Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،مکی یازع مسئول کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغدیه ستاد اربعین در شلمچه پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر با سه موج برگشت از زائران مواجهیم، گفت: ظرفیت اسکان ۶۰ هزار زائر در شلمچه و ۱۰۰ هزار نفر هم در اردوگاه شهید باکری خرمشهر در مسیر بازگشت زائران فراهم شده و این سوای از ظرفیت مساجد، حسینیه ها در آبادان و خرمشهر و اردوگاه های میثاق و شهیده فرهانیان در آبادان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: با سازماندهی انجام شده این مواکب کار توزیع مواد غذایی، آب معدنی و سایر مواد خوراکی را در میان زائران بازگشته از عراق به انجام می رسانند.

مسئول کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغدیه ستاد اربعین در شلمچه با تاکید بر اینکه در شلمچه مشکل آب اعم از شست و شو و آشامیدنی وجود ندارد، گفت: ۳۰ تن برنج را جهت کمک به پخت غذا برای زائران در میان مواکب توزیع کردیم ضمن اینکه ۲۵ تن بستنی، ۱۰ تن هندوانه و میان وعده (کیک و آبمیوه) نیز در میان زائران توزیع می شود، ۸ ایستگاه آب صلواتی در شلمچه نیز برپا کرده ایم.

یازع یادآور شد: به دلیل گرمای هوا روزانه ۱۰ ماشین آب معدنی در منطقه شلمچه برای استفاده زائران توزیع می شود.

او گفت: طبق قرار میان ستاد عتبات و بنیاد مستضعفان، این سازمان یک میلیون بطری آب معدنی را برای ما جهت توزیع در میان زائران در مسیر بازگشت تامین می کنند.

مسئول کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغدیه ستاد اربعین در شلمچه با تاکید بر اینکه همه ی خادمان در مرز تا هر زمانی که نیاز است، پای کارند، افزود: خدمات رسانی مواکب به زائران تا پایان صفر ادامه دارد اما ۲ موکب تا پس از صفر و تا بازگشت کامل زائران خارجی همچنان خدمات رسانی می کنند.

یازع با تاکید بر اینکه امنیت اصلی را مردم ایجاد می کند، گفت: طبق هماهنگی انجام شده به طور روزانه ۵۰۰ قالب یخ به بخش عراقی شلمچه ارسال می کنیم تا زائران در آن قسمت نیز آب سرد بنوشند.

او ادامه داد: به منظور افزایش سطح خدمات رسانی به زائران در مسیر بازگشت ۵ موکب نیز در بخش عراقی شلمچه برپا کرده ایم.

مسئول کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغدیه ستاد اربعین در شلمچه یادآور شد: ۶ موکب نیز در آبادان و خرمشهر زیر نظر عتبات عالیات در زمینه  پخت غذا در این دو شهر اقدام و سپس غذاهای پخته شده را به مرز شلمچه جهت توزیع در مواکب منتقل می کنند.

یازع گفت: در صورت درخواست کمک در بحث غذا و آب برای توزیع در بخش عراقی شلمچه کمک های انجام می شود.

انتهای پیام/ د

خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اربعین حسینی مرزشلمچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۱۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند

امیر سیاح مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر در برنامه تلویزیونی اظهار کرد: امروز ما در نمایشگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر بعد از فراخوان‌ها و جلساتی که با شرکت‌های دانش بنیان و خلاق داشتیم براساس نیاز‌هایی که ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه‌های همکار داشت، با این شرکت‌ها جلسات مختلفی داشتیم، براساس توانمندی شرکت‌ها حضور پیدا می‌کنند و افراد با تکنولوژی‌ها آشنا می‌شوند.

وی افزود: در این ستاد بخش‌ها و ادارات مختلفی داریم، یکی از آن بخش‌ها بخش آموزش و پیشگیری، بخش درمان و سلامت و مقابله با عرضه مواد مخدر است، اهداف ما در این حوزه این است که ما از یک داشبورد هوشمندی برخوردار باشیم تا مردم بتوانند هر مسأله‌ای در حوزه سلامت درمان آموزش و... داشته باشند با آن بتوانند مواجه شوند.

وی یادآور شد: اگر قرار است در حوزه آموزش و پیشگیری انجام شود با پلتفرم‌ها و یا سکو‌های هوشمند بتوانیم نیاز مردم را مرتفع کنیم. قرار است از تکنولوژی‌های جدید سلامت و درمان استفاده شده و تلاش شده با رویکرد جدیدی مسائل و فناوری‌های دنیا این مسائل را حل کنیم.

سیاح ادامه داد: در حوزه توزیع موادمخدر و مقابله هم از تکنولوژی‌های به روز دنیا استفاده شده تا بتوانیم در عرصه‌های مختلف هوشمندسازی سامانه استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: بیش از ۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه مواد مخدر فعالیت می‌کنند و در این نمایشگاه شرکت‌هایی که در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات، کشاورزی، درمان و سلامت و مقابله با عرضه مواد مخدر حضور دارند.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به تکنولوژی‌های جدید این ستاد گفت: از تکنولوژی‌هایی جدید بالگرد‌ها در سطح پَست می‌توانیم استفاده کنیم و با این شیوه می‌توانیم عرضه مواد مخدر چه کشت و چه توزیع را شناسایی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما اداره‌ای به نام مشارکت‌های مردمی و کارآفرینی داریم، با توجه به این که این تکنولوژی‌ها در حوزه مختلف است، ما بیمارانی که درمان می‌شوند در این شرکت‌های دانش بنیان به کارگیری می‌شوند. حتی مشاغل خانگی هم دیده شده است که قرار است برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی | عملیات امدادرسانی در ۴ استان
  • خدمات رسانی قرارگاه خدمات به زائر در حوزه‌های اقامت و مباحث رفاهی
  • برگزاری مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی زائران نوروزی مشهد
  • عملکرد کارکنان آموزش و پرورش بوشهر روی موج رادیو ایران
  • خدمت رسانی به گردشگران و مسافران بهاباد به نحو احسن
  • تشریح آخرین خدمات هلال احمر در سیل هرمزگان/ برپایی ۵ کمپ اسکان اضطراری
  • افتخار خدمت رسانی ۱۶۰ هزار خادم یار به زائران امام رضا (ع)
  • نیازهای حمل و نقل سفر زوار اربعین در مریوان تامین شود
  • کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد
  • بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند