Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن حاجی‌میرزایی صبح پنجشنبه در آیین بهره‌برداری از مدارس آسیب‌دیده از سیل استان گلستان گفت: واقعیت ناایمن بودن برخی مدارس را قبول داریم و باید با سرعت با استفاده از اعتبارات دولتی و خیران آنها را مناسب‌سازی کنیم. ۴۵۴ مدرسه در سیل آسیب دید که ۵۴ مدرسه نیاز به احداث مجدد داشت و عملیات احداث ۲۰ واحد آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی‌میرزایی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش خود را مسئول می‌داند افراد را برای حضور موثر در جامعه و کشور آماده کند، افزود: یکی از اهداف سند تحول بنیادین این است که مفهوم آموزش را به مفهوم تربیت پیوند بزند. این هدف با جدیت دنبال می‌شود و در این راه پرمخاطره معلمان اصلی‌ترین سرمایه آموزش و پرورش و جانشین نداشته‌های ما هستند.

وزیر آموزش و پرورش ایمن‌سازی مدارس را یکی از اهداف اصلی این وزارتخانه برشمرد و گفت: در سال‌های گذشته اقدام‌های موثر در این مسیر انجام شده و بیش از ۷۰ درصد مدارس ایران دارای استانداردهای لازم هستند. حدود ۳۰ درصد مدارس نیازمند مقاوم‌سازی است که در جلسه اخیر خیران پنج هزار میلیارد تومان تعهد کردند و به همین میزان هم از اعتبارهای دولتی استفاده می‌کنیم تا مدارس را مقاوم کنیم.

وزیر آموزش و پرورش مجتمع‌سازی و ساخت مدارس بزرگ و متوسط را از سیاست‌های اصلی خود برشمرد که در کیفیت آموزشی تاثیرگذار است. هادی حق‌شناس، استاندار گلستان هم با اشاره به تخریب ۲۴ مدرسه این استان در جریان سیل گفت: تنها در استان گلستان از ۱۵ هزار کلاس درس، ۴۰ درصد آن نیازمند مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی است.

کد خبر 459315 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش استان گلستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۳۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ صحرايي افزود: مدارس جايگاه تحقق عدالت آموزشي است و سهم دانش آموزان مناطق محروم براي ورود به مدارس خاص بايد بيشتر شود.

وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينكه امكانات مدارس بايد بين همه دانش آموزان مناطق مختلف كشور تقسيم شود اظهار داشت: رئيس جمهور محترم بر ارتقاي كيفيت و تقويت مدارس دولتي تاكيد دارد و بايد تلاش كنيم كيفيت آموزشي و تربيتي مدارس دولتي را ارتقا دهيم اين امر با همكاري و همراهي معلمان ميسر مي‌شود.

وي با اشاره به ضرورت تقويت مدارس دولتي ابراز داشت: تامين نيروي مورد نياز مدارس دولتي، تهيه و تدوين برنامه عملياتي براي تقويت و ارتقاي مدارس دولتي، ارزيابي مستمر عملكرد مدارس دولتي، طراحي استانداردهاي تقويت مدارس دولتي و تدريس معلمان خاص در اين مدارس از جمله مواردي است كه بايد مورد توجه جدي قرار گيرد.

وزير آموزش و پرورش در ادامه تاكيد كرد: هدف اصلي ما در آموزش و پرورش، تقويت جايگاه مدرسه است براي تقويت و ارتقا جايگاه آن بايد برخي از محدوديت‌ها را بر داشته واختياراتي را به اين مدارس تفويض كنيم.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود