Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@16:56:35 GMT

ابزارهای هوشمند سراسر جهان به هم متصل می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۰۸۳۱

ابزارهای هوشمند سراسر جهان به هم متصل می‌شوند

یک شرکت آمریکایی فعال در حوزه ماهواره‌ها موفق شده تاییدیه طرح جدید خود را برای اتصال ابزارهای هوشمند سراسر جهان به یکدیگر را دریافت کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، شرکت "سوارم تکنولوژیز" (Swarm Technologies) که در ارتباط با ماهواره‌ها فعالیت می‌کند، قصد دارد در پروژه جدیدی، ابزارهای هوشمند سراسر جهان را با یک پهنای باند پایین و با کمک شبکه‌ای از ماهواره‌ها به هم متصل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت به تازگی موفق شده تایید "کمیسیون ارتباطات فدرال" (FCC) آمریکا را برای آغاز پروژه خود دریافت کند. به نظر می‌رسد این سازمان، نگرانی خاصی در مورد ردیابی ماهواره‌های بسیار کوچک سوارم تکنولوژیز ندارد.

ماهواره‌های این شرکت، سیستم‌های کوچکی هستند که قرار است ارتباطی را میان ابزاری که در اتصال به اینترنت مشکل دارند، فراهم کنند. برای درک این طرح، کافی است صفحه‌نمایش را در میان مزارع ذرت و یا شناورهایی را در میان اقیانوس تصور کنید. سیگنال‌های این ابزار، به تاخیر یا نهفتگی پایین و پهنای باند بالا نیازی ندارند؛ در نتیجه نیاز به سرویس‌دهی ماهواره، بسیار کمتر از پهن‌باند مصرف‌کننده است.

ماهواره‌های سوارم تکنولوژیز آنقدر کوچک هستند که کمیسیون ارتباطات فدرال در مورد آنها ابراز نگرانی کرده بود زیرا باور داشت که این ماهواره‌های کوچک می‌توانند به دشواری در ردیابی منجر شوند و خطری برای ماهواره‌های دیگر باشند؛ در نتیجه بخشی از وظیفه سوارم تکنولوژیز این بود تا نشان دهد که ماهواره‌ها، چنین مشکلاتی را به همراه نخواهند داشت.

تایید کمیسیون ارتباطات فدرال، فقط گامی در فرآیند طولانی اثبات ماهواره‌ها به شمار می‌رود اما یقینا گام بزرگی است. این سازمان علاوه بر تایید ارسال 150 ماهواره برنامه‌ریزی شده، سوارم تکنولوژیز را به داشتن طیف بی‌سیم مورد نیاز برای اجرای این طرح نیز موظف کرده است.

اسپیس ایکس نیز نظر خود را در مورد این طرح ابراز کرده است. این شرکت عقیده دارد که سوارم تکنولوژیز در پروژه ارسال ماهواره‌ها، موضوع زباله‌های فضایی را به اندازه کافی در نظر نگرفته است. همچنین، این شرکت باور دارد که ماهواره‌ها می‌توانند خطری برای ایستگاه فضایی بین‌المللی باشند.

در هر حال به نظر می‌رسد مدارک ارائه شده توسط سوارم تکنولوژیز، رضایت کمیسیون ارتباطات فدرال را تامین کرده است. این سازمان در مورد مشکلات مطرح شده توسط اسپیس ایکس گفت: ما در بررسی‌های خود دریافتیم که سوارم تکنولوژیز، نگرانی‌های مطرح شده از سوی اسپیس ایکس را برطرف کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماهواره اينترنت ابزار هوشمند اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز اورژانس هوایی چهارمحال و بختیاری به بالگردهای روز جهان

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین استان چهارمحال وبختیاری ،دکتر محمود شمسی پور دهکردی با اشاره به تجهیز اورژانس هوایی شادروان رحمت الله توکلی زانیانی به بالگرد مجهز اکوریل اظهار داشت: با تلاش و پیگیری های انجام شده، اورژانس هوایی استان به بالگرد اِکوریل که یکی از بالگردهای روز دنیاست مجهز شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: با کمک رئیس شرکت هلی کوپتری ایران توانستیم بهترین بالگرد اورژانس موجود کشور را جایگزین بالگرد آلوئت قبلی کنیم تا خدمات اورژانس با ایمنی و سرعت بیشتری به مردم ارایه شود.

دکتر شمسی پور دهکردی با اشاره به مزیت های این بالگرد نسبت به بالگرد قبلی (آلوئت) تصریح کرد: کاهش هزینه تعمیراتی، مصرف بسیار کم سوخت، برد زیاد، سر و صدای کم و راحتی سرنشینان به علت لرزش کم از مزایای این هلی کوپتر است.

رئیس اورژانس گفت: داشتن موتور بسیار ایمن تحت هدایت سیستم هوشمند کامپیوتری، توانایی کنترل سیستم هوشمند بر روی خطاهای احتمالی خلبان و ثبت آنان و قابلیت مانورپذیری بسیار بالا نسبت به آلوئت، از دیگر مزایای این بالگرد است.

گفتنی است، سال گذشته تعداد ۵۶ مورد نیازمند به خدمات اورژانس هوایی در استان به مرکز دیسپچ اورژانس استان گزارش شده بود و از اول سال جاری تا کنون به ۴ مورد نیازمند به خدمات اورژانس هوایی امداد رسانی شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895758

دیگر خبرها

  • اسرائیل شاهد از بین رفتن سریع اعتبار خود در سراسر جهان است
  • انعقاد بزرگترین قرارداد برای ساخت ماهواره با دانش‌بنیان‌ها
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد
  • تجهیز اورژانس هوایی چهارمحال و بختیاری به بالگردهای روز جهان
  • تجهیز اورژانس چهارمحال و بختیاری به یکی از بالگرد‌های روز جهان
  • هشدار برای ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن در خاک های دارای مشکل
  • موبایل های گوگل به اینترنت ماهواره ای متصل می شوند
  • شرکت بیش از ۴ هزار کاراته کا از سراسر کشور در همدان
  • هوشمندترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • امشب صدها میلیون نفر در سراسر جهان بیدار می‌مانند