Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-18@23:12:25 GMT

سلامت قلب چگونه تعیین می شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۱۸۳۱

محمد ‌رضا اخباری در ‌خصوص نشانه های ‌قلب ‌سالم، اظهار ‌کرد: قلب داخل قفسه سینه مشغول ‌تلنبه کردن و ‌تپش است و احساس ‌این قلب به ‌صورت تپش قلب، درد در ناحیه قفسه سینه، اطراف قلب ‌و نفس ‌تنگی ‌نشانه این است که قلب فرد با مشکل مواجه شده ‌است.


وی ‌با ‌بیان اینکه مهمترین ‌نشانه بیماری قلبی درد است، افزود: دردهای قفسه ‌سینه ‌تنوع زیادی دارند، اما ‌دردی را پزشکان درد قلبی محسوب می کنند که اطراف ‌جناق سینه باشد و حالت فشارنده، سوزشی یا سنگینی ‌در قفسه سینه ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این متخصص ‌بیماری های ‌قلب ‌و ‌عروق، گفت: درد قلبی ‌معمولا ‌چند دقیقه ای طول ‌می کشد ‌و ‌نباید لحظه ای ‌و ‌در ‌حد چند ثانیه باشد، دردهای لحظه ای ‌درد قلبی ‌نیستند. دردهای نقطه ای و جابجا شونده و دردهای لحظه ای معمولا درد قلبی نیستند، اما احساس بد در قفسه سینه در بیماری که سابقه داشته ‌و یا بیماری که علائم خطر را دارد باید جدی گرفت.
وی ‌در خصوص اهمیت ‌پیشگیری از بروز بیماری ‌های قلبی، اظهار کرد: دیابت، قند خون فشارخون، مصرف دخانیات، چربی بالا، استرس و آلودگی هوا از عوامل خطر بیماری های قلبی است، شناخت این مسائل و دوری از آن ‌در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی ‌موثر است.
اخباری ‌در خصوص تقویت قلب، اظهار کرد: قلب یک ماهیچه بوده‌ ‌و عضله قلب مانند سایر عضلات بدن با ورزش های هوازی، مقاومتی، دوچرخه سواری، پیاده روی تند ‌و طناب زدن تقویت شده ‌و با قدرت کارایی بیشتری پیدا می کند.
مواد غذایی مفید برای تقویت قلب
این فلوشیپ ‌آنژیوپلاستی ‌در مورد مواد ‌غذایی مفید برای ‌تقویت ‌قلب، گفت: قلب ‌مانند هر ارگان دیگر بدن نیاز به تغذیه ‌و ‌اکسیژن دارد ‌و غذاهای ‌سالم مانند ‌گوشت ‌های سفید، سبزیجات، میوه ها، حبوبات، لبنیات ‌کم ‌چرب برای تقویت ‌و سالم ماندن آن مفید است. دوری از استرس، تنش های اجتماعی، گذشت کردن، کوتاه آمدن و داشتن سبک زندگی سالم برای حفظ سلامت قلب ‌حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: گوشت های ‌قرمز نسبت به گوشت های سفید در بافت عضله کلسترول ‌و چربی های ‌مضر فراوان تری دارند، انتخاب عذاهای سالم و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم مانند غذاهای فرآوری و سرخ شده، فست فودها، گوشت های قرمز و غذاهای روغنی بری کاهش بیماری های قلبی ‌توصیه می شود.

عدم خودمراقبتی درمان بیماری‌ها را پیچیده می‌کند
وی در ‌خصوص دردهای قلبی، گفت: اگر سمت چپ بدن از ناحیه دست تا شانه ‌حالت تیر کشیدن داشته باشد، این نوع دردها معمولا درد قلبی نیستند، اما اگر سن فرد بالا بوده و مصرف سیگار، بیماری دیابت و دیگر عوامل خطر را داشته باشند، تیر کشیدن قفسه سینه درد قلبی است.
این ‌متخصص ‌بیماری ‌های ‌قلب ‌و ‌عروق، تاکید کرد: در زندگی شهرنشینی امروزی استفاده از غذاهای سالم مانند ترکیبی ‌از سبزیجات، سالاد، روغن های سالم، حبوبات، لبنیات کم چرب، انواع میوه ها، گوشت های سفید ماهی و میگو پرندگان دیگر برای مصون ماندن از بیماری های قلبی ‌به اشخاص ‌توصیه ‌می ‌شود.
اخباری ‌تصریح کرد: در سبک زندگی سالم، دوری از تنش های اجتماعی، گذشت و فداکاری کردن، کمک ‌و محبت به اطرافیان، داشتن آرامش و مشغول به کار بودن افراد در سلامتی آنها موثر است. بیکار نبودن و لذت بردن از زندگی در دراز مدت منفعت ‌زیادی برای افراد ‌به دنبال دارد.
وی ‌در توصیه به سالمندان برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بروز بیماری های قلبی، گفت: خوشبختانه ‌با پیشرفت علم، دستگاه ها ‌و لوازم تشخیصی بیماری ها در سنین میانسالی تشخیص داده می شوند، درمان های پیشرفته ‌و تجهیزات پیشرفته ‌تری نسبت ‌به سال های قبل وجود دارد.
این فلوشیپ آنژیوپلاستی، اظهار کرد: از سویی با بالا رفتن میانگین سن افراد در کشور تعداد سالمندان ‌و بیماری ها افزایش یافته است عدم خودمراقبتی درمان بیماری ها را پیچیده تر می ‌کند. باید سالمندان با پیاده روی منظم، رژیم غذایی مناسب، تفریح روزانه، آزمایش خون، گرفتن نوار قلب ‌و مراقبت های لازم دوره ای سلامت قلب ‌شان حفظ کنند

