Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور بر نقش مراسم معنوی راهپیمایی اربعین در افزایش تفاهم و دوستی ایران و عراق یاد کرد و گفت: حضور میلیون‌ها عاشق امام حسین (ع) از مذاهب و ادیان و کشور‌های مختلف در یک مقطع زمانی کوتاه نمایش دوستی،همبستگی و اتحاد دنیای اسلام است. ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه‌ اطلاع‌رسانی دولت،‌ اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور  در دیدار با «لؤی الیاسری» استاندار نجف اشرف،‌ ضمن قدردانی از مراجع بزرگ تقلید نجف و مقامات عراقی در میزبانی از بیش از 3 میلیون زائر ایرانی، ‌اظهار داشت: میزبانی از این تعداد زائر با توجه به برخی کاستی ها در زیرساخت ها کار دشواری است و دولت و مردم ایران از مهمانوازی دولت و ملت عراق تشکر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت ایران برای رفع مشکلات و موانع برگزاری بهتر مراسم راهپیمایی اربعین از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد،‌گفت: ممکن است در مراسمی با این عظمت برخی کاستی ها نیز وجود داشته باشد اما روند خدمت رسانی هر سال بهتر شده است.

استاندار نجف نیز در این دیدار با اشاره به اینکه مردم عراق و شهر نجف افتخار می کنند که میزبان زائران امام حسین (ع) به ویژه زائران ایرانی و معاون اول رییس جمهور ایران هستند گفت: اربعین نقش بسزایی در تحکیم روابط دو کشور و دو ملت ایفا کرده و باید برای ارتقای مناسبات فیمابین از همه ظرفیت ها بهره گرفت.

وی افزود: زائران ایرانی در ایام اربعین با رعایت عالی ترین مسائل قانونی و انضباطی زیارت خود را انجام دادند که ما از آنها تشکر می کنیم.

انتهای پیام/

R1010114/P/S1,15/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند

 مهدی پازوکی استاد اقتصاد دانشگاه علامه در گفت‌وگو با رویداد۲۴ با اشاره به فقدان نظرات و تصمیم‌های کارشناسی، جای خالی مدیران متخصص و با تجربه را یکی از دلایل نابسامانی اقتصادی می‌داند.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید؛

مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است

*برای اینکه مشکلات کشور را رفع کنیم، نیاز به برخورد کارشناسی و علمی داریم. یعنی ببنیم ریشه مشکلات کجاست، برای آن فرضیه درست کنیم و فرضیه را آزمون کنیم؛ در صورت جواب مثبت بپذریم و اگر جواب نداد، سراغ فرضیه دیگری برویم. مشکلی که وجود دارد این است که مدیران اجرایی کشور، دانش لازم را ندارند.

اکثر آنها به واسطه رابطه، مسئولیت گرفته‌اند و اینطور نیست که با تکیه بر دانش، لیاقت و کاردانی مسئولیتی را عهده‌دار شده باشند. در واقع یکی از مشکلات بارز اقتصاد ایران، «جهالت اقتصادی مدیران» است. به این معنی که افراد ضعیف و کوته‌بین، که باندی و رابطه‌ای انتخاب شده‌اند، منافع کشور را دچار خسران کرده‌اند.

*در فرورین سال ۱۴۰۱ و در حالی که هشت ماه از دوره دولت مستقر می‌گذشت، نرخ دلار ۲۷۵۰۰ تومان بود و در روز‌های پایانی ۱۴۰۲،  دلار وارد کانال ۶۰ هزارتومان شد. این یعنی ارزش پول ملی که شاخص اول اقتصاد محسوب می‌شود، بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشته که این نمی‌تواند ربطی به دولت قبلی داشته باشد. در واقع وقتی سیاست خارجی در خدمت توسعه اقتصادی نیست، هزینه اش را باید مردم بدهند.

*اقتصاد در حال حاضر دو مشکل اساسی دارد؛ اول اینکه اقتصاد در ایران بسته است و با جهان هیچ تعاملی ندارد، در حالی که ۹۰ درصد تجارت جهانی با دلار آمریکا و یوروی اروپا است. خودِ دلار به تنهایی حدود ۶۵ درصد تجارت جهانی را در دست دارد.

مشکل دوم اقتصاد در جمهوری اسلامی این است که برخلاف سنت شیعی و ارزش‌های اسلامی که تاکید دارد «اگر کسی از شما کاردان‌تر است، باید کنار بروید»، مدیران کنونی با حرص قدرت، ساختار‌ها را از بین برده‌اند. حتی مدیران مدارس هم اگر هم فکرشان نباشد، عوض می‌کنند. این طرز تفکر اگر اصلاح نشود، حتما هزینه‌های بسیار بالایی را به مصلحت عمومی تحمیل می‌کند. در واقع یکی از دلایل ناامیدی عمومی این است که مردم می‌بینند، آدم‌های کوتوله سر کار هستند و مسئولیت‌های بزرگ را عهده دار شده‌اند. مدیران سازمان برنامه و بودجه از دانشگاه‌های درجه چندم‌اند و سره را از ناسره تشخیص نمی‌دهند

*سازمان برنامه و بودجه که یکی از تخصصی و مهمترین بخش‌های مدیریتی کشور است، به قاعده باید باید حداقل۷۰ درصد از مدیرانش، از بدنه همین سازمان انتخاب شوند تا فعالیت‌شان توام با نتیجه مثبت باشد.

اما متاسفانه آنچه در دولت سیزدهم رخ داده، این است که مدیران سازمان برنامه و بودجه از فارغ التحصیلان دانشگاه‌های درجه چندم انتخاب شده‌ که به طور قطع به دلیل دانش پایین، سره را از ناسره نمی‌توانند تشخیص بدهند و به همین راحتی کشور را با چالش‌هایی جدی مواجه می‌کنند.

*انسان همیشه به امید زنده است. برخلاف نظر آن‌هایی که در ناامیدی به سر می‌برند، نظرم این است که آینده ایران روشن است. چرا؟ به این دلیل که تکنولوژی در حال تحول است و باعث می‌شود، نسل جدید و جامعه بداند و بفهمد، چه کسانی خادم‌اند و چه کسانی مسئولیت را برای منفعت‌طلبی می‌خواهند و دنبال رانت هستند. در حالی که تحریم مردم را گرفتار کرده است، کاسبان تحریم خوشحال‌اند چون از این طریق جیب‌شان را پر می‌کنند.

*بیش از ۲ سال و نیم است که دولت سیزدهم روی کار آمده است و مردم هیچ تحول اقتصادی و معیشتی را حس نمی‌کنند. چرا این اتفاق می‌افتد؟ چرا رقیبان منطقه‌ای ما روز به روز وضع شان از ما بهتر می‌شود؟ چون آن‌ها به سمت عقلانیت رفته و ما به سمت شعار رفته‌ایم. امروز اگر دولت ایران بتواند مقدمات همکاری با یک شرکت آمریکایی در صنعت نفت را آماده کند، این ماییم که بیشتر از آمریکایی‌ها سود خواهیم کرد. اما آقایان این را متوجه نیستند و به جای اینکه با بحران‌ها برخورد کارشناسی و علمی کنند، دائم به دنبال تنش‌زایی با دنیا هستند. اگر بحران نباشد، نمی‌توانند کشور را اداره کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روز قدس نشان دهنده همبستگی با مردم غزه است
  • آیت‌الله مددی، استاد خارج فقه و اصول: کشور در خطر است/ به هیچ وجه بحث انقلابی و ضد انقلابی نکنید/ دلار به 61 هزار تومان رسیده؛ دردآور است، بیش از 9 هزار بار پول ما سقوط کرده/ ایرانی مجبور شده با این وضعیت بسازد؛ پول مثل خون است
  • آنچه از ما دریغ شده است خود ماییم/جغرافیا و جماعت تصوری ما چیست؟
  • وزیر دولت رییسی در مراسم ترحیم معاون خاتمی
  • تئاتر و نقش آن در بالا بردن توانایی فردی در کودکان
  • پاکستان: موضع روشنی در قبال طرح انتقال گاز از ایران داریم
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش | از خاک حاصلخیز صحنه سنگلج
  • ایرانیان مقیم پاکستان نوروز و نیمه ماه مبارک رمضان را جشن گرفتند
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند