Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@23:27:29 GMT

جشن پایان مدارس خشتی و گلی گلستان

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۲۲۸۲

جشن پایان مدارس خشتی و گلی گلستان

آیین برچیدن مدارس خشتی و گلی گلستان با حضور وزیر آموزش و پرورش در گرگان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  گلستان ما؛  آیین بهره برداری از مدارس آسیب دیده از سیل، برچیدن مدارس خشتی و گلی و جمع آوری بخاری های نفتی غیر استاندارد درگلستان پیش از ظهر امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار گلستان و جمعی از مسئولان در دبیرستان ایرانشهر گرگان برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف بخاری‎های نفتی غیراستاندارد

احسان گوهری راد در این مراسم با اعلام حذف کامل  مدرسه خشتی و گلی در استان گلستان، اظهار کرد: بخاری‎های نفتی غیراستاندارد از تمامی مدارس استان برچیده خواهند شد.

وی به تلاش فراوان برای بازگشایی مدارس سیل زده اشاره کرد و افزود:  تمامی مدارس بعد از تعطیلات فروردین‎ماه بازگشایی شد و در ابتدای سال تحصیلی نیز هیچ مدرسه‎ای در گلستان بدون معلم نماند.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در ادامه تصریح کرد:  خوشبختانه در راستای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت در استان گلستان هماهنگی و تعامل کافی و لازم وجود دارد. معلمان و فرهنگیان استان گلستان با تأسی از فرامین مقام معظم رهبری برای اعتلای نظام تعلیم و تربیت در استان گلستان گام بر می دارند.

آغاز ساخت مجهزترین هنرستان کشاورزی کشور در گرگان

هادی حق شناس هم در ادامه اظهار کرد: برچیدن مدارس خشتی و گلی و جمع‎آوری بخاری‎های نفتی غیراستاندارد که امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش در گلستان کلید می‎خورد از جمله اقدامات مطلوبی است که آن را به فال نیک می‎گیریم.

وی  با اشاره به تعمیر 326 مدرسه آسیب دیده از سیل در گلستان ، افزود: از بین 24 مدرسه‎ای که بر اثر سیل تخریب شد عملیات اجرایی 17 مدرسه به پایان رسیده و تکمیل مابقی مدارس آسیب‎دیده انجام خواهد شد.

استاندار گلستان تاکید کرد: استان گلستان همیشه در معرض وقوع سیل و بلایای طبیعی قرار داشته و دارد . انتظار داریم مقاوم‎سازی مدارس گلستان در دستور کار قرار بگیرد و طی برنامه‎ای دو ساله 4 هزار و 500 مدرسه گلستان نوسازی و مقاوم‎سازی شوند.

حق شناس با بیان اینکه  از 15 هزار کلاسِ مدارس دولتی در استان گلستان 40 درصد آن نیاز به مقاوم‎سازی دارد، اذعان کرد: با مقاوم سازی مدارس و منازل مسکونی، شاهد کمترین خسارت در حوادث و بلایای طبیعی خواهیم بود.

وی از کلنگ زنی هنرستان کشاورزی با حضور وزیر آموزش و پرورش در این استان سرسبز خبرداد و بیان کرد: جای هنرستان کشاورزی در استان گلستان خالی بود. با توجه به اینکه استان گلستان قطب کشاورزی کشور است، بسیار خوشحالیم که عملیات اجرایی ساخت مجهزترین هنرستان کشاورزی کشور در گرگان آغاز می شود.

در این مراسم، مدیران آموزش و پرورش شهرستان های رامیان و مراوه تپه به صورت ویدئو کنفراس با وزیر آموزش و پرورش گفت و گو کردند.

گفتنی است؛ 2600 مدرسه در گلستان فعالیت می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۲۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمودزاده در جمع رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاستگذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

وی در ادامه اظهار کرد: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان این که حمایت از معلمان، حمایت از مؤسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم، افزود: در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

محمودزاده با بیان اینکه بررسی و بازنگری آئین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

وی همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی بزرگسالان خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش دهیم و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع است و اگر مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفهوم درست شروع کنند، افزود: در این زمینه در مرکز اقداماتی در حال انجام است ولی شما نیز باید این کار را در استان‌ها شروع کنید.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

کد خبر 6081812 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۰ هزار متر مربعی فضای ورزشی مدارس کهگیلویه‌وبویراحمد
  • ایجاد مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد