Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- چین در حال ساخت یک ایستگاه فضایی است و تصمیم دارد تا سال ۲۰۲۰ آن را به فضا بفرستد تا سهم خود را از صنعت فضایی افزایش دهد. تاریخ انتشار: 03:35 - 27 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۹۹۱۱

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، چین در حال ساخت یک ایستگاه فضایی است و تصمیم دارد تا سال ۲۰۲۰ آن را به فضا بفرستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایستگاه فضایی چین که در گذشته قرار بود تا سال ۲۰۲۲ به مدار ارسال شود، اکنون قرار است و زودتر از موعد مقرر ارسال شود.

آزمایشگاه فضایی Tiangong-۲ چین که از سال ۲۰۱۶ در مدار قرار گرفته، تا پایان ۲۰۱۹ از مدار خارج می‌شود تا این مدار به فضا ارسال شود.

ژو جیانپینگ عضو آکادمی مهندسی چین به عنوان طراح اصلی برنامه فضایی سرنشیندار چین منصوب شده و گوییدونگ، عضو آکادمی علوم چین به عنوان دانشمند ارشد فضایی این برنامه منصوب شده است.

نخستین فضانورد چین، یانگ لیوی و هفت متخصص دیگر به عنوان معاون طراحان اصلی این برنامه در زمینه‌هایی مانند کارشناس فضاپیما، موشک حامل، کاربرد فناوری فضایی، سیستم‌های نظارت و ارتباطات منصوب شده اند.

به گفته ژو جیانپینگ، این ایستگاه که از مدار ۳۴۰ تا ۴۵۰ کیلومتری از سطح زمین عبور می‌کند، در صورت لزوم می‌تواند ۱۸۰ تن افزایش یابد و سه تا شش فضانورد را در خود جای دهد.

چین درنظر دارد ساخت ایستگاه فضایی را تا سال ۲۰۲۲ و با وزن ۶۶ تن تکمیل کند؛ چین همچنین فضانوردان جدیدی را برای مأموریت‌های ایستگاه فضایی انتخاب می‌کند. پس از اتمام ساخت این ایستگاه، چین از فضانوردان خارج از کشور به همکاری با فضانوردان داخلی در ایستگاه فضایی استقبال می‌کند.

 

منبع: فارس

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایستگاه فضایی ناسا آزمایشگاه فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال منظومه سازی ماهواره‌ای در مدار هستیم

قدس آنلاین: عیسی زارع‌پورد امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران سیاست وزارت ارتباطات را اولویت توسعه شبکه تلفن همراه توسط اپراتورها عنوان کرد و گفت: اگر اپراتورهای تلفن همراه پولی دارند باید نخست به این بخش اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه ماهواره‌های متعددی در دست ساخت و تکمیل داریم و ماهواره‌هایی هم  آماده پرتاب هستند، گفت:در طراحی و ساخت ماهواره های متعدد سنجشی هستیم تا امکان تصویربرداری در فضا را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از این ماهواره‌ها پارس یک است که نمونه دوم آن در حال ساخت است و انشاءالله آماده خواهد شد، اظهار داشت:  ماهواره‌های لایه LEO چند مرتبه در طول روز از روی کشور عبور می‌کنند، اظهار کرد: از آنجایی که سرعت آنها ۷-۸ برابر سرعت زمین است، بنابراین دائما این ماهواره‌ها را روی آسمان کشورمان نداریم. اگر تعداد ماهواره‌ها بیشتر باشد دسترسی ما به داده های ماهواره‌ای و اطلاعات آنها بیشتر خواهد شد.

زارع‌پور با اشاره به اینکه دنیا به سمت منظومه‌سازی می‌رود و با هم به این سمت حرکت می‌کنیم، تاکید کرد: منظومه سازی دانشی است که شاید در اختیار بیش از ۵-۶ کشور نباشد، دانشمندان ما به آن دست پیدا کرده اند.

وی اظهار کرد: امیدواریم امسال بتوانیم اولین قدم‌ها را در حوزه ماهواره‌های مخابراتی و سنجشی برداریم اکنون منظومه شهید سلیمانی توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.

وزیر ارتباطات همچنین با بیان اینکه سال گذشته در تعامل وزارت علوم با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پنجره واحد برای دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد که تا کنون بیش از ۲۶۰ دانشگاه عضو آن شده‌اند، اظهار کرد: این اقدام مشترک در ارزیابی اتحادیه بین‌المللی مخابرات به عنوان یکی از طرح‌های برتر انتخاب شد که مایه خوشحالی و افتخار است.

زارع پور تاکید کرد: انشاءلله امسال مانند سال گذشته مسیر هوشمندسازی دولت را دنبال خواهیم کرد؛ در حال حاضر ۷۰ درصد خدمات دولت از طریق پنجره هوشمند دولت به مردم ارائه می‌شود.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • چین ۳ فضانورد را به ایستگاه فضایی‌اش می‌فرستد
  • چین ۳ فضانورد را به ایستگاه فضایی‌اش می فرستد
  • سه فضانورد چینی به مدار زمین می‌روند
  • هوای اصفهان ناسالم است/ شاخص زرین‌شهر و قهجاورستان بر مدار قرمز
  • ۳۱  فروردین در دنیای علم چه خبر؟
  • ناسا برخورد زباله‌های ایستگاه فضایی با خانه مردی در فلوریدا را تایید کرد
  • سقوط یک شی عجیب از فضا بر روی خانه‌ای در آمریکا
  • به دنبال منظومه سازی ماهواره‌ای در مدار هستیم
  • چرا باید به مدار‌های مختلف فضا ماهواره ارسال کنیم؟
  • هوای اصفهان بر مدار سبز و زرد