۰ دلیل مرگ و میر  دنیا است، ادامه داد: داروهای درمان سل رایگان بوده و از طریق مراکز درمانی جامع سلامت در تمام نقاط کشور در اختیار بیمار قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: در بیشتر موارد دوره درمان سل ۶ ماهه است و دو ماه نخست آن مرحله حمله ای نام دارد .

انفرادی توضیح داد: در طول مدت مصرف داروها،  کارکنان بهداشتی به منظور ارزیابی روند بهبودی، باید بیمار را از نظر وضعیت حال عمومی، وجود سرفه، خلط و تب، وضعیت اشتها و روند افزایش وزن کنترل کنند.

وی اظهارکرد: انجام چند مرتبه آزمایش خلط طبق دستور وزارت بهداشت طی مدت درمان ضروری است و وضعیت بیمار به درمان دارویی را مشخص می کند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف نکردن دارو به مقدار تجویز شده و زمان مناسب باعث شکست درمان و ایجاد میکروب های سل مقاوم شده که به درمان های معمولی پاسخ نمی دهد و بیمار باید در بیمارستان بستری شده و دوره درمان طولانی تر با داروهای دیگر را دریافت کند.

انفرادی با بیان این که احتمال سرایت بیماری پس از دو هفته از مصرف دارو بسیار کم است، گفت: بیماران مبتلا فقط باید در طول ۲ تا ۴ هفته نخست درمان در اتاقی جدا با نوری مناسب و تهویه کافی قرار گیرند و در طول این مدت بینی و دهان خود را با استفاده از ماسک بپوشانند.

وی تصریح کرد: لباس و ظرف غذای فرد مبتلا نقشی در انتقال میکروب سل ندارد، بنابراین نیازی به جداسازی آن ها نیست.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیماری سل زنان سنین باروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس

به گزارش قدس آنلاین، مهرداد شریفی امروز، ۲۹ فروردین با اشاره به اینکه ۱۷ آوریل برابر با ۲۹ فروردین به عنوان روز جهانی هموفیلی نامگذاری شده است، گفت: براساس بسته‌های حمایتی ابلاغی وزارت بهداشت، خدمات مورد نیاز به بیماران هموفیلی با هدف کاهش هزینه‌های تشخیص و درمان در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به عنوان تنها مرکز جامع هموفیلی دانشگاه ارایه می شود.

وی ادامه داد: ویزیت بیماران توسط پزشک فوق تخصص خون و سرطان‌شناسی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، تهیه و توزیع فاکتورهای انعقادی رایگان، تزریق فاکتورهای نادر انعقادی و فرآورده‌های خونی، آموزش، مشاوره و مددکاری به بیماران مبتلا به هموفیلی ارائه می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه بیشتر بیماران مبتلا به هموفیلی دارای پیشینه خانوادگی خونریزی هستند، ادامه داد: از مجموع بیماران شناسایی شده، حدود ۴۲۲ نفر به هموفیلی نوع A ، بالغ بر ۵۵ نفر به هموفیلی نوع B و حدود ۴۴۱ نفر به سایر اختلالات انعقادی مبتلا هستند.

شریفی اضافه کرد: بر همین اساس، ۶۶۷ مرد و ۲۵۱ مورد زن مبتلا به هموفیلی تاکنون در شیراز و شهرستان‌های استان فارس شناسایی شده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: تغذیه سالم، ورزش منظم و مستمر، پرهیز از استرس و فشارهای روانی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی تا حد قابل توجهی می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های خاص پیشگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • شمشیر دو لبه‌ای به نام کورتون | پاسخ به همه سؤالات و نگرانی‌ها درباره چگونگی مصرف داروهای ضدالتهابی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد