Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خانه ملت، احسن علوی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس  در واکنش به موضوعات مطرح شده درباره پایین بودن کیفیت ریل های تولید داخل، گفت: چنین موضوعاتی از اساس درست نبوده و اظهارات مطرح شده کاملا غیرکارشناسی است.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در شرایط کنونی کیفیت ریل های تولید داخل از تولیدات بسیاری از کشورهای خارجی از جمله چین بالاتر است، افزود: در شرایط کنونی تمام مسئولان و دستگاه ها باید از تولیدات داخلی حمایت کنند و این حمایت می تواند به سرآغازی برای توسعه تولیدات تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: قطارهای صادراتی متوقف شدند! / عقب‌ماندگی چشمگیر در حوزه جابه‌جایی بار از طریق حمل‌ونقل ریلی

کارخانه های فولاد توان و ظرفیت تأمین تمام نیازهای حمل و نقل ریلی کشور را دارند

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی کارخانه های فولاد کشور توان و ظرفیت تأمین تمام نیازهای حمل و نقل ریلی کشور را دارند، از این رو طبق توافقات صورت گرفته میان وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت و کارخانه های تولید ریل، تمام نیاز کشور از این مسیر رفع خواهد شد.

علوی با اشاره به تأثیر تحریم ها در واردات خطوط ریلی به داخل کشور، گفت: در شرایط کنونی تحریم موجب شده که ما ریل را به سختی و با قیمت بسیاری بالایی وارد کنیم، این در حالی است که می توان با تکیه بر تولید داخل، تمام نیاز کشور را تأمین کرد.

نمی توان گفت که ریل های تولید داخل از نظر فنی غیراستاندارد هستند

وی گفت: روند تولید ریل در کشور کاملا کارشناسی و علمی صورت گرفته و تمام آزمایش های فنی بر روی این تولید انجام می شود، بنابر این نمی توان گفت که ریل های تولید داخل از نظر فنی غیراستاندارد هستند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: قطعا می توان با برنامه ریزی دقیق، مسیر را به گونه ای تبیین کرد که ایران در آینده ای نزدیک به یکی از صادرکنندگان اصلی خطوط ریلی تبدیل شود.

انتهای پیام/

برنامه ریزی برای صادرات خطوط ریلی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور

به گزارش همشهری آنلاین: اگرچه ایجاد بسته‌های مشوق برای بازگشت نخبگان مهاجر توانسته است تا حدودی کارگر باشد، اما ایجاد کانال‌هایی برای همکاری با نخبگان خارج از کشور هم مدتی است در دستور کار قرار گرفته است؛ برای این منظور، سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، پلتفرمی را با نام «کانکت پلاس» (Connect Plus) طراحی کرده است تا از ایده‌های فناورانه متخصصان ایرانی با تجربه فعالیت در خارج از کشور، با ثبت‌نام در این پلتفرم حمایت ‌شود.

مدل حمایتی جدید

پروژه و پلتفرم «کانکت پلاس» در حقیقت سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است. براساس این پروژه، نخبگان و فارغ‌التحصیلانی که پیش از این در خارج از کشور شرکت تأسیس یا محصولی تولید کرده‌اند و می‌خواهند مشابه آن را در ایران تولید یا شرکت دانش‌بنیان در ایران تأسیس کنند، در این سامانه حمایت می‌شوند.

تسهیلات بلاعوض

سیدعلی حسینی، معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی درباره جزئیات این پلتفرم می‌گوید: «با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت(کمک‌هزینه) ۵۰۰میلیون تا یک‌میلیارد تومانی بلاعوض و همچنین جذب سرمایه از صندوق‌ها و وی‌سی‌های همکار «کانکت» به افرادی که به‌دنبال تأسیس شرکت دانش‌بنیان هستند، اعطا می‌شود. همچنین یک‌سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک‌های فناوری پردیس، دانشگاه صنعتی‌شریف، تهران، اصفهان، شیراز و … در اختیار این افراد قرار می‌گیرد.»


اقبال مهاجران به فعالیت داخلی

استقبال از این پروژه از سوی نخبگان امیدبخش است. دریافت ۳۸۰پروپوزال، فقط در بازه زمانی ۲‌ماه و نیم، نشانه تمایل زیاد افراد فعال در خارج از کشور برای همکاری با داخل است. به‌گفته حسینی از بین این ۳۸۰پروپوزال ۱۰۰مورد به شرکت دانش‌بنیان تبدیل شد و باقی طرح‌ها درحال داوری و ارزیابی است.

از طرفی این پروژه‌ها به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شود؛ چراکه بعضا برخی از طرح‌ها به حمایت بالای چند میلیارد تومانی نیاز دارند و ریسک سرمایه‌گذاری‌شان کمتر است. البته حمایت‌های سازمان توسعه همکاری‌ها فقط به اینجا ختم نمی‌شود؛ پشتیبانی از محققان پسادکتری نیز برنامه حمایتی دیگری از سوی این سازمان و معاونت علمی است که به‌گفته حسینی در همین راستا از ۱۷۰۰محقق پسادکتری در سال۱۴۰۲ حمایت شده است.

برای استفاده از این حمایت، فرد متقاضی ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم «کانکت پلاس» بارگزاری کند و سازمان همکاری‌ها قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کند. پس از تأیید، فرد در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود ۳۰۰میلیون تومانی، به‌مدت یک سال بیمه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

خرید از فاصله ۵سانتی‌متری تجربه شیرین

مسعود شریفی یکی از هزاران نخبه ایرانی است که مدرک دکتری‌ خود را در رشته مکانیک در کانادا گرفته و پروژه‌اش روی یک موضوع بیومکانیکی بود. او به همشهری گفت: «زمانی که قصد داشتم به ایران بازگردم با جست‌وجو در اینترنت متوجه سامانه‌ای در این خصوص شدم.

سپس شرکت‌هایی که درخواست‌ جذب نیرو داده بودند را بررسی کردم و درخواست دادم.» شریفی اکنون معاون فنی، مهندسی شرکت نوآوران روباتیک و پزشکی سیناست؛ همان شرکتی که روبات جراح سینا را ساخته است.

کد خبر 846151 برچسب‌ها بنیاد ملی نخبگان نخبگان مهاجرت دانش بنیان

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • حل نیازهای صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌ پیچ» اینوتکس
  • تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور