Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اعتدادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مجموع با احتساب مراکز پیش‌دبستانی ، ۲ هزار و ۳۷۲ مدرسه غیردولتی در استان اصفهان فعال است که از این میزان سهم شهر اصفهان یکهزار و ۴۶ واحد و سایر مناطق نیز یکهزار و ۳۲۶ واحد آموزشی است.

وی در مجموع ۲۱ درصد از مدارس استان اصفهان را غیردولتی دانست و اظهار داشت: هم اکنون هفت هزار و ۳۴۴ نیروی انسانی در بخش مدارس غیردولتی مشغول فعالیت هستند که این نشان‌دهنده ایجاد اشتغال پایدار توسط آموزش و پرورش در بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به مشکلات کمبود ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفری معلم در استان ادامه داد:   با یاری استاندار اصفهان و تلاش هفت ماهه این کمبود را از طریق مدارس غیردولتی جبران کردیم.

وی تصریح کرد: همچنین برخی دانش‌آموزان مایل به تحصیل در مدارس غیردولتی بوده و یا آموزش و پرورش به منظور پوشش دادن نیروهای انسانی آن‌ها را به سمت مدارس غیردولتی سوق داد.

اعتدادی خاطرنشان کرد: اگر مدارس غیردولتی در نظام آموزشی استان فعالیت نداشته باشند ما به حدود ۷۰۰ مدرسه دولتی جدید نیاز خواهیم داشت.

وی اضافه کرد: این میزان معادل حدود چهار هزار کلاس درس در سطح استان اصفهان است که نشان می‌دهد مدارس غیردولتی تا چه میزان به یاری آموزش و پرورش استان آمده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان همچنین با اشاره به اینکه مدارس غیردولتی بیشتر در اماکنی غیرآموزشی و با کاربری مسکونی تشکیل و مستقر می‌شوند گفت: با وجود بند (ب) ماده یک و ماده چهار آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف مصوبه سال ۹۵، استان در آینده با مشکل در این زمینه مواجه خواهد شد.

وی تصریح کرد:  این آیین نامه شامل حال بیش از ۹۵ درصد مدارس غیردولتی نمی‌شود.

براساس بند (ب) ماده یک آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی، تاسیس، راه اندازی و تغییر محل مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در فضای مناسب و مورد نیاز مناطق و محلات مختلف منطبق با طرح تفضیلی و هماهنگی با شهرداری محل و طبق ضوابط فنی و ایمنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیزات مدارش کشور باید صورت بگیرد.

همچنین طبق ماده چهار این آیین نامه، استقرار مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در فضاهای (عرصه و اعیان) دارای هر نوع کاربری اعم از مسکونی و غیرمسکونی با رعایت بنده (ب) ماده یک صورت می‌گیرد.

در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ بیش از ۹۲۰ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان تحصیل می‌کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس اصفهان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس

همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از صبح امروز در محل باشگاه فرهنگیان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با حضور در جمع مدیران در این نشست تخصصی، گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده گفت: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

وی همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز بدون مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفهوم درست، شروع کنند.

وی افزود: در این زمینه در مرکز اقداماتی در حال انجام است ولی شما نیز باید این کار را در استان‌ها شروع کنید.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • رئیسی اصلاح قانون تأسیس مدارس غیردولتی را ابلاغ کرد
  • رئیس‌جمهور اصلاح قانون تأسیس مدارس غیردولتی را ابلاغ کرد
  • رئیس‌جمهور اصلاح قانون تأسیس مدارس غیردولتی را ابلاغ کرد/ درآمد غیرانتفاعی‌ها شفاف می‌شود
  • ابلاغ اصلاح قانون تأسیس مدارس غیردولتی / درآمد غیرانتفاعی‌ها شفاف می‌شود
  • رئیس جمهور اصلاح قانون تأسیس مدارس غیردولتی را ابلاغ کرد/ درآمد غیرانتفاعی‌ها شفاف می‌شود