Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس عسکری پنجشنبه شب در جلسه اعضای کانون تقکر سلامت اجتماعی دانشگاه یزد افزود:  یافته‌های مطالعه حاکی از آن است که در دهه های اخیر به علت های گوناگون مهاجرت به یزد سیر صعودی شتابان دارد.

وی ادامه داد: این مهاجرپذیر شدن استان  و تاثیراتی که از لحاظ ترکیب جمعیتی و  مسائل فرهنگی و اجتماعی به همراه دارد باید متولیان  امر و دانشگاه ها به صورت دقیق نسبت به  بررسی ابعاد و پیامدهای آن اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه یزد تصریح کرد: باید با همکاری بخش های مختلف جنبه های مختلف مهاجرت به یزد بررسی اقدام مناسب  در حوزه های گوناگون به عمل آید که مسئله ای جدی و مهم است.

عسکری  اظهار داشت: بر اساس آمار موجود بین سال های ۱۳۷۵ تا ۸۵ ۴۳ هزار نفر مهاجر از استان های مختلف کشور، یزد را برای زندگی انتخاب کرده اند.

وی افزود: این در حالی است که در بازه زمانی ۱۳۸۵ تا ۹۵ افزون بر ۶۸ هزار نفر آمار مهاجرانی است که وارد یزد شده و سکونت گزیده اند.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد خاطر نشان کرد: از سال ۱۳۹۰ تا ۹۵ یک هزار و ۸۰۰ مهاجر بین المللی از کشورهای مختلف وارد استان شده اند که از این تعداد یک هزار و ۴۷۵ نفر آنها را  افغانستانی و اتباع هند و پاکستان در ردیف دوم و سوم  قرار دارند.

عسکری بیان داشت: از لحاط سن بیشتر مهاجران بین الملی به استان یزد صفر کرده اند را بین گروه سنی ۲۰ تا ۳۴ سال تشکیل می دهد.

وی گفت: از ۶۰ هزار مهاجر داخلی که بین سال های ۹۰ تا ۹۵ وارد یزد شده اند به ترتیب از استان های فارس، کرمان و اصفهان هستند  و در این مدت بیشتر افرادی که یزد را ترک کرده اند به ترتیب به استان های تهران، فارس و اصفهان مهاجرت داشته اند.

در این جلسه بر ضرورت بررسی موضوع مهاجرت ها به یزد بخصوص در بعد شاخص های کیفی آن تاکید شد.

استان یزد یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد .

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاجرت یزد دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۸۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای جشن ملی نوروزگاه، فرهنگهای مختلف را معرفی می کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، اکبر محمدی در بازدید از جشن ملی نوروزگاه و نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی خانه کُرد و عمارت خسروآباد سنندج، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه برخورداری از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی بی‌نظیر، فرهنگ غنی و تنوع رشته‌های مختلف صنایع‌دستی دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی در سطح کشور و جهان است.

 وی افزود: باید با بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت‌ها و امکانات، زمینه معرفی و عرضه هرچه بهتر و بیشتر آثار هنرمندان توانمند استان فراهم شود.

محمدی در ادامه بیان کرد: اجرای جشن‌های ملی نوروزگاه علاوه بر ایجاد فضای شاد و مفرح، موجب توسعه صنعت گردشگری و معرفی بیش‌از‌پیش ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی استان می‌شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان یادآور شد: با اجرای این ویژه‌برنامه‌ها می‌توان بیش از گذشته مردم دنیا را با آداب‌و‌رسوم نوروز و فرهنگ و هنر اصیل کردستان آشنا کرد.

بازدید بیش از ۸۵۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری کردستان

در ادامه منصور مهرزاد مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار داشت: با تمهیدات پیش‌بینی شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، تلاش شده تا مسافران و گردشگران نوروزی بتوانند از اغلب اماکن تاریخی، فرهنگی و طبیعی استان بازدید کنند.

وی افزود: براساس آمار ثبت‌ شده در دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان، از ٢٥ اسفندماه تا پایان روز ٧ فروردین‌ماه جاری، ٨٦٧ هزار و ٣٨٢ نفر از جاذبه‌های تاریخی، طبیعی، روستاهای هدف گردشگری، مذهبی، فرهنگی و جاهای دیدنی استان بازدید کرده‌اند.

مهرزاد عنوان کرد: شهرستان‌های مریوان، بانه، سنندج و سروآباد به ترتیب دارای بیشترین آمار بازدید از جاذبه‌های گردشگری در استان بوده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کردستان در ادامه همچنین از توزیع بیش از ١٠٠ هزار نسخه اقلام تبلیغاتی در استان خبر داد و یادآور شد: توزیع نقشه، بروشور و کتابچه در راهنمایی و معرفی سایت‌های تاریخی در هر استانی تاثیر مستقیم دارد و در ایام نوروز در کردستان شاهد تحولی اساسی در این بخش بوده‌ایم.

گفتنی است؛ عرضه محصولات صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، عرضه انواع غذاهای محلی، اجرای برنامه‌های شاد و متنوع، موسیقی، نمایش و... از جمله برنامه‌های جنبی مراسم نوروزگاه در استان است که تا ۱۲ فروردین‌ماه در دو نوبت صبح و عصر پذیرای بازدیدکنندگان و گردشگران داخل و خارج استان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقامت بیش از ۱۲۴ هزار مسافر نوروزی در کرمانشاه
  • قصه گویی، دریچه‌ای به سوی دنیای خلاقیت / ضرورت بازآفرینی متون کهن به زبان امروزی
  • برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی در اشکذر
  • اجرای جشن ملی نوروزگاه، فرهنگهای مختلف را معرفی می کند
  • هنرمندان در قرارگاه فرهنگی شهر فعالیت داشته باشند
  • شیراز میزبان مسافران نوروزی از نقاط مختلف کشور است + فیلم
  • بیش از ۵ هزار مسافر از تورهای بافت‌گردی شیراز استقبال کردند
  • استقبال بیش از ۵ هزار مسافر نوروزی از تورهای بافت‌گردی شیراز
  • فعالیت ۱۱۴ آشپزخانه مهدوی در خراسان شمالی
  • استقبال بیش از ۵ هزار مسافر نوروزی از تور‌های بافت گردی شیراز