Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، ارتش سوریه با قدرت در حال اجرای برنامه‌ها جهت استقرار در مرزهای شمالی این کشور با ترکیه و تأمین امنیت منطقه است.

نیروهای سوری قصد دارند با استقرار در مناطق مرزی، از پیشروی هر چه بیشتر نظامیان ترکیه و تروریست‌های وابسته به آنها در داخل خاک سوریه جلوگیری کنند.

ارتش سوریه شامگاه چهارشنبه (روز گذشته) پس از چندین سال، وارد شهر «عین العرب» (یا کوبانی) در شمالی‌ترین نقطه استان حلب شد و بدین ترتیب خود را به مرز با ترکیه رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه «الاخبار» لبنان با اشاره به اهمیت ورود ارتش سوریه به عین العرب و همچنین تسلط بر شهر «منبج» در استان حلب و مرز ترکیه، نوشت این مسئله به ارتش سوریه این امکان را خواهد داد که بتواند در نوار مرزی طولانی مستقر شود که از عین العرب آغاز شده و به «المالکیه» شمالی شرقی‌ترین منطقه سوریه خواهد رسید.

به گزارش این روزنامه، استقرار ارتش سوریه در طول این منطقه مرزی بهتر صورت خواهد گرفت؛ زیرا آمریکایی‌ها پایگاه‌های خود را در منبج و عین العرب تخلیه کرده و ارتش سوریه وارد آنها شده است.

منابع میدانی به الاخبار گفتند: «پس از اینکه آمریکایی‌ها پایگاه "الجبلیه" را تخلیه کردند و از مواضع خود در ریف حلب خارج شدند به سمت فرودگاه "صرین" در ریف شرقی حلب عقب‌نشینی کردند».

سخنگوی ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا نیز اذعان کرد که همچنان در حال عقب‌نشینی «برنامه‌ریزی شده» از شمال شرق سوریه هستند.

بنا بر این گزارش، ورود به منبج و عین العرب پس از چند سال، نخستین استقرار ارتش سوریه در نوار مرزی واقع در منطقه ریف حلب است. کما اینکه عبور ارتش سوریه از منبج به عین العرب از طریق پل «قرقوزاق»، یعنی پایان نمادین رود فرات به عنوان منطقه جدا کننده بین مناطق تحت کنترل ارتش سوریه و مناطق تحت تصرف شبه‌نظامیان کُرد.

یک منبع کُرد نیز به الاخبار گفت که «استقرار ارتش سوریه در منبج و عین العرب در موازات مرزهای ترکیه و خطوط درگیری با گروه‌های مسلح [وابسته به ترکیه] خواهد بود... توافق [بین ارتش سوریه و کُردها] بر استقرار در مرزها تأکید دارد».

شبه‌نظامیان کُرد پس از اینکه شاهد خیانت آمریکا به خود بودند، یکشنبه هفته جاری از توافق با دمشق برای ورود نیروهای ارتش سوریه به مناطق تحت کنترل خود خبر دادند. بر اساس این توافق، ارتش سوریه کنترل تمام مناطق مرزی از جمله شهر عفرین را در دست خواهد گرفت. 

یک منبع رسمی سوری هم در پایان به این روزنامه گفت که «استقرار [ارتش] در منبج و عین العرب، گامی در راستای بازپس‌گیری مناطق مهمی در جغرافیای سوریه است... این استقرار تا جایی ادامه خواهد یافت که [نیروهای ارتش] با یگان‌های حاضر در شهر عین عیسی تلاقی پیدا کنند. بدین ترتیب امنیت مرزها و مسیر بین المللی حسکه-حلب تأمین خواهد شد».

حضور ارتش سوریه در شهرهای شمالی این کشور با درخواست شبه‌نظامیان نیروهای دموکراتیک  صورت می‌گیرد. از همین رو نیروهای ارتش سوریه  وارد شهرهایی مانند قامشلی، حسکه، عین عیسی، طبقه و بسیاری از روستاها و شهرک‌های شمال سوریه شدند.

این در حالی است که ترکیه به همراه تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» از هفدهم مهر ماه عملیاتی را به بهانه دور کردن شبه‌نظامیان کُرد از نوار مرزی خود با سوریه، در شمال شرق این کشور آغاز کرد و همچنان ادامه دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۲۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش که امروز به همراه رئیس جمهوری و تعدادی از اعضای هیئت دولت به اسلام‌آباد سفر کرد، در حاشیه مراسم امضای ۸ سند همکاری میان دو کشور در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: همکاری‌های حمل‌ونقلی از جمله در حوزه بنادر و دریایی، هوایی، ریلی، جاده‌ای از مسائل مطرح شده به‌منظور توسعه روابط دو کشور بود.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد.

به گفته بذرپاش، برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام‌آباد و افزایش پرواز‌ها میان تهران- لاهور یا مشهد- لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود.

«ایجاد مناطق آزاد تجاری در گذرگاه‌های مرزی مشترک»، «همکاری در بخش سیما و رسانه»، «همکاری در بخش بهداشت دامی»، «همکاری‌های امنیتی»، «همکاری در بخش تعاون و رفاه اجتماعی»، «همکاری در بخش استاندارد» و «همکاری در بخش حقوقی و معاضدت قضایی در امور مدنی و تجاری» از مهم‌ترین اسناد همکاری میان دو کشور بود که از سوی وزرای راه و شهرسازی، دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی و روسای سازمان‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و استاندارد با همتایان پاکستانی به امضا رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • ارمنستان: عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • استمرار حل و فصل مسائل مرزی آذربایجان و ارمنستان لازمه ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • نقش مهم اشتغالزایی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی خراسان رضوی
  • سپاه امام رضا(ع) در روستاهای ۶ شهرستان خراسان رضوی اشتغال ایجاد می‌کند
  • مرز نشینان برای دریافت کارت پیله وری نام نویسی کنند
  • انهدام مقرهای تروریست‌ها در شرق و مرکز سوریه
  • بیله‌سوار نقطه آغاز منطقه آزاد تجاری اردبیل شد
  • پدافند ارتش سوریه تجاوز نظامی بامدادی اسرائیل را ناکام گذاشت