Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ‌روز گذشته ناسا از لباس فضانوردان خود در ماموریت ماه رونمایی کرد. هرچند این لباس ها جالب بودند اما همچنان حجیم و سنگین به نظر می رسیدند. 

این درحالی است که شرکت «آندر آرمور»(Under Armour ) از لباس و چکمه ای مخصوص مسافران پروازهای فضایی شرکت «ویرجین گلکتیک» رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بافت پارچه این لباس مواد معدنی به کار رفته است. به گفته شرکت تولید کننده این لباس به تنظیم دمای بدن فرد کمک می کند.

لباس فضایی مذکور به رنگ آبی تیره  است. هریک از نسخه های لباس مذکور توسط خلبانان، مهندسان فضایی و پزشکان تحت  آزمایش و بررسی قرار گرفته است. این لباس دارای ویژگی هایی مانند سیستم ارتباطی یکپارچه و تعداد زیادی جیب است. علاوه برآن داخل لباس و روی قفسه سینه  یک جیب قرار دارد تا مسافر بتواند عکس نزدیکانش را  آنجا قرار دهد. 

در کنار این لباس چکمه های آن نیز ارائه شده اند. چکمه های مذکور با الهام از کفش های دو است. آنها طوری طراحی شده اند تا  سبک باشند.

 البته شرکت ویرجین گالاکتیک همچنان مشغول آماده سازی برای نخستین پرواز خود است. این شرکت با وجود موانع و مشکلات مختلف نخستین مسافران خود را مرز فضا فرستاده و اکنون بیش از ۶۰۰ مسافر از ۵۸ کشور جهان در صف انتظار هستند تا همراه این شرکت به فضا سفر کنند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، پیتر بک، موسس و مدیر عامل شرکت راکت‌لب، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه ساخت موشک‌ها و فضانوردی است و با کمک تکنولوژی در تلاش برای رونق دادن به صنعت فضایی به عنوان راهی جدید برای سکنت انسان‌ها است. پیتر بک با توجه فعالیت‌های موفق شرکت خود، به یکی از شخصیت‌های برجسته در صنعت فضایی تبدیل شده است.

راکت‌لب در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تلاش این آزمایشگاه برای پیشگامی در دسترسی مقرون به صرفه به فضا با توسعه موشک الکترون، وسیله پرتابی که برای ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا طراحی شده بود، انجام شد. نخستین پرتاب موفقیت آمیز مداری این موشک در ژانویه ۲۰۱۸ از سایت پرتاب نیوزلند این شرکت، واقع در شبه جزیره ماهیا در جزیره شمالی انجام شد.

موشک الکترون  تا به امروز ۴۶ بار پرواز کرده و بیش از ۱۸۰ ماهواره را برای سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی، از جمله محموله‌های امنیت ملی ایالات متحده حمل کرده است.

آزمایشگاه راکت که مقر آن در لانگ بیچ، کالیفرنیا است، دارای سه سکوی پرتاب است که دو سکو در نیوزلند و سومی در ویرجینیا، در جزیره والوپس قرار دارند. 

اخیراً، پیتر بک اعلام کرده است که شرکت راکت‌لب به دنبال ارسال موشک‌ها به سمت سیاره زهره است. این اقدام جدید امکان پیگیری پتانسیل وجود حیات در این سیاره را فراهم می‌کند و می‌تواند اطلاعات جدید و مهمی برای دانشمندان و محققان به ارمغان بیاورد.

با توجه به اهمیتی که این پروژه برای صنعت فضایی دارد، مصاحبه‌ای با پیتر بک برگزار شده است. در این مصاحبه، او در مورد اهداف آینده شرکت راکت‌لب و چالش‌هایی که در حوزه فضایی با آن مواجه است و اهمیت کشف حیات در سیاره ونوس صحبت کرده است.

پیتر بک به عنوان یک انسان با دیدگاه و انگیزه‌های بی‌پایان برای کشف بیشتر  فضا به عنوان یک پیشرو و نوآور در حوزه فضانوردی شناخته شده و با توانایی‌ها و آرمان‌های او، شرکت راکت‌لب می‌تواند به دنبال اهداف بزرگتر و بیشتری برای اکتشافات فضایی بپردازد و با کشف حیات در سیاره‌های دیگر، انسانیت را به یک مرحله جدید از پیشرفت و تحقیقات هدایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ فضانورد چینی به سمت ایستگاه فضایی چین رفتند
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود.
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی شان می شوند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار