Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل نیکشاد روز پنجشنبه در جمع اعضای کمیته شماره‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی اردبیل افزود: ۲۴ هزار دستگاه خودکششی تراکتور و کمباین در عرصه‌های تولید استان در حال فعالیت هستند و با همکاری مدیریت پلیس راهور و استانداری در ۲ سال گذشته کارهای شاخصی در این خصوص صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: در نیمه دوم امسال حجم فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه پلاک‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بر اساس سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی عملیات شماره‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی با سرعت و دقت در حال انجام است و پلیس راهور ، دبیر مبارزه با کالای قاچاق،  سازمان نظام مهندسی کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی در حال شماره‌گذاری ماشین‌آلات خودکششی هستند.

وی تشریح کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در تشکیل پرونده و سرعت عمل در شماره‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی موفق عمل کرده‌اند.

شهریار شیری‌آراسته، مدیرکل امنیتی استانداری اردبیل نیز در این نشست گفت: شماره‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی یکی از ضروریات خدمت‌رسانی مطلوب در عرصه مکانیزاسیون است و می‌توان در سوخت‌رسانی به ماشین‌آلات کشاورزی برنامه‌ریزی کرد.

او افزود: در زمینه شماره‌گذاری هیچ محدودیتی وجود ندارد و حتی ماشین‌آلات کششی که عمر بالای ۲۵ سال نیز دارند، می‌توانند در طرح شماره‌گذاری دخیل باشند.

به گفته وی ، ماشین‌آلاتی که در طرح شماره‌گذاری شرکت نکنند سوخت مورد نیاز را دریافت نخواهند کرد. 

سرهنگ اسلام نادری ، از پلیس راهور استان اردبیل هم گفت: با توجه به ماده ۲ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی ترد خودروهای فاقد پلاک در معابر عمومی ممنوع است.

او افزود: شماره‌گذاری تراکتور و کمباین‌ها در سه مرحله برنامه‌ریزی شده که تاکنون ۲ مرحله با موفقیت به پایان رسیده و در مرحله سوم محدودیت سنی این ماشین‌آلات رفع شده و صاحبان این ماشین‌آلات بالای ۲۵ سال سن نیز می‌توانند به شماره‌گذاری ماشین‌آلات اقدام کنند.

استان اردبیل از لحاظ ضریب مکانیزاسیون جزو استان‌های برتر کشوری محسوب می‌شود و در جایگاه ممتازی قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود
  • کمباین وارداتی جدید در کارون رونمایی شد
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • تجهیز، بازسازی و خرید ماشین آلات راهداری خراسان جنوبی با اعتبار ۱۳۲ میلیارد تومان
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • ناوگان خدمات شهری شبستر به ماشین آلات جدید تجهیز شد
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد