Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: خیران برای ایمن‌سازی مدارس کشور ۵ هزار میلیارد تومان متعهد شدند و دولت نیز همین مبلغ را به آن افزوده تا در سال آینده اتفاقات خوبی در بحث ایمن‌سازی مدارس کشور رخ دهد. ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، محسن حاجی‌میرزایی صبح امروز در آیین بهره‌برداری از مدارس سیل‌زده استان و برچیده شدن مدارس خشتی و گلی استان گلستان با تقدیر از تلاش‌های خیران اظهار داشت: خیران با منابع مالی خود کمک می‌کنند تا کاستی‌های فضاهای آموزشی برطرف شود اما مهم‌ترین تاثیر آنان ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری و روحیه همدردی با مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سیل اخیر در 454 واحد آموزشی دچار خسارت شد که 74 واحد نیازمند احداث دوباره بود و از این تعداد ساخت 20 مدرسه آغاز شده است. علاوه براین 52 واحد نیز نیازمند تعمیر اساسی هستند. با کمک و همت خیران تعمیرات جزئی 250 مدرسه انجام و تجهیزات 150 مدرسه خسارت‌دیده نیز تامین شد.

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: کمبود 100 هزار معلم در کشورتهران| وزیر آموزش و پرورش: طرح رتبه‌بندی معلمان از مهر 98 اعمال می‌شودروایت وزیر آموزش و پرورش از مشارکت خیران در بهبود سرانه آموزشی کشور

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه هدف مشترک همه جوامع رسیدن به پیشرفت و توسعه است، گفت: عامل اصلی توسعه و پیشرفت جوامع تغییر و تحول انسان هاست که آموزش و پرورش نقش موثری در این زمینه دارد.

وی عنوان داشت: آموزش و پرورش خود را مسئول می داند تا افراد را برای حضور موثر در جامعه آماده کند. از سوی دیگر یکی از اهداف سند تحول بنیادین نیز ارتقای مفهوم آموزش به مفهوم تربیت است.

حاجی‌میرزایی تاکید کرد: معلمان سرمایه اصلی آموزش‌و‌پرورش هستند. ما معتقدیم همه کاستی‌ها با حضور معلمان توانمند و با کیفیت جبران خواهد شد. رشد و توسعه‌ای پایدار خواهد بود که بر ظرفیت افراد تکیه داشته باشد. اینکه مقام معظم رهبری بر موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید دارند برای این است که کشوری می‌تواند موفق باشد که روی پای مردم خود بایستد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با تاکید بر ایمن‌سازی مدارس کشور خاطرنشان کرد: در این سال ها بسیاری از مدارس ایمن سازی شده و حدود 70 درصد مدارس واجد استانداردهای لازم هستند اما هنوز 30 درصد مدارس باید مقاوم سازی شود.

وی گفت: برای ایمن سازی مدارس کشور باید از ظرفیت خیران و توانایی بنگاه های بزرگ که مسئولیت اجتماعی دارند بهره مند شویم. هدف ما این است تا نیازهای ایمنی مدارس را در معرض اطلاع مردم قرار دهیم تا هر کسی به هر میزان که می تواند در این کار خیر شریک شود.

حاجی‌میرزایی بیان داشت: در جلسه روز گذشته خیران برای ایمن‌سازی مدارس کشور 5 هزار میلیارد تومان متعهد شدند و دولت نیز همین مبلغ را به آن افزوده تا در سال آینده اتفاقات خوبی در بحث ایمن سازی مدارس کشور رخ دهد.

وی با بیان ایجاد مجتمع های آموزشی از سیاست های این وزارتخانه است گفت: در ساخت مدارس جدید رویکرد ما مدارس متوسط و بزرگ است زیرا کیفیت آموزشی، میزان برخورداری از تجهیزات و امکانات و حضور معلمان توانمند در آنها بیشتر فراهم است.

انتهای پیام/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  محمدحسین عبداللهی روز سه شنبه در آیین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد افزود: وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان ماه پارسال تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح های ورزشی نیز به بهره برداری می رسند.

فرماندار مشهد نیز در این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده اند.

محسن داوری افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد اما این مساله دارای اهمیت نیست چرا که مهم برکت کمک های خیران است.

وی ادامه داد: ساخت مدارس خیر ساز با برکت است چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می کنند.

 

 مطابق اعلام فرمانداری مشهد :

سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز در کشور ۵.۵ متر مربع، در خراسان رضوی ۴.۵ مترمربع و در حاشیه شهر مشهد و روستاهای اطراف این کلانشهر ۱.۲ مترمربع است.

با توجه به کمبود ۲ هزار کلاس درس در این شهرستان طرح ویژه ساخت مدرسه توسط خیران مورد حمایت قرار گرفته است و هر سه‌شنبه یک مدرسه در این شهرستان به بهره برداری می رسد.

تبادکان نام دهستانی در بخش مرکزی شهرستان مشهد است و همچنین از حیث تقسیم بندی آموزش و پرورش به محدوده‌ای چهار هزار کیلومتر مربعی واقع در شمال این شهرستان نیز اطلاق می‌شود، این منطقه وسیع از حیث سرانه های آموزشی نیازمند حمایت مسوولان و خیرین است.

تبادکان یک منطقه موزاییکی از نظر انواع گویشها، درآمد خانوار، مذهب و متنوع از نظر جمعیتی با بافت متراکم، بخشی از حاشیه کلانشهر مشهد نیز محسوب می‌شود که ۶۵ درصد دانش‌آموزان آن در زمره حاشیه‌نشینان هستند.

گرچه کم و بیش خیران و نیکوکاران تلاش ها و اقدام های موثری برای رفع این مشکلات داشته و دارند اما وسعت چهار هزار کیلومتر مربعی این منطقه و وجود بیش از ۱۴۰ هزار دانش آموز، که ۲۱ هزار نفر آنان را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند و همگی از محرومیت و فقر رنج می برند، کار را برای اثربخشی چنین حمایت‌هایی سخت کرده است.

بخش مرکزی مشهد شامل ۲۲۰ روستا با افزون بر ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شامل ۶ دهستان "تبادکان، توس، کارده، میان‌ولایت، کنه‌بیست و درزآب" است.

۱۲۸ روستا از این تعداد شامل برخی از روستاهای دهستان کنه‌بیست، در حریم کلانشهر مشهد قرار دارند.

۳۵ درصد دیگر دانش‌آموزان تبادکان ساکن روستاهای این منطقه وسیع هستند به طوری که فاصله دورترین مدرسه تبادکان تا شهر مشهد ۱۲۰ کیلومتر است.

دانش‌آموزان این منطقه با وجود همه محرومیت ها تاکنون چندین عنوان برتر مسابقات جامع علمی کاربردی کشور، قرآنی، جشنواره خوارزمی و دیگر رقابتهای مشابه را کسب کرده‌اند.

حدود ۸۰۰ هزار دانش آموز نیز در هفت هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی شهرستان مشهد مشغول به تحصیل هستند.

استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی افزون بر یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانش‌آموز شاغل به تحصیل در قالب ۴۷ منطقه آموزش و پرورش دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور