Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@07:06:45 GMT

درمان تهوع و سرگیجه با طب سنتی

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۸۲۳۳

یک محقق و پژوهشگر گفت: مشکلات هورمونی و مصرف بعضی از داروها هم می تواند در بروز بیماری سرگیجه موثر باشند. ناطقان: حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر گفت: تهوع و سرگیجه به عوامل زیادی مربوط می شود  و اگر برطرف نشود  حتما باید افراد  به پزشک متخصص مراجعه کنند.


وی درباره علائم تهوع و سرگیجه بیان کرد: علائم اصلی این نوع عارضه مشکلات بینایی و  سردرد های میگرنی، کمبود آب بدن است که بیشتر به علت تحرک زیاد ،تعریق ورزش بیش از حد به وجود خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مشکلات هورمونی و مصرف بعضی از داروها هم می تواند در بروز این نوع بیماری موثر باشند.


عظمایی گفت: عواملی که موجب  سرگیجه فرد می شوند  عبارتند از افت فشار خون، افت قند خون،  مشکلات عصبی و  ماهیچه ای،  کم خونی،  به هم خوردن تعادل آب گوش میانی هستند، سرگیجه برخی افراد به همراه تهوع ، استفراغ ، درد در قفسه سینه و رنگ پریدگی ،بی حالی همراه خواهد بود، برخی افراد در این بین همراه سرگیجه به تهوع ، استفراغ ، درد در قفسه سینه و رنگ پریدگی ، بی حالی دچار می شوند .

وی تاکید کرد:افراد از انجام ورزش هایی با وسایل چرخشی که موجب  فشار خون بالا، غلظت خون و ضربه به سر می شوند کمتر استفاده کنند، وجود تومور مغزی و گرمازدگی می توانند موجب این نوع عارضه شوند. مقداری کلسیم همراه  یک لیوان آب  و  یک  قاشق غذاخوری عسل  می توانید با هم مخلوط و مصرف کنید، افراد بهتر است در این مواقع از نمک هم استفاده کنند.

ساعت2بامداد/ درمان حالت تهو و سرگیجه با طب سنتی

عظمایی اظهار کرد: درمان سرگیجه بستگی به عوامل آن دارد، افراد در این مواقع باید از آب لیموترش، کمی عسل، مقدار کمی نمک مخلوط  و مصرف کنند. حتما بلافاصله یک الی دو لیوان آب بنوشند و به طور کلی می توانند  بابونه و اسطوخودوس  را با هم دم و مصرف کنند، همچنین خوردن آن با عسل هنگام سرگیجه توصیه می شود. افراد اگر به دلیل گرسنگی و خالی بودن معده دچار این نوع عارضه شده اند می توانند با خوردن  غذاهای سبک یا میوه بهبودی خود را بدست آورند.

عظمایی گفت: اگر کم خونی موجب این نوع عارضه شود  افراد می توانند با خوردن گوشت گوسفند و عدس به همراه گلپر مصرف و از سبزیجات مثل اسفناج جعفری طرح کلم بروکلی همراه غذا میل کنند؛ مقداری  کلسیم همراه یک لیوان آب ، یک  قاشق غذاخوری عسل با کمی نمک مخلوط و مصرف کنید.

وی گفت:  افراد در این مواقع باید روی زمین دراز بکشند  و استراحت کنند و پاهای خود را در بلندی قرار دهند تا افت فشارشان برطرف شود. چند تا نفس عمیق بکشند و آب بنوشند، برای تقویت بدن می توانند از چهار مغز پسته بادام گردو و فندق استفاده کنند. اگر سرگیجه با تهوع همراه نشود می توانند زنجبیل را همراه چای و عسل بنوشند. افراد در این مواقع باید از خوردن غذاهای سنگین خوداری کنند.

عظمایی تصریح کرد: برخی اوقات عامل سرگیجه به دلیل  غلظت و فشار خون بالا ایجاد می شود.  برای پاکسازی و رفع غلظت خون یا حتی چربی خون چربی  می توانند از عرق کاسنی ، کیالک، شاتره ، سرکه انگبین استفاده و بعد از یک هفته هم حجامت کنند، هنگامی که به این عارضه مبتلا می شوند می توانند از چند پیاز رنده شده را روی پیشانی ماساژ دهند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: درمان ، تهوع ، سرگیجه ، طب سنتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان تهوع سرگیجه طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه به دلیل سبک زندگی ناسالم، تغذیه‌های فست فودی و کم‌تحرکی، بسیاری از افراد دچار افزایش وزن و چاقی هستند که این قضیه می‌تواند بسیار نگران‌کننده باشد؛ چراکه چاقی و کم‌تحرکی در بلندمدت زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها است. از طرفی نیز به دلیل تغییر معیار‌های زیبایی بسیاری از افراد به دنبال کاهش وزن، اما بدون دردسر و در کمترین زمان هستند که همین مسئله نیز بستر را برای سودجویان فراهم می‌کند تا با تبلیغات فریبکارانه در فضای مجازی افراد را برای کاهش وزن چشمگیر در کوتاه‌مدت برای خریداری دمنوش‌های لاغری و یا حتی چاقی برای افرادی که از لاغری رنج می‌برند، جذب می‌کنند که در بسیاری از مواقع برای مصرف کنندگان عوارض جدی و جبران ناپذیری به همراه داشته است.

این در حالیست که چاقی یا لاغری می‌تواند ناشی از یک مشکل داخلی باشد و نتوان برای همه یه نسخه پیچید که با مصرف یک پکیج دمنوش و داروی گیاهی آن مشکل به طور قطعی رفع شود؛ به طوری به گفته دکتر موحد - متخصص طب سنتی نیز باید در ابتدا افراد برای ریشه‌یابی مشکل خود به پزشک مراجعه کنند و سپس درمان مناسب را در پیش گیرند.

تشخیص علت چاقی و لاغری؛ اولین مرحله درمان

دکتر مینا موحد در گفتگو با ایسنا، درباره تاثیرگذاری دارو‌های گیاهی و دمنوش‌ها بر کاهش وزن اظهار کرد: با توجه به اینکه چاقی و لاغری می‌توانند علل بسیار زیادی داشته باشند، بهتر است افرادی که مبتلا به این مشکلات هستند حتما توسط پزشک ویزیت شده و علت آن تشخیص داده شود تا قدم به قدم با کمک پزشک و رژیم غذایی، دارودارمانی و برخی اقدامات موضعی درصدد رفع مشکل قدم بردارد؛ اما اینکه هر فردی بدون در نظر گرفتن مشکلی که دارد فقط به خاطر کاهش و افزایش وزن یک نوع داروی گیاهی از پیش تعیین شده‌ای را مصرف کند، اصلا صحیح نیست. چه بسا یک دارویی که برای فردی بسیار مفید بوده برای فردی دیگر مضر باشد. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که دارو‌های گیاهی نیز همچون دارو‌های شیمیایی دارای عارضه هستند و می‌توانند تداخلاتی با دارو‌های شیمیایی که فرد استفاده می‌کند نیز داشته باشند؛ بنابراین به هیچ عنوان نباید به‌صورت چشم بسته از دارو‌های گیاهی که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود، استفاده کرد.

بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع و غیر اصولی

وی با تاکید بر اینکه کاهش وزن یک روال تدریجی، منظم و مشخصی دارد و سرعت بخشیدن به این روند، سلامت فرد را به مخاطره می‌اندازد، گفت: بر اساس میزان افزایش وزن، شرایط بیمار، بیماری‌های زمینه‌ای و بسیاری از عوامل دیگر میزان کاهش وزن تعریف می‌شود و اگر این میزان کاهش وزن خیلی زیاد و طی مدت زمانی کم اتفاق افتد، عوارض بسیار زیادی دارد که یکی از عوارض شایع کاهش وزن سریع، کبد چرب است که می‌تواند منجر به بیماری‌های حاد و کبدی دیگری نیز شود.

مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی چه عوارضی دارد؟

این متخصص طب سنتی از جمله عوارض دیگر مصرف خودسرانه این دمنوش‌ها به حساسیت‌های پوستی، اختلالات کبدی، سردرد، سرگیجه و گوارش اشاره کرد و افزود: حتی در برخی مواقع بسیاری از این دارو‌های گیاهی که غیر اصولی انتخاب شده و بسیار قوی هستند می‌توانند مشکلاتی همچون درد‌ها و در موارد پیشرفته زخم‌های گوارشی را در فرد ایجاد کنند. با توجه به اینکه اکثر این دمنوش‌ها که برای لاغری تجویز می‌شوند، طبع گرمی دارند و مزاجشان گرم است، اگر فرد نیز مزاج گرمی داشته باشد باعث تشدید علائم گرمی، اختلال خواب، بی‌قراری و سردرد و در برخی مواقع نیز موجب اضطراب می‌شوند.

خرید اینترنتی دارو‌های گیاهی و ویزیت آنلاین

وی درباره خرید اینترنتی دارو‌های گیاهی و ویزیت آنلاین که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است، گفت: فضای مجازی بستر خوبی را برای افرادی که در رفت و آمد و زمان مشکل دارند، فراهم کرده است؛ اما نکته مهم این است که باید نسبت به فردی که با وی مشاوره را انجام می‌دهند، اطمینان حاصل کنند که تخصص لازم را دارد یا خیر. برای یافتن پزشک معتمد برای درمان بیماری افراد سعی کنند که حداقل اولین ویزیت به‌صورت حضوری باشد و توسط پزشکانی که در این حوزه فعالیت دارند درمان را آغاز کنند و اگر به شیوه سنتی علاقمند هستند که در تابلوی مطب حتما مشخصات پزشک و عنوان متخصص طب سنتی درج می‌شود و اگر به رژیم درمانی و اصلاح سبک تغذیه نیاز دارند نیز باید از متخصص تغذیه کمک بگیرند و برای این مسئله نیز بهتر است اولین ویزیت برای اطمینان از تخصص پزشک به صورت حضوری مراجعه کنند.

گیاهان دارویی را در محیط مناسب نگهداری کنید

موحد درباره چگونگی خرید دارو‌های گیاهی اظهار کرد: برای خرید دارو‌های گیاهی افراد باید توجه داشته باشند که داروهای گیاهی تازه خریداری کنند؛ چراکه گیاهان بافت نرمی دارند و با گذر زمان خاصیت و طراوت خود را از دست می‌دهند. به دلیل اینکه گیاهان جاذب قوی میکروب و آلودگی هستند محل و چگونگی نگهداری از آن‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چراکه اگر محیط مرطوب باشد، دمای هوا تنظیم نباشد و یا در محیط گرد و غبار وجود داشته باشد، تمام این موارد بر کیفیت دارو‌های گیاهی تاثیر می‌گذارد.

خرید از عطاری‌های دانشکده‌های طب سنتی

وی افزود: نکته قابل توجه دیگر عدم شناخت دارو‌های گیاهی است چرا که اگر فردی شناخت خوبی نسبت به گیاهان دارویی نداشته باشد، می‌تواند در خرید آن‌ها اشتباهاتی به وجود آید که مسیر درمان با مصرف داروی اشتباه تغییر کند؛ بنابراین با رعایت این نکات افراد می‌توانند با درصد خطر کمتری درمان خود را آغاز کنند. اما نکته مهم دیگر فعالیت بیشتر دانشکده‌های طب سنتی است که می‌توان گفت یکی از محل‌های خریداری دارو‌های گیاهی، عطاری‌های وابسته به دانشگاه‌ها یا عطاری‌های مورد اعتماد وزارت بهداشت است و می‌توان برای داشتن یک خرید آگاهانه از آن‌ها دارو‌های گیاهی مورد نظر را خریداری کرد.

مصرف دارو‌های گیاهی تنها تحت نظر پزشک

این متخصص طب سنتی در پایان تاکید کرد: افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای همچون دیابت، فشار خون، تیروئید و چربی خون دارند حتما باید تحت نظر پزشک و با توجه به دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، دارو‌های گیاهی را دریافت کنند که با توجه به دارو‌هایی که مصرف می‌کنند و تداخلاتی که با دارو‌های شیمایی دارد این دارو‌های گیاهی را مصرف کنند و با توجه به دلیل چاقی یا لاغری، دارو‌های گیاهی تجویز شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام دهمین دوره کارآموزی همراه اول
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • مواد توهم‌زا چه عارضه هایی دارند/ تسریع در روند مرگ سلولی
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • خطرات از دست دادن آب بدن؛ چگونگی تأمین
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