Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان بشاگرد گفت: پرداخت نشدن بدهی شرکت سیلندر پرکنی شعله بشاگرد موجب کمبود گاز مایع در بشاگرد شده است.

طالببه گزارش ایسنا، رسول روح الامینی روز گذشته(۲۴ مهر) در کارگروه تنظیم بازار بشاگرد  گفت: پرداخت نشدن بدهی شرکت سیلندر پرکنی شعله بشاگرد موجب کمبود گاز مایع در بشاگرد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سهمیه گاز مایع به خانوارهای بشاگردی ۱۲۵ تن در ماه است که از دو شرکت پرسی و غفران باید تامین و در اختیار شرکت شعله بشاگرد قرار گیرد.

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان بشاگرد تصریح کرد: از این میزان سهمیه فقط ۸۰ تن آن محقق شده است و این موضوع موجب کمبود گاز در بشاگرد شده است.

نماینده شرکت فرآورده‌های نفتی هرمزگان در این جلسه گفت: سهمیه ۱۲۵ تن گاز بشاگرد به دو شرکت پرسی و غفران تحویل شده است.

عزت الله گروهانی مدیر عامل شرکت پرسی ایران گاز هرمزگان  هم در این جلسه گفت: از ۱۸۰ میلیون تومان طلب این شرکت از شرکت شعله بشاگرد در سال ۹۷، ۸۰ میلیون پرداخت شده و به همین دلیل شرکت پرسی ایران گاز از انتقال گاز به بشاگرد خودداری کرده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بشاگرد نیز با بیان اینکه در دوروز گذشته در بشاگرد گاز وجود ندارد، گفت: شرکت مادر موظف است به هر شکلی که شده گاز مردم بشاگرد را تامین کند.

زارعی از دو شرکت پرسی و غفران خواست اسناد طلب خود را به این اداره ارسال کنند و از طریق قضایی پیگیر مطالبه خود شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان کمبود گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت توانیر در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: اقداماتی برای گذر از اوج بار در نظر گفته شده است که ۱۸۰ برنامه عملیاتی در ۶ محور که بخشی مربوط به توسعه نیروگاه‌ها است.

وی ادامه داد: ۸ هزار و ۳۰۰ مگاوات برق از ابتدای دولت تا کنون به ظرفیت شبکه برق افزوده شد.

وی ادامه داد: صنایع انرژی بر مکلف به ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه بودند که کمک شایانی به شبکه برق می‌کند. همچنین در خصوص ماده ۴ صنایعی که اقدامی نکرده اند برنامه‌های تنظیم شده‌ای وجود دارد که در حال هماهنگی با وزارت صمت هستیم همچنین صنایعی که اقدام به ساخت نیروگاه کرده اند معاف از برنامه مدیریت مصرف می‌شوند.

مدیر عامل شرکت توانیر در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه چه تدبیری برای پرداخت بدهی ۱۰۰ همتی وزارت نیرو به نیروگاه‌ها در نظر دارد، خاطر نشان کرد: اواخر سال گذشته ۳۰ همت بین شرکت‌های تولید برق پرداخت شده است و اکنون بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است که ۴۰ درصد مربوط به بانک‌ها و ما بقیه مربوط به تولید کنندگان است که طبق برنامه این بدهی باید طی ۳ سال تسویه شود. همچنین پیش بینی می‌شود که ۴۰ همت از طریق بورس انرژی در اختیار تولید کنندگان قرار دهیم و ما بقیه آن را از راه‌های دیگر تأمین کنیم.

ادامه دارد....

کد خبر 6086570 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • درویش: واگذاری سرخابی‌ها یکی از کار‌های بزرگ بعد از انقلاب است
  • فن‌پرسی در آستانه نخستین تجربه سرمربیگری
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • وام بزرگ ۳۰۰ میلیون تومانی را از این بانک‌‎ها دریافت کنید
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • اسرائیلی‌ها بدانند هر عملی انجام دهند با واکنش بزرگ ایران مواجه می‌شوند