Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-18@05:09:56 GMT

تغییر جنس آلودگی هوای پایتخت

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۲۶۶۷

سید آرش حسینی میلانی با اشاره برخی از اظهارنظرهای متفاوت درخصوص غلظت گوگرد در بنزین، افزود: پایش پارامترهای سوخت و آلودگی هوا باید با جامعیت انجام شود و متولی اصلی آن نیز سازمان حفاظت محیط زیست است. حتی اگر شرکت کنترل کیفیت هوا هم گزارشی درخصوص آلودگی هوا بدهد، سازمان حفاظت از محیط زیست باید آن را صحت‌سنجی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در پایش‌های انجام شده، باید مشخص شود که تعداد نمونه‌گیری‌های انجام شده، چه تعداد بوده و اینکه از کدام مخازن نمونه‌گیری انجام شده است.  

مرجعیت اعلام کیفیت هوا سازمان محیط زیست است 

عضو شورای شهر با اشاره به پایش‌های پیشین کیفیت سوخت اظهار داشت: پایش ادواری کیفیت سوخت از سال‌های گذشته انجام می‌شد و ادعایی هم وجود ندارد که تمام مخازن سوخت را تحت پوشش قرار می‌دهد. حتی در بحث اندازه‌گیری‌های آلودگی هوا نیز مرجعیت با سازمان حفاظت از محیط زیست است و شهرداری تهران به این موضوع کمک می‌کند و نتایج به دست آمده از ایستگاه‌های سنجش آلاینده‌های شهرداری با نتایج سازمان حفاظت محیط زیست یکی شده و نتیجه نهایی منتشر می‌شود.  

حسینی میلانی افزود: غلظت گوگرد در بنزین در ۱۰ سال پیش در وضعیت بالاتر از استاندارد قرار داشت که وزارت نفت توانست این میزان را در سوخت دیزل به صورت قابل توجهی کاهش دهد اما اینک این میزان براساس گزارش‌های اعلام شده در بنزین مقداری افزایش یافته است.  

نباید در حوزه سوخت عقب گرد کنیم 

وی با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین مسئله گوگرد، وجود آن در سوخت دیزل است تصریح کرد: وزارت نفت در این مورد نیز توانسته غلظت گوگرد در دیزل را کاهش دهد اما در حال حاضر باید دید افزایش گوگرد در بنزین تا چه میزان روی آلودگی هوا اثر گذاشته است. این موضوع پیچیدگی‌های خود را دارد و نباید در این خصوص، سریعا واکنش نشان داد، نتیجه‌گیری و حاشیه‌سازی کرد.  

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه در هوای تهران هم آلاینده اولیه وجود دارد و هم آلاینده ثانویه، خاطرنشان کرد: وجود آلاینده‌های اولیه و ثانویه ممکن است به منجر به شرایط پیش‌بینی نشده تبدیل شود که همین مسئله ضروری می‌سازد در این باره بررسی‌های لازم انجام شود. اینکه برخی در این میان، سخن از سوخت پتروشیمی می‌کنند و می‌گویند سوخت پتروشیمی چه مشکلی داشت هم درست نیست چراکه ما نباید در این حوزه عقبگرد کنیم.  

تغییر سهم آلاینده ها در آلودگی هوا 

حسینی میلانی در پاسخ به این پرسش که آخرین سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای تهران مربوط به سال ۹۲ است. آیا این سیاهه به‌روزرسانی شده است، ابراز داشت: با همکاری دو دانشگاه معتبر سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای تهران به‌روزرسانی شده است پارامترهای جدید اندازه‌گیری به آن اضافه شده و سهم برخی از آلاینده‌ها در آلودگی هوای تهران تغییر کرده است.  

وی اضافه کرد: این گزارش هم‌اکنون تهیه شده که برای بررسی بیشتر و صحت‌سنجی به نهادهای مسئول ارائه شده که طی چند ماه آینده پس از تائید رسمی، نتایج آن منتشر می‌شود.

منبع: ایرنا

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان افزود: یک واحد مرغداری متخلف که ۱۷ گونی لاشه مرغ تلف شده را در تالاب انزلی تخلیه کرده بود، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد. حمزه عشوری با اشاره به گزارش‌های مردمی مبنی بر رها شدن لاشه‌های مرغ تلف شده در تالاب انزلی محدوده رودخانه سیاه درویشان شهرستان صومعه سرا اضافه کرد: کارشناسان و محیط بانان حفاظت محیط زیست به همراه کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی با دریافت اطلاعات از تلفات مرغداری‌های حاشیه تالاب به موقع اقدام کردند. وی گفت: این مرغداری ۱۷ گونی لاشه مرغ‌های تلف شده را مخفیانه در رودخانه سیاه درویشان تخلیه کرده که در نهایت لاشه مرغ‌های مرده، از تالاب بین المللی انزلی سر درآورده بود.  مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود: بعد از مستندسازی و تشکیل پرونده قضایی، محیط بانان، مرغ‌های تلف شده را جمع آوری و بصورت اصولی امحا کردند.  عشوری تصریح کرد: هر گونه تهدید علیه بهداشت عمومی و تخریب محیط زیست تخلف است و با متخلفان به شدت برخورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • وضعیت هوای تهران در ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • جین بلای جان زمین
  • کسب رتبه دوم خراسان رضوی در پایش‌ های زیست محیطی کشور
  • خراسان رضوی در جایگاه دوم انجام پایش های نظارتی در کشور
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد
  • هوای تهران در شرایط «قابل قبول»
  • بازگشت آلودگی هوا به تهران | شاخص آلاینده‌ها چقدر شد؟
  • آلودگی هوای تهران برای گروه‌های حساس
  • بازگشت آلودگی هوا به پایتخت