Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، شهر بیروت و مناطق دیگر لبنان از صبح امروز شاهد از سرگیری اعتراضات مردمی نسبت به افزایش مالیات ها در سایه وخامت اوضاع اقتصادی و معیشتی این کشور است.

اعتراض ها از شب گذشته و به دنبال تصمیم دولت لبنان برای افزایش مالیات از جمله وضع مالیات بر استفاده از اپلیکیشن های رایگان تلفن همراه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتراض های شب گذشته به زخمی شدن بیش از 150 نفر از نیروهای امنیتی و معترضان منجر شد.

از صبح امروز نیز موج اعتراض ها در بیروت و مناطق دیگر لبنان از سرگرفته شد و معترضان با آتش زدن لاستیک ها جاده های اصلی و بین المللی و خیابانها را بستند.

وزارت کشور لبنان حق برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز را به رسمیت شناخته اما در عین حال درخصوص هرگونه تلاش برای خرابکاری هشدار داده است.

قرار بود امروز جلسه فوق العاده هیئت دولت به منظور بررسی اوضاع در کاخ ریاست جمهوری در منطقه بعبدا به ریاست میشل عون رئیس جمهور لبنان برگزار شود اما ریاست جمهوری لبنان ظهر امروز اعلام کرد که این جلسه لغو شده است.

دفتر ریاست جمهوری در توییت خود نوشت: سعد حریری نخست وزیر با میشل عون تماس گرفت و دوطرف درخصوص لغو جلسه امروز توافق نظر کردند.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری، عون و حریری اوضاع کلی و اقدامات لازم برای حفاظت از دارایی های عمومی و خصوصی را بررسی کردند.

برخی سفارتخانه ها از جمله کویت، امارات و عربستان هم از اتباع خود خواستند تا جانب احتیاط را رعایت کرده و از محل های تظاهرات فاصله بگیرند.

قرار است سعد حریری نخست وزیر لبنان عصر امروز با مردم لبنان صحبت کند.

نکته قابل توجه درخواست امروز سمیر جعجع رئیس حزب نیروهای لبنانی و از هم پیمانان سنتی حریری برای استعفای دولت وی بود.

جعجع در بیانیه خود آورده است: من از سعد حریری نخست وزیر صادقاته دعوت می کند که از این دولت استعفا دهد زیرا شکست مفتضحانه ای در متوقف کردن وخامت اوضاع اقتصادی و معیشتی کشور خورده و وضعیت ما را به اینجا رسانده است.

در همین راستا، سامی الجمیل رئیس حزب کتائب لبنان نیز از مردم سراسر لبنان خواسته است تا مسالمت آمیز به خیابانها بیایند و مخالفت خود را با وضع موجود اعلام کرده و خواهان استعفای دولت شود زیرا به گفته وی، دولت کنونی یک دولت سهمیه بندی شده است. او از مردم خواست تا خواستار تشکیل یک دولت بی طرف متشکل از افراد کاردان برای نجات اوضاع اقتصادی و معیشتی شوند.

الجمیل همچنین خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی شد.

در مقابل، نجیب میقاتی و فواد سنیوره و تمام سلام سه نخست وزیر اهل سنت لبنان در بیانیه مشترک در دفاع از حریری برآمدند و گفتند که برخی در تلاش برای شانه خالی کردن از مسئولیت اوضاع کنونی لبنان و انداختن بار مسئولیت آن به گردن نخست وزیر هستند.

در سایه این شرایط، گمانه زنی ها درخصوص احتمال استعفای حریری مطرح شده است؛ هرچند که برخی از منابع ابراز عقیده کردند که این موضوع در جریان گفت وگوی تلفنی امروز حریری و عون مطرح نشده است.

خبر دیگر از لبنان نیز حاکی است که جبران باسیل وزیر خارجه لبنان ظهر امروز با میشل عون رئیس جمهور این کشور جلسه دو جانبه ای گذاشته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لبنان مالیات دولت تلفن همراه نیروهای امنیتی جاده تظاهرات مسالمت آمیز ریاست جمهوری سعد حریری عربستان مسالمت آمیز انتخابات وزیر خارجه تلفن همراه ریاست جمهوری لبنان نیروهای امنیتی بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامرون: از اسرائیل می‌خواهیم اوضاع را تشدید نکند

وزیر خارجه انگلیس با «چشمگیر» خواندن حمله ایران به اراضی اشغالی از اسرائیل خواست «هم با مغز و هم با قلب فکر کند و اوضاع را تشدید نکند.»

به گزارش ایسنا، دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس در گفتگو با اسکای نیوز ادعا کرد: ایران یک تاثیر مخرب در منطقه دارد.

وی گفت: اگر در اسرائیل هستید و دارید به این فکر می‌کنید که حق دارید به این حمله واکنش نشان دهید، کاملا درست فکر کرده‌اید. اما تاکید می‌کنیم که نباید اوضاع تشدید شود. از اسرائیل می‌خواهم «هم با مغز و هم با قلب فکر کند.»

