Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ژان لوک ملانشون» (Jean-Luc Mélenchon) عصر پنجشنبه پس از حصول توافق میان اتحادیه اروپا و انگلیس در خصوص برگزیت در توئیتی نوشت: توافقنامه برگزیت بدترین پیمان تجارت آزاد است که تاکنون توسط اتحادیه اروپا منعقد نشده بود.

او معتقد است که با این توافق، انگلیس به تردمیل کالاها به اروپا تبدیل می شود.

ساعاتی پیش از برگزاری نشست سران اتحادیه اروپا در بروکسل، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس از دست یابی به توافق جدید برگزیت خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





او روز پنجشنبه با انتشار پیامی در توییتر نوشت:‌ ما به توافق جدیدی رسیدیم که کنترل [کشور] را پس می‌گیرد.  

این توافق اینک باید تا پیش از پایان مهلت برگزیت به تائید سران ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا و پارلمان انگلیس برسد تا به اصطلاح برگزیت با توافق انجام شود.

بر اساس برنامه اعلام شده انگلیس ۳۱ اکتبر (۹آبان) اتحادیه اروپا را ترک خواهد کرد.

حزب ائتلافی دولت جانسون موسوم به حزب اتحادگرای دموکراتیک ایرلند شمالی (DUP) در واکنش به این خبر، مخالفت خود را با توافق جدید برگزیت اعلام و رهبر حزب مخالف دولت انگلیس هم تصریح کرد که از توافق جدید در پارلمان حمایت نمی کند.

جانسون قصد دارد تا روز شنبه در نشست فوق‌العاده پارلمان، توافق جدید را به رای بگذارد. اگر او در این رای گیری شکست بخورد، طبق مصوبه پارلمان بایستی مهلت برگزیت را به تعویق بیندازد. نخست وزیر انگلیس بارها اعلام کرده که به هر قیمتی انگلیس را در موعد مقرر از اتحادیه اروپا خارج خواهد کرد.

با این توافق، جانسون از روز شنبه کار دشواری در پارلمان این کشور خواهد داشت.



«ژان‌کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا در واکنش به توافق به دست آمده در توییتر نوشت: جایی که اراده وجود داشته باشد توافق می‌شود. توافق جدید متوازن و عادلانه و مطابق با تعهد ما برای یافتن راه حل است؛ او به شورای اروپا پیشنهاد کرد تا این توافق را تصویب کنند.

با این حال واکنش‌های منفی سیاستمداران انگلیس نسبت به توافق جدید نشان می دهد که جانسون تا اجرای برگزیت مسیر بسیار ناهمواری را پیش رو دارد. چنانچه جو سوینسون رهبر حزب لیبرال دمکرات اعلام کرد:‌نبرد برای توقف برگزیت تمام نشده است. توافق جدید جانسون برای اقتصاد، خدمات عمومی و محیط زیست مطلوب نیست و من برای توقف روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بیشتر از گذشته مصمم هستم.

بروکسل امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه) میزبان نشست سران اتحادیه اروپا در مقر این اتحادیه است؛ حمله ترکیه به سوریه، تغییرات اقلیمی و برگزیت عمده مباحثی است که در این نشست به بحث گذاشته خواهد شد.

گفته شده در در توافق جدید برگزیت، قرار است موقعیت متفاوتی به ایرلند شمالی داده شود، "بک استاپ" کنار گذاشته و نقشه بدیل جایگزین آن خواهد شد.

طرح «بک استاپ» مربوط به مرز ایرلند شمالی و جنوبی است. بر اساس توافق «جمعه نیک» که منجر به صلح در ایرلند شد، نباید میان این دو قسمت مرز فیزیکی کشیده شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکیه فرانسه اتحادیه اروپا سوریه ایرلند شمالی بوریس جانسون اروپا كميسيون اروپا انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۵۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

پارلمان انگلیس پس از ماه‌ها کشمکش، طرح جنجالی اخراج پناهجویان، از جمله نظامیان سابق افغان و مترجمان همکار نیروهای انگلیسی به رواندا را تصویب کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، دولت محافظه‌کار انگلیس سرانجام طرح اخراج پناهجویان افغان به رواندا را تصویب کرد؛ طرحی که فعالان حقوق بشر می‌گویند غیرانسانی است، کارشناسان مهاجرت می‌گویند غیرقابل اجرا است و منتقدان حقوقی می‌گویند اعتبار این کشور درباره حاکمیت قانون را مخدوش می‌کند.

به گزارش «گاردین»، این طرح در ماه جولای سال جاری آغاز خواهد شد و پرونده‌های پناهجویانی که از مسیرهای غیرقانونی خود را به انگلیس رسانده‌اند، از جمله نظامیان سابق و مترجمان همکار نیروهای انگلیسی، به رواندا اخراج خواهند شد.

این طرح ماه‌ها در پارلمان انگلیس تصویب نشد و نمایندگان خواستار اعمال اصلاحیه‌های در چند مورد بودند، اما پارلمان انگلیس در نهایت تصویب کرد رواندا کشور امنی برای این پناهجویان خواهد بود.

پیشتر مجلس اعیان انگلیس به معافیت نظامیان حکومت پیشین افغانستان و مترجمان سابق نظامیان انگلیسی از اخراج به رواندا رأی داده بود.

با این حال، برپایه این لایحه پناهجویانی که در فهرست انتقال به رواندا هستند، اگر در صورت اخراج به این کشور در معرض «خطر واقعی، قریب‌الوقوع و آسیب‌های جدی جبران‌ناپذیر» قرار می‌گیرند، می‌توانند درخواست تجدیدنظر کنند و دادگاه در این مورد تصمیم خواهد گرفت.

گاردین به نقل از منابع در وزارت داخله انگلیس نوشت پناهجویان افغان هم در صورتی که واجد شرایط برنامه «جابه‌جایی و کمک‌ به افغان‌ها» باشند، از فهرست اخراج به رواندا حذف خواهند شد.

دیوان عالی لندن اخراج پناهجویان به رواندا را غیرقانونی دانستچالش‌های پیش روی سوناک برای اجرای طرح ضد مهاجرتی روانداشکست مجدد طرح ضد مهاجرتی سوناک در مجلس اعیان انگلیس

گروه‌های حقوق بشری مانند عفو بین‌الملل، از تصویب این طرح اخراج پناهجویان به رواندا انتقاد کردند و گفتند این لایحه «قانون اساسی و قوانین بین‌المللی را زیر پا می‌کند و علاوه بر این پناهجویان را در معرض خطر آینده ناامن قرار می‌دهد».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • دستیار نماینده پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین از کار تعلیق شد
  • بازداشت دستیار نماینده پارلمان اروپا در آلمان به اتهام جاسوسی + عکس
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • توافق اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم‌های ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران
  • بلژیک: اروپا در آستانه توافق بر سر دارایی های خارجی روسیه است
  • نماینده پارلمان عراق: ترکیه ۵۰۰۰ بار حاکمیت عراق را نقض کرده است
  • سایه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و پارلمان اروپا بر سیاست‌های گذار از انرژی