Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:21:17 GMT

تعهدات زیرساختی اربعین تا سال آینده تکمیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۶۳۱۲

تعهدات زیرساختی اربعین تا سال آینده تکمیل می‌شود

وزیر کشور گفت: دستگاه‌های اجرایی همان‌گونه که طرح جامع در حوزه زیرساختی و تسهیلات اربعین ارائه می‌دهند، یک طرح فرهنگی را نیز ارائه کنند.

به گزارش ایسنا، «عبدالرضا رحمانی‌فضلی» در نشست ستاد اربعین استان در فرمانداری مهران،  اظهار کرد: خوشبختانه سفر روحانی اربعین امسال نیز به نحو احسن مدیریت می‌شود البته احسن به معنای نبود مشکل و ایراد نیست بلکه با توجه به شرایط، امکانات و ویژگی سفر، کار احسن صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سفر اربعین در یک کشور دیگر انجام می‌شود و ما ناگزیر هستیم خود را با شرایط زیرساختی و فرهنگی آن کشور انطباق دهیم، تصریح کرد:  زمانی که مسئولیت اربعین را تحویل گرفتیم سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر به راهپیمایی اربعین می‌رفتند که این رقم امسال به بیش از سه و نیم میلیون نفر رسیده است.

وزیر کشور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره‌ی اربعین، اظهار کرد: هنوز با اهداف بلند و برنامه‌ای که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای توسعه و تقویت و نشر ارزش‌های دینی و فرهنگ‌ عاشورایی دارند، فاصله داریم که لازم است با برنامه‌ریزی گام‌های بلندتری برداریم.

رحمانی‌فضلی با تاکید بر اینکه همکاری و همراهی در داخل کشور خوب است و باید تلاش کنیم در آن سمت نیز شرایط لازم فراهم شود، به دیدارهای خود، رئیس ستاد اربعین ، معاون اول رئیس جمهوری و رئیس‌جمهوری با مسئولان عراقی اشاره کرد و گفت: همه به دنبال فراهم کردن شرایط مناسب برای سفر زائران اربعین حسینی بودند و هر کدام از دستگاه‌ها و نهادها در حوزه کاری خود به نسبت مسئولیت برای برگزاری راهپیمایی اربعین تلاش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه ستاد اربعین حسینی باید کماکان به فعالیت‌های خود ادامه دهد و یک آسیب‌شناسی دقیق از روند اعزام زائران انجام دهد، ادامه داد: تاکنون تعداد زائران نسبت به سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر افزایش پیدا کرده و وضعیت خدمات‌رسانی نیز نسبت به گذشته بهتر شده است اما باز هم مشکلاتی وجود دارد که باید با شناسایی و حل آن تلاش شود در سال‌های آینده اعزام زائران با شرایط بهتری انجام شود.

وزیر کشور تاکید کرد: هر استان باید آسیب‌شناسی لازم را در این زمینه انجام دهد و طرح جامعی در این زمینه تدوین شود تا کار بهتر پیش برود.

رحمانی فضلی بر لزوم توجه به بعد فرهنگی و معنوی سفر اربعین حسینی گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار موکب‌داران عراقی در موضوع انسانی بودن اربعین و تاسوعا و عاشورا صحبت کردند که این موضوع فراتر از مساله مذهبی، دین و قومیت است، هم در حوزه فرهنگی تاکید داشتند که باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی کشور همان گونه که طرح جامع در حوزه زیرساختی و تسهیلات اربعین ارائه می‌دهند، هر کدام از استان‌ها یک طرح فرهنگی نیز ارائه کنند، ادامه داد: باید در یک فضای مناسب و خوب فرهنگی و معنوی این سیر و سلوک انجام شود.

وزیر کشور با اشاره به نقش استان‌های معین در برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی و اعزام زائران گفت: در طرح جامع باید برای استان‌های معین تقسیم کار شود، تا چه بسا در کارهای عمرانی از جمله احداث زائرسرا نیز بتوانند نقش آفرینی کنند.

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه دست‌اندرکاران ستاد اربعین حسینی در 5 روز آینده نیز مسائل را با دقت بیشتری دنبال کنند، تصریح کرد: اعضای ستاد اربعین بیش از یک ماه است تلاش می‌کنند بنابراین، باید مراقبت شود تا خدای نکرده در روزهای باقی مانده اتفاقی نیفتد که تمام زحمات را زیر سوال ببرد.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم در سال آینده تعهدات لازم در حوزه ایجاد مسائل زیرساختی انجام دهیم، از جمله ۳۰ کیلومتری در مرز شلمچه به بصره داریم که باید تمام شود.  ۲۵ کیلومتر راه آهن داریم که باید تلاش کنیم تکمیل شود، مشکلات مسیر کوت تا نجف نیز باید در تعامل و مذاکره با عراق حل شود.

وی ادامه داد: اگر تمام مسیرهای منتهی به مرزهای مشترک با کشور عراق را ساماندهی و چهار بانده کنیم اما جمعیتی که به مرز می‌آیند پشت مرز بماند، جریان مثل قیف می‌شود و باعث ناراحتی زائر می‌شود لذا باید در تعامل با مسئولان عراقی مشکلات دیگر را نیز حل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اربعین ۹۸ عبدالرضا رحماني فضلي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۶۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی گفت: برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی تأسیسات گردشگری، رقم ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در طول سال‌جاری برنامه ریزی صورت گرفته است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، احمد حمزه‌زاده در حاشیه جلسه کمیته فنی طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری آذربایجان شرقی گفت: برای افتتاح تعداد 45 پروژه زیرساختی گردشگری در سال جاری با رقم 5 هزار و 500میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که تا به امروز دو هزار میلیارد تومان در اجرای این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی افزود: درصد مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری این پروژه‌ها 100 درصد پیش‌بینی شده که از چالش‌های مهم برای تحقق هدف افتتاح 45 پروژه زیرساختی استان، تأمین 400 میلیاردتومان تسهیلات بانکی است.

حمزه‌زاده گفت: همچنین افتتاح 3 پروژه‌ زیرساختی صنایع‌دستی با حجم سرمایه‌گذاری یک هزار و 300 میلیارد تومان در سال جاری در دستورکار قرار گرفته‌است که با بهره‌برداری این سه پروژه، حجم‌سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی گردشگری آذربایجان‌شرقی به رقم 6 هزار و 800 میلیارد تومان خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: تدوین بسته های سرمایه‌گذاری با صدور موافقت‌های اصولی برای 50 نقطه مستعد سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی درکنار افتتاح 45 پروژه زیرساختی گردشگری و 3 پروژه زیرساختی صنایع‌دستی برای یک هزار و پانصد نفر به‌صورت مستقیم ایجاد اشتغال خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • ایلام استانی راهبردی در کشور شناخته می شود
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین
  • تکمیل طرح‌های زیرساختی به توسعه شهرستان سبزوار منجر می‌شود