وزیر خارجه انگلیس همچنین مدعی شد، حمله خطرناک و بی پروای ایران در اسرائیل، دو سر باخت است، چون خرابی آنچنانی در اسرائیل برجای نگذاشت. آن‌ها به جهان نشان داده‌اند که تاثیری مخرب بر منطقه دارند. انگلیس تلاش می‌کند تا از تشدید تنش اجتناب کند و این برای آزادی اسرای اسرائیلی هم مهم است.

کامرون درباره اینکه آیا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قضاوت درستی دارد یا نه، گفت: او به نظر در بسیاری از موارد قضاوت درستی دارد. مواقعی وجود دارد که عمیقا با هم مخالفیم و وقتی این کار را می‌کنیم، باید صحبت‌های صریح داشته باشیم؛ این کاری است که دوستان انجام می‌دهند.

وزیر خارجه انگلیس همچنین مدعی شد: کاملا درک می‌کنم که اسرائیلی‌ها وقتی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و کار‌های وحشتناکی که آن‌ها در سراسر جهان انجام داده، نگاه می‌کنند، احساس ناامیدی دارند.

وزیر امور خارجه بریتانیا گفت که کشورش تحریم‌های بیشتری را علیه ایران در نظر خواهد گرفت.

کامرون به بی‌بی‌سی گفت: ما در حال حاضر ۴۰۰ تحریم علیه ایران داریم. ما در پایان سال گذشته یک رژیم تحریمی کاملا جدید را اعمال کردیم. ما سپاه پاسداران ایران را به طور کامل تحریم کرده‌ایم و به بررسی اقدامات بعدی که می‌توانیم انجام دهیم ادامه خواهیم داد.

وی درباره اینکه آیا نیروی هوایی انگلیس در صورت حمله مجدد ایران موشک‌ها را ساقط می‌کند یا نه، نیز گفت: اگر که حمله دیگری صورت گیرد، اما ایران گفته که حمله دیگری انجام نمی‌دهد. ما همیشه این موارد را بررسی می‌کنیم.

کامرون همچنین تاکید کرد که این حمله چقدر بزرگ بوده به پرتاب ۳۰۱ سلاح شامل ۱۱۰ موشک بالستیک و ۴۰ موشک کروز اشاره کرد و گفت: این حمله بسیار چشمگیر بود. امیدواریم که واکنشی متقابل رخ ندهد و جهان به سمت حماس متمرکز شود. اسرای اسرائیلی هنوز در دست حماس است.

کامرون به اسکای نیوز گفت: ما می‌گوییم اسرائیل حق پاسخ دادن دارد، اما از حمله تلافی جویانه حمایت نمی‌کنیم. مواقعی وجود دارد که باید باهوش و سخت‌گیر باشیم.

او در پاسخ به این سوال که اگر یک مرکز دیپلماتیک بریتانیا مورد حمله موشکی قرار می‌گرفت، بریتانیا چه پاسخی می‌داد، گفت قطعا پاسخ می‌دادیم خبرنگار به کامرون گفت: خب ایران هم می‌گوید ما همین کار را کرده‌ایم. با این حال او در اظهاراتی دوگانه گستردگی پاسخ ایران به حمله به کنسولگری این کشور در دمشق را محکوم کرد و گفت: ممکن بود موشک‌های پرتابی منجر به تلفات گسترده غیرنظامی شود.

نخست‌وزیر سابق محافظه‌کار در پاسخ به ال‌بی‌سی درباره دلیل حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق، گفت: این موضوع مربوط به اسرائیل است. ما در مورد آن نظری نداده‌ایم. من وارد کار‌هایی که اسرائیل انجام داده یا نداده، نمی‌شوم. اما ایران در قبال حماس در غزه مسئول است، آن‌ها مسئول آنچه در یمن اتفاق می‌افتد و مسئول حزب الله لبنان هستند.

وزیر خارجه انگلیس همچنین افزود، عدم اجازه ورود کمک‌های بیشتر از سوی اسرائیل به غزه، اشتباه است. ما با اسرائیلی‌ها صادق بودیم که آن‌ها باید گذرگاه‌های مرزی را باز کرده و اجازه ورود کامیون‌های کمک رسان بیشتری را صادر کنند.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم که عدم گشایش مرز برای ورود کمک‌ها به غزه یک قضاوت بد بود. ما با نتانیاهو مجادله داشتیم و او اکنون گفته که این روند در جریان است.

وی در پاسخ به اینکه آیا هدف قرار دادن کنسولگری ایران در دمشق قضاوتی خوب یا بد بود، گفت: این چیزی بود که اسرائیلی‌ها خودشان تصمیم گرفتند.

دیگر خبرها

  • «کارآمدترین» و «ناکارآمدترین» عضو کابینه دولت رئیسی در راستای «حمایت از تولید»
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • سایه روشن‌های بازار سرمایه پس از یک هفته پرالتهاب
  • وزیر کشور، پیگیر اوضاع بارندگی در کرمان
  • جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت
  • تازه‌ترین اوضاع شرکت‌های تولیدی صندوق‌ بازنشستگی صنعت نفت بررسی شد
  • نفع نوسان نرخ ارز برای دولت چیست؟/ روایت جدید وزیر اقتصاد را بخوانید
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • سالانه ۵۰ همت از بدهی دولت به شبکه بانکی ترمیم می‌شود
  • کامرون: از اسرائیل می‌خواهیم اوضاع را تشدید نکند