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Fgz برچسب ها: قلب ، بیماری ، سلامت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: قلب بیماری سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند

آفتاب‌‌نیوز :

تغذیه ناسالم به پوست رحم نمی‌کند؛ صورت ما به خصوص از مشکلات مربوط به انتخاب نادرست مواد غذایی آسیب زیادی می‌بیند. در واقع یک سری عادات غذایی وجود دارند که برای داشتن پوستی سالم‌تر باید هرچه سریع‌تر کنار گذاشته شوند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، ۵ عادت غلط که سلامت پوست را از بین می‌برد شامل موارد زیر است:

_ علاقه به غذا‌های سرخ شده: چربی به طور مستقیم با مشکلات قندخون در ارتباط است؛ چون باعث افزایش میزان چربی خون می‌شود. این مسئله نیز در نهایت به مسدود شدن منافذ پوست منجر می‌شود. علاوه بر این باید بدانید که چربی خون مانع از انتقال خوب مواد مغذی و اکسیژن به بافت‌های بدن می‌شود و همین روند باعث افت درخشندگی و سلامت پوست می‌شود. در واقع پوستی که به خوبی تغذیه نشده و از اکسیژن سیراب نباشد، پوست سالم، زیبا و درخشانی نخواهد بود.

_ نوشیدن زیاد قهوه: قهوه به خودی خود یک نوشیدنی سالم و مفید است. به شرطی که روزانه بیش از ۲ فنجان مصرف نشود. چون کافئین موجود در این نوشیدنی پرطرفدار باعث آزاد شدن آدرنالین می‌شود. باید بدانید که آدرنالین زیاد در بدن عاملی برای ایجاد علائم استرس می‌شود و این نیز برای سلامت پوست مضر است. علاوه بر این کافئین مانع از خوابی راحت و عمیق می‌شود. در نتیجه پوست از مرحله سم‌زدایی و ترمیم خود در خواب محروم می‌شود. به این ترتیب نیز درخشندگی و تمیزی از بین رفته و پوست کدر می‌شود.

_ غافل شدن از ویتامین‌ها: بعد از ۳۵ سالگی ممکن است پوست شما به کرم‌های درمانی پاسخ ندهد. این در حالی است که ویتامین A به بهبود خطوط صورت، تغییرات بافتی و آسیب‌های ناشی از نور خورشید کمک می‌کند. ویتامین‌های E و C نیز از التهاب جلوگیری می‌کنند. ویتامین C همچنین باعث بهبود بافت و روشنی پوست می‌شود.

_ مصرف بیش از حد شکر: تحقیقات جدید نشان می‌دهند مولکول‌های شکر در بدن، خودشان را به فیبر‌های پروتئینی می‌چسبانند و باعث ایجاد «گلیکاسیون» در بدن می‌شوند. گلیکاسیون هم عاقبتی جز ایجاد تیرگی دور چشم، از دست رفتن درخشندگی پوست، پف کردن پوست (مخصوصا دور چشم‌ها) و به وجود آمدن چین و چروک‌های فراوان در پوست را ندارد.

_ نوشیدن اندک آب: یکی از مهم‌ترین دلایل خشکی و چروکیدگی پوست در سنین پایین، کاهش آب بدن است. زمانی که بدن آب کافی دریافت نکند، دچار عوارضی مانند کاهش تمرکز و خشکی پوست می‌شود. صبح‌ها که از خواب بیدار می‌شوید، یک لیوان آب ولرم بنوشید اینکار هم برای حفظ سلامت پوست و هم برای حفظ سلامت دستگاه گوارش‌تان مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • چند باور رایج و غلط درباره ویتامین‌ها
  • ۱۷ عادتی که برای سلامت قلب ضرر دارد
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی