Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@23:28:53 GMT

وحشتناک‌ترین درد‌های دنیا

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۸۲۸۸

وحشتناک‌ترین درد‌های دنیا

آفتاب‌‌نیوز :

برخی از بیماری‌ها و اختلالات در بدن باعث می‌شوند تا فرد به مرحله‌ای از بیماری برسد که تحمل درد برای او بسیار سخت باشد و در مواردی حتی نتواند آن را تحمل کند.

در نظرسنجی‌های متعددی که از سوی سایت سلامت و مشاوره‌های پزشکی (Prevention) صورت گرفته است، درد‌ها و بیماری‌های طاقت فرسایی شناسایی شده اند که در ادامه با فهرستی از دردناک‌ترین آنها آشنا می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردرد‌های خوشه‌ای

این بیماری از میگرن بسیار حادتر است. حملات سردرد‌های خوشه‌ای به طور ناگهانی رخ می دهد و معمولاً در محدوده یکی از چشم‌ها یا یک طرف صورت درد شدیدی را ایجاد می‌کند. شاید دلیل انتخاب این بیماری در جایگاه نخست فهرست شدیدترین درد‌های جهان آن بوده است که حملات سردرد به مدت یک هفته یا یک ماه درد شدیدی را در بیمار ایجاد می‌کند.

عده‌ای این نوع درد را سردرد خودکشی هم نامیده اند، زیرا عقیده بر آن است افراد مبتلا به این عارضه برای رهایی از درد‌های دوره‌ای آن به خودکشی فکر می‌کنند. دلیل اصلی این بیماری نامشخص است و برای تسکین درد به افراد مبتلا که اغلب مردان هستند، دارو‌های استروئیدی پیشنهاد می‌شود.

سرطان

از میان دردناک‌ترین بیماری‌های سرطانی می‌توان به سرطان لوزالمعده، سرطان بافت همبند و تومور مغز اشاره کرد. برای التیام درد در این موارد، استفاده از دارو‌ها و استروئید‌ها توصیه می‌شود.

سنگ کلیه

درد کلیه یکی از وحشتناک ترین درد‌هایی است که فرد را تا حالت شوک و اغما می‌برد و عوامل ژنتیکی نقش زیادی در بروز آن دارند. این درد با تورم بدن همراه است. در این حالت توده‌های تشکیل شده به سرعت در انتهای شکم و نواحی کشاله ران ایجاد درد می‌کنند. در اغلب موارد پزشکان دارو‌های ضد درد را تجویز و نوشیدن مقدار فراوانی از آب را به بیمار توصیه می‌کنند. در صورت خروج سنگ کلیه از بدن از طریق ادرار، درد بیمار بلافاصله التیام می‌یابد.

مننژیت

مننژیت یکی از عفونت‌های مغزی است که توسط باکتری، قارچ، انگل، ویروس ایجاد می‌شود. علائم مننژیت شامل تب ناگهانی شدید، سردرد شدید، سفت شدن گردن، حساسیت به نور، مشکلات راه رفتن، تشنج، گیجی و کم اشتهایی است. بدترین نوع مننژیت، مننژیت باکتریایی است که اگر به موقع تشخیص داده نشود منجر به مرگ دردناکی می‌شود.

عفونت گوش

عفونت گوش همراه با سردرد و سرگیجه همراه است و تمام بدن فرد را درگیر درد می‌کند.

درد‌های جانبی عصبی

دردهای جانبی عصبی برای افراد مبتلا به دیابت کاملا شناخته شده است. آسیب وارد شده به اعصاب انگشتان پا و دست باعث بروز این درد‌ها می‌شود. یکی از متخصصان مرکز پزشکی NYU در این باره می‌گوید: مبتلایان به این بیماری اغلب اظهار می‌کنند که درد مرتبط با این عارضه شبیه راه رفتن بر روی تیغ است. استفاده از دارو و انجام ورزش‌های سبک برای به جریان در آوردن خون به این بیماران توصیه می‌شود.

درد بعد از جراحی

نیمی از افرادی که جراحی قفسه سینه را تجربه می‌کنند، با درد‌های طولانی و شدیدی مواجه می‌شوند. در این شرایط بیمار باید حتما در بیمارستان بستری شود زیرا درد‌های شدید باعث بروز مشکلات جدی در بیماران خواهد شد.

درد‌های مزمن در قسمت‌های پایین کمر

به گفته یکی از اساتید دانشگاه استنفورد، این عارضه بسیار شایع و دردناک است. اغلب افراد در مدت کوتاهی پس از ابتلا به این بیماری بهبود می‌یابند، اما سایر افراد مجبورند این درد شدید را برای مدت طولانی تحمل کنند. گفته می‌شود اضطرابو شدت درد اولیه، در ماندگاری این بیماری دخیل است.

دردهای عصبی شینگلز

شینگلز نوعی از آبله مرغان است که 10 درصد افراد مبتلا را دچار درد‌های شدیدی می‌کند. بعد از درمان آبله مرغان، ویروس آن ممکن است در عده‌ای از بیماران در کمون باقی بماند. محل تجمع این ویروس‌ها مغز و نخاع است.

درد عصب سه شاخه

بیماری‌های عفونی و سرطان‌ها ممکن است باعث ایجاد درد‌های شدیدی در عصب سه قلو شوند. این عصب خاص حس‌های مختلف را از صورت به مغز انتقال می‌دهد. مبتلایان به این درد احساس می‌کنند صورتشان در حال سوختن است. درد ناشی از آن که بیشتر در سمت راست صورت رخ می‌دهد، بسیار شدید است و در فواصل زمانی چند دقیقه‌ای تکرار می‌شود. گفتنی است از دارو‌های خاصی برای تسکین درد این افراد استفاده می‌شود.

آماس مثانه بینابینی

تورم مثانه موجب ایجاد درد‌های وحشتناکی می‌شود که در موارد حاد، مبتلایان60مرتبه در طی روز دچار تکرر ادرار می‌شوند. استفاده از دارو‌های ضد تورمی و تحریک اعصاب در تسکین درد این بیماران موثر است.

سندرم درد منطقه‌ای پیچیده

در این عارضه درد‌های طاقت فرسایی مانند پیچ خوردگی قوزک پا یا شکستگی دست در دست‌ها و پا‌های فرد حس می‌شوند. هنوز دلیل اصلی این بیماری که بیشتر در زنان شایع است، به طور قطعی مشخص نیست.

ورم معده و آنفلوآنزای معده

این بیماری که توسط باکتری‌ها و انگل‌ها به وجود می‌آید، با تب و لرز و تهوع و استفراغ همراه است.

زونا

زونا یک بیماری دردناک پوستی است که همراه با تاول‌های قرمز و دردناک همراه است و باعث افسردگی و بیماری‌های روانی در فرد می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: درد جسمانی بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن

گاهی اوقات به دلیل بروز یکسری مشکلات در سر ، ممکن است که در آن قسمت احساس فشار و سنگینی داشته باشیم که این احساسات از خفیف تا شدید متغیر هستند . هر مشکلی در سر که باعث ایجاد فشار در داخل سر شود برای ما خطرناک نخواهد بود.

به گزارش نمناک، شایع ترین مشکلی که باعث فشار داخل سر می شود سردرد های تنشی است که بر سینوس ها و عفونت گوش تاثیرگذار است. فشار غیر طبیعی یا شدید داخل سر بعضی اوقات نشان دهنده یک وضعیت پزشکی جدی مانند تومور مغزی و یا آنوریسم می باشد اما با این وجود چنین مشکلاتی در نتیجه فشار داخل سر نادر هستند.

فشار در قسمت های مختلف سر نشانه چیست ؟

دانستن محل دقیق درد به پزشک در تشخیص بهتر او کمک می کند . برخی دلایل احتمالی فشار داخل سر و قسمت هایی که درگیر می کند ، عبارتند از:

اگر فشار در تمام قسمت های سر باشد به علت ضربه مغزی، آسیب دیدگی و سردرد های تنشی است. اگر فشار در بالای سر باشد به علت سردرد های تنشی است. اگر فشار در جلوی سر و یا پیشانی باشد به علت سردرد های سینوسی و تنشی است. اگر فشار در صورت ، چانه و فک باشد به علت سردرد های سینوسی، تنشی و مشکلات دندانی است. اگر فشار درچشم ها و ابروها باشد علت آن سردرد های سینوسی است. اگر فشار در گوش ها و شقیقه ها باشد علت آن مشکلات گوش و دندانی ، سردردهای سینوسی و تنشی است. اگر فشار در یک طرف سر باشد علت آن مشکلات گوش و دندان و میگرن است. اگر فشار در پشت سر و یا گردن باشد علت آن ضربه مغزی ، آسیب دیدگی ، مشکلات دندان و سردرد های تنشی است. دلایل احساس فشار داخل سر چیست ؟

فشار داخل سر به علل مختلفی بستگی دارد اما سردرد های تنشی و سینوسی از شایع ترین علل ها می باشند.

1. سردرد های تنشی :

درد ناشی از سردرد های تنشی عموما از خفیف تا شدید متغیر هستند . برخی از افراد درد آن را شبیه یک نوار کشی که به دور سر محکم بسته شده است و به سر فشار وارد می کند ، توصیف می کنند.

سردرد های تنشی از رایج ترین سردرد ها می باشند و حدود 42 درصد از افراد در طول زندگی آن را تجربه خواهند کرد ، با این حال علت آن به خوبی شناخته نشده است . از علل این سردرد می توان به استرس، اضطراب ، افسردگی و وضعیت بدنی ضعیف اشاره کرد.

2. سردرد های سینوسی و سایر مشکلات سینوس ها :

این سردرد ها براثر فشاری مداوم در پیشانی، گونه ها، بینی ، فک و یا گوش رخ می دهند که ممکن است شخص علائم مختلفی از جمله کیپ شدن بینی را تجربه کند.

سینوس ها حفره های متصلی در پشت پیشانی ، چشم ها ، گونه ها و بینی هستند و هنگامی که ملتهب شوند مخاط اضافی ایجاد می کنند که باعث ایجاد فشار در سر خواهند شد . علت سردرد های سینوسی، آلرژی، سرماخوردگی ، آنفولانزا و عفونت های سینوسی ( سینوسیت) می باشد.

3. میگرن :

درد میگرن معمولا به دردی ضربان دار تلقی می شود که عموما باعث تیر کشیدن در سر نیز می شود . میگرن در یک طرف سر اتفاق میفتد و می تواند آنقدر شدید باشد که فرد را ناتوان از انجام هرفعالیتی کند و اغلب با تهوع ، استفراغ و حساسیت به نور همراه است.

میگرن یک سردرد متداول در بین مردم می باشد که در ابتدای نوجوانی و یا جوانی ظاهر می شود و تمایل به تشدید و یا به اصطلاح عود دارد . میگرن اغلب شامل علائم هشدار دهنده نیز می باشد . دلیل اصلی میگرن ناشناخته است اما فاکتور های ژنتیکی و محیطی در آن دخالت دارد.

4. مشکلات گوش :

فشاری کسل کننده اما مداوم که در شقیقه ها، گوش ها، فک و یا یک طرف سر به وجود میاید و می تواند یک طرف و یا دو طرف سر را تحت تاثیر قرار دهد . عفونت و گرفتگی گوش از جمله مشکلات شایع گوش هستند که می توانند فشاری را داخل سر ایجاد کنند.

از علل گرفتگی گوش میتوان به فشار جوی داخل گوش ، عفونت گوش ، انسداد مخاط گوش ، عفونت گوش داخلی ، عفونت گوش بیرونی (در شناگران) و پارگی پرده گوش اشاره کرد.

5. سردرد های دیگر :

احساس فشار ، ضربان و تیر کشیدن در یک طرف و یا تمام سر که همراه درد چشم نیز باشد احساساتی است که حین سردرد تجربه می شوند. بیشتر افراد در هر سنی سردرد را تجربه می کنند.

صدها نوع سردرد وجود دارد از جمله آنها سردرد های خوشه ای ، بازگشتی ، کافئینی و.... است . سردرد ها بر اثر طیف وسیعی از عوامل ایجاد می شوند که برخی از آن ها نشان دهنده یک وضعیت مهم پزشکی هستند. درحالی که برخی دیگر علامت یک بیماری دیگر می باشند.

6. ضربه مغزی و آسیب دیدگی سر :

احساس فشار خفیفی در سر که مرتبط با سردرگمی ، حالت تهوع و سرگیجه می باشد . ضربه مغزی یک صدمه خفیف در سر است و هنگامی رخ می دهد که مغز حین یک مشکل ، لرزش و یا تکان داشته باشد.

این ضربه بر فعالیت های مغز تاثیر می گذارد و در حقیقت سلول های مغز آسیب خواهند دید و علت آن هم صدمه ناگهانی به سر و ضربه زدن به آن است که باعث می شود فرد ضربه مغزی شود ، این شرایط بیشتر حین سقوط ، تصادفات رانندگی و صدمات ورزشی اتفاق خواهد افتاد.

7. تومور مغزی :

با وجود تومور مغزی فشار سنگینی در سر و گردن احساس می شود که باعث سردرد های شدیدی خواهد شد . این سردرد ها اغلب با مشکلاتی در حافظه ، بینایی و راه رفتن همراه هستند.

تومور مغزی به علت رشد و تکثیر بیش از حد سلول های مغز رخ می دهد در نتیجه یک توده غیر طبیعی را در مغز تشکیل می دهند . تومور های مغزی می توانند خوش خیم (غیر سرطانی ) و یا بد خیم ( سرطانی) باشند . آن ها ممکن است در مغز تشکیل شوند (تومور های اولیه) و به قسمت های دیگری از بدن جریان یابند (تومورهای ثانویه).

8. آنوریسم مغزی :

درد شدیدی که ناگهان در سر احساس شود نشان دهنده ابتلا به آنوریسم مغزی است و افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند آن را بدترین نوع سردرد در زندگی خود توصیف می کنند.

آنوریسم مغز یک برآمدگی در رگ خونی مغز است که فشار بیش از حد به سر باعث پارگی و خونریزی آن خواهد شد . علل آنوریسم مغزی به خوبی درک نشده است اما عواملی چون فشار خون بالا، سیگار کشیدن و بالا رفتن سن در آن دخیل هستند.

9. دیگر شرایط :

بعضی از شرایط نیز باعث فشار در سر می شوند که عبارتند از:

کم آبی بدن و یا گرسنگی عفونت دندان ویا مشکلات دندان پزشکی خستگی و یا مصرف داروهای که باعث بی حالی شود. فشار خون بالا عفونت هایی مانند مننژیت و آنسفالیت فشار در عضلات سر و گردن سکته و یا حمله های ایسمیک مغزی چه عوامل دیگری باعث فشار داخل سر می شود؟

بعضی اوقات فشار داخل سر خود به خود رخ می دهد اما ممکن است با علائم دیگری نیز همراه باشد که برخی از آنها عبارتند از :

1. فشار در گوش و سر:

فشار در گوش و سر می تواند به علت عفونت گوش ، انسداد مخاط گوش و عفونت های دندانی باشد.

2. فشار در سر و احساس سرگیجه :

سرگیجه به همراه احساس فشار در سر به علت مواردی چون :واکنش های آلرژیک، ضربه مغزی و یا آسیب دیدگی سر، کمبود آب بدن، گرما زدگی، فشار خون بالا، عفونت، میگرن، حمله های ناگهانی و هول کردن باشد.

3. فشار در سر و اضطراب :

سردرد های تنشی معمولا به اضطراب و استرس مربوط می شوند.

4. فشار در سر و گردن :

گاهی اوقات اعصاب و ماهیچه های گردن باعث ایجاد فشار داخل سر می شوند که این فشار باعث سردرد های تنشی و میگرن خواهد شد.

5. فشار در سر و چشم :

فشار در سر و چشم می تواند نشانه آلرژی، عفونت سینوسی و فشار در چشم باشد. میگرن و سردرد های دیگر نیز در این فشار نقش دارند.

درمان های خانگی فشار های داخل سر :

بعضی از این فشار های داخل سر به درمان های پزشکی نیاز ندارند و درمان های خانگی و تغییر سبک زندگی می تواند به بهبود آن ها کمک کند . سردرد های تنشی با استرس، خواب ناکافی ، افسردگی و اضطراب همراه هستند.

گاهی اوقات خانم ها نیز در دوران قاعدگی این سردرد ها را تجربه می کنند. در ادامه به معرفی راهکار هایی برای تسکین این سردرد های مزمن می پردازیم:

استرس خود را کاهش دهید. برای انجام فعالیت های آرامش بخش مانند حمام گرم ، مطالعه کردن و انجام ورزش های کششی زمان بیشتری صرف کنید. حالت درست بدنتان را حفظ کنید تا از تنش عضلات خودداری کنید. به اندازه کافی بخوابید. عضلاتی که درد دارند را با کمپرس سرد و گرم تسکین بخشید. از داروهای مسکنی چون آسپرین ، ناپروکسن و ایبوپروفن استفاده کنید. چه زمان به پزشک مراجعه کنیم ؟ هنگامی که در هفته بطور مکرر مجبور هستید برای تسکین فشار داخل سر از داروهای مسکن استفاده کنید. هنگامی که فشار داخل سر طولانی مدت و شدید شود. هنگامی که فعالیت های روزانه را مختل کند.

دراین شرایط بسته به علت و درمان آن ممکن است به پزشک متخصص مغز و اعصاب و یا گوش ، حلق و بینی ارجاع داده شوید.

هنگامی که این سردرد های تنشی به طور مکرر رخ دهند پزشک داروی ضدافسردگی، ضد تشنج و شل کننده عضلات را تجویز می کند.

هنگامی که علت فشار داخل سر مشخص نباشد پزشک سی تی اسکن و یا ام آر ای را برای تشخیص بهتر توصیه می کند.

تغییرات سبک زندگی و داروهای خانگی نیز در درمان سردرد های تنشی موثر هستند و همچنین انجام طب سوزنی ، ماساژ، آروماتراپی و بیوفیدبک نیز بی تاثیر نخواهند بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • مالاریا مهم ترین بیماری انگلی تهدید کننده سلامت بشر در دنیا+ فیلم
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • وحشتناک‌ترین سلفی دنیا را ببینید | تصویر معنادی که سفارت ایران در لبنان منتشر کرد