Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  مصطفی رجبی مشهدی درخصوص اینکه اگر مشترکان برق به هر دلیلی در طرح حذف قبوض کاغذی مشارکت نکرده باشند آیا به آنها اخطار داده می‌شود، گفت: در حال حاضر بیش از 98 درصد مشترکان برق در طرح حذف قبوض کاغذی برای مشارکت  ثبت‌نام کرده‌اند و شماره تلفن همراه و شناسه قبض برق خود را بر روی سامانه ثبت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی افزود: برخی از مشترکان برق به هر دلیلی مثل ناتوانی در ارسال پیامک تلفن همراه خود و شناسه قبض هنوز در سامانه مزبور ثبت‌نام نکرده‌اند و یا برخی از واحدهای خالی از سکنه هنوز در این طرح مشارکت ندارند بنابراین ماموران قرائت کنتور شرکت‌های توزیع برق به درب این منازل مراجعه می‌کنند تا از طریق بستگان آنها را به مشارکت در طرح حذف قبوض کاغذی برق کمک کنند. 

 

*کمک از دهیاریها در روستاها

وی با بیان اینکه در برخی روستاها نیز از دهیاری‌ها کمک گرفته‌ایم گفت: اتفاقا میزان مشارکت در حذف قبوض کاغذی برق بیش از حد انتظار و تصور بود اما به هر حال ماموران قرائت کنتور برق با مراجعه به درب منازل مشترکانی که در این طرح ثبت‌نام نکرده‌اند آنها را برای مشارکت کمک خواهند کرد. 

 

به گفته وی اتفاقا مشارکت مشترکان برق برای حذف قبوض کاغذی برق در شهرهای بزرگ بخصوص تهران بالاتر از حد انتظار است. رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: صورتحساب‌های برق به تدریج در حال ارسال به مشترکان است و مشترکان نیز بدون مشکل مبالغ پیامک شده را پرداخت می‌کنند. 

 

مشترکان برق برای ثبت نام در طرح حذف قبوض کاغذی برق باید شماره شناسه خود را به همراه ستاره یک (۱*) به شماره ۱۰۰۰۱۵۲۱ پیامک کند. چنانچه فردی هم مالک خانه نیست و مستأجر است، بعد از آنکه از محل مورد نظر نقل مکان کرد باید شناسه قبض به همراه ستاره دو را به همان شماره پیامک کند تا فرآیند ارسال قبض آن شماره شناسه متوقف شود. سپس شناسه قبض منزل جدید خود به همراه ستاره یک را مجدد پیامک کند. اگر مشترکی چند قبض برق دارد می‌تواند شناسه همه را به صورت جداگانه به همراه ستاره یک به شماره مذکور پیامک کند.

 

فارس

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: صورتحساب های برق رجبی مشهدی قبوض کاغذی اقتصاد جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۳۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد غلام نژاد گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر برای بیمه شدگان، تصمیم گرفته شد با نسخ کاغذی بیماران و با همان محاسبات مالی که به صورت الکترونیک انجام می‌گرفت، به بیماران خدمات ارائه شود.

وی افزود: بیمه سلامت به هر نحو ممکن و به هر قیمتی که باشد سهم موظفی سازمان را به صورت کاغذی پرداخت می‌کند و مردم به هیچ عنوان پرداخت از جیب بیشتری نخواهند داشت.

غلام نژاد ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت سامانه زیرساختی بیمه سلامت کم و دچار کندی بود، در راستای ارتقای زیرساخت‌های الکترونیکی سامانه الکترونیک بیمه سلامت؛ تصمیم اتصال به یک سامانه قوی‌تر در دستور کار قرار گرفت، اما در مسیر ارتقای سامانه با مشکلاتی مواجه شدیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: در این مسیر برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر برای بیمه شدگان؛ تمهیداتی در مؤسسات طرف قرارداد، بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها، داروخانه و خصوصاً در داروخانه‌های بیماران خاص در نظر گرفتیم مبنی بر اینکه تصمیم گرفتیم نسخ کاغذی بیماران اعمال بشود و همان محاسباتی که قبلاً به صورت الکترونیک انجام می‌گرفت برای مردم به همان صورت انجام شود و مردم در این مسیر پرداخت بیشتری نداشته باشند.

غلام نژاد در خصوص زمانبندی رفع اختلالات سامانه گفت: ما نمی‌توانیم زمان مشخصی را اعلام کنیم، اما پیش بینی می‌کنیم که مشکلات ارتقای سامانه طی روزهای آینده برطرف شود.

وی افزود: ما یک سابقه‌ای از اطلاعات نسخه‌های الکترونیک بیماران خصوصاً از بیمارانی که به طور ماهانه و مستمر دارو دریافت می‌کردند را در سامانه‌هایمان داریم که می‌توانیم از این نسخه استفاده کنیم و مشکلی در تهیه داروی این عزیزان نظیر بیماران خاص صعب العلاج پیش نمی‌آید، برای آنهایی هم که جدید مراجعه می‌کنند از کلیه اساتید و پزشکان عزیز خواستیم که فعلاً تا اطلاع ثانوی نسخه کاغذی بنویسند.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: هموطنان می‌توانند از طریق سامانه استعلام سنجی بیمه شدگان بیمه سلامت با وارد کردن کد دستوری *۱۶۶۶# هر گونه سوال بیمه‌ای از سازمان بیمه سلامت دارند را مطرح و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

کد خبر 6081595 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تنها تا ۲۶ اردیبهشت برای تبدیل مجوز‌های کاغذی کسب و کار به الکترونیکی فرصت وجود دارد
  • پایان اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا
  • کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوزهای صنفی دارند؟
  • حذف شناسه پرداخت تامین اجتماعی برای تسهیل و پیشگیری از اشتباه
  • کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوز‌های صنفی دارند؟
  • بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها
  • کدام استان ها کمترین سهم از تبدیل مجوزهای صنفی دارند؟
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیک تا پایان اردیبهشت‌ماه
  • بازگشت نسخ کاغذی به بیمه سلامت با اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • حل مشکل بیمه مشاوران با اجرای طرح ساماندهی بنگاه‌های املاک