Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سید حشمت الله صمیمی دوست سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری افزود: این طرح‌ها جزو ۳۱ طرح فناورانه ارائه شده از طرف جهاد دانشگاهی به مقام معظم رهبری و مورد تایید و تاکید ایشان بوده که تسهیلات مورد نظر را صندوق توسعه ملی به آن‌ها اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او از اجرایی شدن این طرح‌ها توسط جهاد دانشگاهی استان با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی و مرکز ذخائر زیستی و ژنتیک جهاد دانشگاهی به عنوان تیم تحقیق و توسعه، در شهرستان گچساران خبر داد و اصافه کرد: هزینه سرمایه گذاری در طرح دانش بنیان تولید آفت کش‌های گیاهی ۲ میلیارد تومان است.

او افزود: ظرفیت تولید طرح ۱۰۰ تن در سال است و زمینه اشتغال ۲۰نفر را به صورت مستقیم ایجاد می‌کند.

صمیمی دوست میزان سرمایه گذاری طرح تولید دارو‌های دامی با منشاء گیاهی را ۵.۵ میلیارد تومان عنوان و بیان کرد: از این مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان توسط صندوق توسعه ملی تامین و یک میلیارد تومان دیگر از محل استانی (محل اوراق اسناد خزانه سال ۹۷) توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تامین و به جهاد دانشگاهی استان، تخصیص یافته است.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری استان ظرفیت تولید این واحد در سال را ۶۰ تن عنوان کرد و ادامه داد: این طرح زمینه اشتغال ۲۰ نفر را به صورت مستقیم ایجاد کرده است.

او مجری این طرح‌ها را جهاد دانشگاهی استان نام برد و گفت: با اجرای طرح‌های دانش بنیان تولید آفت کش‌های گیاهی و آنتی بیوتیک‌های گیاهی، مصرف آفت کش‌ها و آنتی بیوتیک‌های شیمیایی از مدار خارج می‌شوند.

صمیمی دوست بیان کرد: اجرای طرح تولید آنتی بیوتیک‌های گیاه پایه نیاز به تولید گوشت سبز در کشور و استان را رفع خواهد کرد و دیگر مردم نباید به خاطر مصرف گوشت سفید و قرمز نگران باشند.
وی با بیان اینکه این دو طرح نمونه داخلی در کشور ندارند، اضافه کرد: این طرح‌ها تا ۱۶ ماه آینده به بهره برداری می‌رسند.
صمیمی دوست افزود:این نشست بنا به دستور ویژه استاندار و در راستای رفع مشکلات این دو طرح تولیدی تشکیل شد.

او گفت: باتوجه به کمبود زمین جهت اجرای این طرح ها، شرکت شهرک‌های صنعتی قطعه زمینی به مساحت ۵ هزار متر مربع از زمین‌های باز پس گیری که سرمایه گذار در طول ۲۰ سال گذشته توان اجرای طرح در آن را نداشت، در اختیار متقاضی این طرح‌ها قرار داده است.
صمیمی دوست بیان کرد: با دستور ویژه استاندار به شرکت شهرک‌های صنعتی مبنی بر استفاده بهینه از زمین‌های بلااستفاده در شهرک‌های صنعتی، شرکت شهرک‌های صنعتی ساماندهی در خصوص زمین‌هایی که متقاضی توان اجرای طرح در آن‌ها را ندارد را در دستور کار قرار داده است.
او ضمن تقدیر از عملکرد مطلوب مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی در این راستا، اضافه کرد: تمام تخفیفات لازم به سرمایه گذار که جهاد دانشگاهی استان است از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی ارائه می‌شود.   انتهای پیام/ک اجرای ۲ طرح فناورانه در کهگیلویه و بویراحمد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح الگوی کشت تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مجید حسنی مقدم اصلاح آرایش کشت، اصلاح شیوه کشت و اصلاح نظام راهبری و مدیریت کشت را سه اصل مهم در برنامه اصلاح الگوی کشت عنوان کرد.
حسنی مقدم افزود: نگاه سنتی که اصلاح الگوی کشت را تنها جابه جایی سطح محصول می‌دانست جایگاهی نداشته و ارتقای بهره وری و نظام‌مند کردن ۲۰ خدمت رایگان دولت در بخش کشاورزی از جمله تحقیق و آموزش ترویج، یارانه تولید، یارانه صادرات و... در این برنامه باید مورد توجه قرار گیرد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: در حال حاضر بار اصلی اجرای  اصلاح الگوی کشت که باید آن را الگوی تولید، مصرف و بازار دانست، به دوش کشاورز بوده و سیاست گذاری‌ها باید به سمتی پیش رود که همسو با رهیافت‌های ترویجی و با نگاه اقتصادی و درآمدی و نه حاکمیتی، کشاورز تشویق به اجرای این طرح شود. معتمدی پورافزود: لازم است در تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت تولید تا صادرات مورد مطالعه قرار گرفته و یک مجموعه شامل زنجیره‌های ارزش، توسعه پایدار، افزایش بهره وری، توجهات زیست محیطی، بهره برداری اقتصادی از منابع و... به عنوان یک سیاست کلان کشوری در تولید، مصرف و بازار تبدیل شود. معتمدی پور اصلاح الگوی تولید در زیربخش‌های شیلات و دامپرورری را امری موفق پیش بینی کرد که با ساماندهی الگوی تولید می‌تواند در اقتصاد کشور، معیشت، صادرات و تحریم‌ها بسیار تاثیرگذار باشد. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشارزی کهگیلویه و بویراحمد نیز برنامه اصلاح الگوی کشت را یک ضرورت اجتناب ناپذیر و امری فراقوه‌ای دانست و گفت: در دولت جدید به اجرای این برنامه همت گمارده شده است که دو طرح مهم کشت قرادادی و جهش تولید در دیمزار‌ها با هدف ایجاد مزیت نسبی و اقتصادی کردن کشاورزی در این فرایند قرار می‌گیرند. داریوش حصار افزود: کاهش میزان مصرف آب، افزایش ضریب نفوذ دانش، توسعه کشت گیاهان دارویی و روغنی از رویکرد‌های مهم این برنامه است. وی کشت برنج به صورت معیشتی در استان یک درصدی کهگیلویه و بویراحمد که ده درصد منابع آبی کشور را در اختیار دارد مسئله اجتماعی مهمی عنوان کرد و بر بازنگری برنامه ابلاغی اصلاح الگوی کشت در این استان توسط کارگروه کشوری تاکید کرد..  

دیگر خبرها

  • اهمیت اجرای برنامه‌های دهه کرامت با محوریت جوانان
  • اجرای طرح نور در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • اجرای ۲۰ برنامه آموزشی و مشارکتی در کهگیلویه و بویراحمد
  • برنامه‌های فرهنگی دستگاه‌ها همراه با پیوست اقتصادی باشد
  • ۸ مرکز ویژه خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد فعال است
  • اجرای پروژه فاضلاب شهرک صنعتی گلپایگان
  • اصلاح الگوی کشت تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی