Web Analytics Made Easy - Statcounter

شفقی گفت: رویداد گردشگری ۲۰۲۰ بسترساز مناسبی در راستای رشد و توسعه اقتصادی و اقتصاد پایدار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، ستاد اجرایی توسعه گردشگری استان با محوریت رویداد گردشگری ۲۰۲۰ عصر امروز( پنج شنبه، ۲۵ مهر) با حضور مشاور رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان، پدر گردشگری ایران و ایده پرداز طرح ۲۰۲۰( دکتر مرتضی طالع) در سالن اجتماعات فرمانداری لنگرود برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«سیروس شفقی» در این جلسه، رویداد گردشگری ۲۰۲۰ را یکی از طرح‌های عالی در راستای شناسایی ظرفیت‌های بی‌نظیر استان گیلان دانست و گفت: رویداد گردشگری ۲۰۲۰ بسترساز مناسبی در راستای رشد و توسعه اقتصادی و اقتصاد پایدار است.

 

فرماندار لنگرود با اشاره به نقش گردشگردی در توسعه فرهنگی و اقتصادی جوامع، افزود: صنعت گردشگری یکی از محورهای اساسی توسعه استان است که نیاز به همت جمعی و عزم و اراده دارد.

 

وی با اشاره به تدوین مبانی راهبردی و عملیاتی توسعه گردشگری شهرستان لنگرود خاطرنشان کرد: جاذبه‌های مذهبی، طبیعی، تاریخی و فرهنگی شهرستان باید معرفی شود.

 

«عبدالغفار شجاع» نیز در این جلسه دریا و جنگل را دو ثروت بزرگ استان دانست و گفت: گیلان مرکز اشتغالزایی توریستی و گردشگری است که باید با برنامه‌ریزی مناسب توانمندی‌های شهرستان و روستاهای استان شناسایی شود.

 

مشاور رییس برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: جایگاه شهرستان لنگرود با توجه به وجود ساحل و ییلاقات خوب و ظرفیت های گردشگری باید ارتقا یابد و به بهانه گردشگری، بتوان از وجود سرمایه گذاران در شهرستان استفاده کرد.


«مرتضی طالع» هم در این جلسه با بیان اینکه توسعه گردشگری ابتدا نیازمند زیرساخت‌های ذهنی است، گفت: رویداد گردشگری ۲۰۲۰ حرکت بزرگی برای توسعه استان گیلان و گردشگری لوکوموتیو اقتصادی است.

 

پدر گردشگری ایران با تاکید بر اینکه شهرستان لنگرود کلکسیونی از جاذبه‌های گردشگری است، تصریح کرد: " ۲۰۲۰"صدای تصمیم جدی برای گردشگری است و جاذبه‌های گردشگری لنگرود باید شناسایی و معرفی شود.

 

«کیمیا تنها» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان هم در این جلسه با بیان اینکه اشتغال در استان باید از طریق گردشگری رونق یابد، گفت: بحث آموزش، شناسایی تاریخچه و جاذبه‌های تمام مناطق استان گیلان، استفاده از ظرفیت فعالان عرصه گردشگری و تشکل‌ها از جمله مبانی راهبردی رویداد گردشگری ۲۰۲۰ است‌.

پایان پیام/167

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین کانون های مساجد اربعین ۹۸ مرز بین المللی شلمچه حب الحسین یجمعنا اصفهان گردشگری ۲۰۲۰ فرماندار لنگرود ظرفیت های گردشگری توسعه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین همدان، محسن معصوم‌علیزاده اظهار داشت: با توجه به رشد گردشگری و توسعه زیرساخت ها در شهرستان ملایر مانند پروژه خوب جهان کوچک و تبلیغ خوب صنایع دستی، این دیار، به سرعت تبدیل به مقصد جذاب گردشگری خواهد شد. 

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، افزود: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است و سعی بر آن داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها باشیم.
فرماندار شهرستان ملایر نیز در این دیدار گفت: ملایر با ظرفیت خود می تواند باعث رونق اقتصادی غرب کشور باشد 

سلمان اسماعیلی، معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر با اشاره به اینکه ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امورگردشگری باعث رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی سازی امور می شود، بیان کرد: ملایر با پتانسیل بالای خود و دو نشان بین المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور بوده و در اطلس سرمایه گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد، عرضه صنایع دستی ملایر خواهد بود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایردر ادامه گفت: در کنار این اقدام تقویت آنلاین فروشگاه ها  در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

فرماندار شهرستان ملایر در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی ورد به صورت رسمی باشیم.

دیگر خبرها

  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • مشاهده گله گوزن قرمز در جنگل‌های هیرکانی لنگرود (فیلم)
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • آغاز توزیع تخم نوغان از شنبه در گیلان/ قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان
  • جشنواره بهار نارنج کومله برگزار می‌شود
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • توجه به گردشگری غذا در جشنواره‌های فرهنگی تبریز
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • توجه به گردشگری غذا در جشنواره های فرهنگی تبریز