Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@07:06:33 GMT

ظرفیت های گردشگری روستاهای بانه شناسایی شود

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۵۱۲۸

ظرفیت های گردشگری روستاهای بانه شناسایی شود

محمد امین زاده روز پنجشنبه در آیین تودیع و معارفه بخشدار نمیشر بانه جاذبه‌های گردشگری روستایی را یکی از مهمترین عامل توسعه گردشگری اعلام کرد و اظهار داشت: هر کدام از روستاهای بانه ظرفیتی خاص به لحاظ جذب گردشگر دارند که باید این ظرفیت به کمک بخشداران و دهیاران شناسایی و زمینه برای بالفعل کردن انها فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ویژگی معماری روستای پیاوین گفت: معماری سنتی روستای پیاوین یکی از جاذبه خوب گردشگری بوده که تاکنون برای اجرای طرح بوم گردی این روستا ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای آن هزینه شده است.

امین زاده یاد آور شد: در شرایط کنونی بنا بر تصمیم و سیاست گذاری‌های کلان کشوری فعالیت مرزها متوقف شده و باتوجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد درآمد مردم شهرستان در گذشته از مرزها تامین شده ضروری است که برای توسعه صنعت گردشگری تلاش شود.

وی طبیعت بکر بانه را یکی از ظرفیت های مهم گردشگری اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه شهرستان بانه به واسطه بازار تجاری در کل شناخته شده و مسافران زیادی هر ساله به این شهرستان سفر می کنند در صورتی که ظرفیت های گردشگری آن بلفعل شود همانند گذشته بانه به عنوان مقصد اصلی گردشگران کشور ماندگار می ماند.

امین زاده با بیان اینکه رسمی شدن مرز سیرانبند نیاز به موافقت دولت مرکزی عراق دارد، اظهار داشت: تلاش برای رسمی شدن این همچنان از طریق مقامات کشوری ادامه دارد و معاون اقتصادی وزیر امور خارجه در بازید از بازارچه ارزیابی امکانات را مثبت اعلام کرد .

در این مراسم طاها کتابی به عنوان بخشدار نمشیر معرفی و از زحمات اسماعیل محمدی تقدیر شد.

طاها کتابی پیشتر کاشناس مسئول برنامه بودجه استانداری کردستان بود.

بخش نمشیر بانه با مرکزیت شهر کانی سور ۱۷ هزار جمعیت و ۶۳ روستا با ۵۲ دهیاری ۲۰ کیلومتری غرب بانه واقع شده است.

بخش نمشیر بانه یکی از بخش های پرجمعیت و وسیع شهرستان بانه است.

شهرستان مرزی بانه ۱۵۸ هزار نفر جمعیت د ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری کردستان بخشداری فرمانداری بانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است

غلامعلی حیدری در کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با هماهنگی بین‌بخشی و با تشکیل شورای متشکل از دستگاه‌های مختلف صدور مجوز‌های کسب و کار در حوزه گردشگری استان تسهیل و تسریع می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال که از همان روز‌های نخست امسال در دستور کار قرار گرفت، تشکیل چهار کارگروه اقتصادی از جمله کارگروه گردشگری و بوم‌گردی در استان است.

وی ادامه داد: همان‌طور که از شعار سال مشخص است، جهش تولید جز با مشارکت مردم امکانپذیر نیست از همین رو تلاش داریم در چارچوب قانون و دستورالعمل‌های موجود و با توجه به ظرفیت بالای استان در حوزه گردشگری، کسب و کار‌های این حوزه را رونق دهیم و از سخت‌گیری‌هایی که پیرامون صدور مجوز‌ها وجود دارد، کاسته شود.

بیشتر بخوانید

تصویب پنج طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری

حیدری، تبلیغات و اطلاع‌رسانی را از دیگر راهکار‌های رونق گردشگری در استان عنوان کرد و گفت: در همین خصوص باید یک وحدت رویه در استان وجود داشته باشد و بسته‌های تبلیغاتی تهیه و در اختیار رسانه‌ها قرار داده شود و از سوی دیگر از تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری در کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز غافل نشد.

وی با تاکید بر اینکه امسال زیرساخت‌های گردشگری استان باید از وضعیت بهتری برخوردار شود، افزود: در ایجاد زیرساخت هم می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذار بخش خصوصی بهره گرفت و هم از توان و ظرفیت شرکت‌های بزرگ (هلدینگ‌ها) نظیر شستا، پتروشیمی و صندوق بازنشستگی استفاده کرد.

حیدری اظهار کرد: برای ساماندهی نقاط گردشگری استان لازم است تا مدیریت این مراکز به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و یا بخش خصوصی واگذار شود تا هم زیرساخت‌هایی نظیر سرویس بهداشتی در این مناطق ایجاد شود و شاهد آلودگی و زباله در این نقاط نباشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر رفع موانع گردشگری کشاورزی و رونق گردشگری عشایری در استان، ادامه داد: استان ظرفیت خوبی در خصوص گردشگری باغات دارد که در این رابطه باید موانع برطرف و با لحاظ کمترین تغییر کاربری برای کشاورزان محل درآمد ایجاد کرد.

وی، موزه‌های محیط زیست را از دیگر جاذبه‌های گردشگری استان عنوان کرد و گفت: این مراکز کمتر تبلیغ شده است و می‌طلبد تا با راه‌اندازی تور‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و حتی برای کارمندان ادارات این ظرفیت‌های جذاب را به همگان معرفی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • کشتار غیرمجاز دام در روستاهای گردشگری معضل جدی است
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان