Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی سیستماتیک جدید و متاآنالیز این سوال را مطرح می‌کند که آیا اختلال دو قطبی با ابتلا به بیماری پارکینسون همراه است یا خیر؟

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ اختلال دوقطبی (BD)، که افراد زمانی آن را افسردگی مانیک می‌نامیدند، از حدود ۲۰ سالگی شروع می‌شود.

BD که با قسمت‌های چرخه‌ای افسردگی و شیدایی مشخص می‌شود، تقریباً ۲٫۸ درصد از بزرگسالان در ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز مشخص نیست که چرا BD در بعضی افراد رخ می‌دهد و در برخی دیگر رخ نمی‌دهد، اگرچه شواهد نشان می‌دهد که سیستم دوپامین ممکن است نقش داشته باشد.

به عنوان مثال، لوودوپا – دارویی از پارکینسون که گیرنده‌های دوپامین را فعال می‌کند – می‌تواند در بعضی از افراد باعث تحریک شیدایی شود.

علاوه بر این، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد در شخصی که مبتلا به BD است و از حالت افسردگی به حالت جنون تغییر می‌کند، میزان بیشتری از گیرنده‌های دوپامین وجود دارد.

پارکینسون، شرایطی است که با لرزش، سفتی و وضعیت ناپایدار، بیشتر در افراد مسن دیده می‌شود.

علائم بیماری پارکینسون به علت مرگ سلول‌های تولید کننده دوپامین در قسمتی از مغز به نام جوهره نیگرا رخ می‌دهد.

درمان فعلی برای BD شامل دارو‌های ضد درد، دارو‌های ضد صرع و لیتیم است.

افرادی که این دارو‌ها را برای مدت طولانی مصرف می‌کنند می‌توانند دچار پارکینسونیسم ناشی از دارو شوند که به قول دانشمندان “از نظر بالینی از بیماری پارکینسون قابل تشخیص نیست. ”

اخیراً، گروهی از محققان تحقیق کردند که آیا BD احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون در آینده را افزایش می‌دهد یا خیر؟

برای تحقیق، دانشمندان یک بررسی منظم و متاآنالیز در مطالعات موجود انجام دادند.

“یافته‌های این بررسی منظم و متاآنالیز نشان می‌دهد که در مبتلایان به BD بعداً احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد. ”

اگرچه نتیجه گیری نویسندگان واضح است، اما این مطالعه محدودیت‌های بسیاری دارد. آن‌ها توضیح می‌دهند که این تشخیص ممکن است به دلیل تشخیص نادرست پارکینسون ناشی از دارو به عنوان بیماری پارکینسون باشد، و همچنین متذکر می‌شوند که در این مطالعه و در تحلیل آن‌ها بین پارکینسون و پارکینسونیزم تفاوت قائل نیستند.

منبع: شفقنا 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ابتلا به بیماری افسردگی ایالات متحده رسانه مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرص ناف کلید جادویی کاهش وزن؟

فواد عسجدی درباره تبلیغات قرص‌های ناف برای لاغری در فضای مجازی اظهار کرد: عمده تبلیغاتی که درباره قرص ناف برای لاغری دیده می‌شود در فضای مجازی است؛ درباره تاثیر قرص ناف روی لاغری افراد هیچ منبع و شواهد علمی در مجلات علوم پزشکی و مقالات یافت نشده است بنابراین می‌توان گفت این ادعا که یک دارو یا ابزار به صورت زیرجلدی یا روی پوست، می‌تواند روی لاغرشدن فرد و چربی‌سوزی تاثیر بگذارد، علمی نیست.

به گزارش تسنیم، وی افزود: آن‌چه مبنای اثربخشی یک دارو و محصول لاغری قرار می‌گیرد مستندات علمی و مقالاتی است که درباره آن منتشر می‌شود نه فیلم‌های تبلیغاتی که تصاویری ساختگی از قبل و بعد از مصرف این قرص‌ها ارائه می‌کند.

عسجدی ادامه داد: برخی غذا‌ها و مکمل‌ها می‌تواند روی لاغرشدن اثرگذار باشد، اما مردم باید به این نکته توجه داشته باشند که برای درمان چاقی کلید جادویی وجود ندارد به عبارت دیگر دستیابی به وزن ایده آل حاصل رعایت رژیم غذایی متعادل، داشتن فعالیت بدنی و سبک زندگی سالم است و صرفا استفاده از یک دارو نمی‌تواند افراد را به وزن ایده‌آل برساند، زیرا اگر چنین راهکار کوتاه مدتی برای لاغر شدن افراد وجود داشت شاهد این میزان از بروز بیماری‌های متابولیک ناشی از چاقی در جوامع نبودیم.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به عوارض خطرناک مصرف دارو‌ها و مکمل‌های رژیمی قاچاقی و بدون مجوز هشدار داد: مصرف این مکمل‌ها بسیار خطرناک است، زیرا اولاً نمی‌توان اطمینان حاصل کرد که این مکمل‌ها حاوی چه موادی هستند و آیا مکمل‌های اصل هستند که قاچاق شده‌اند و یا تقلبی و تولیدشده در مراکز زیرزمینی هستند. دوماً بسیاری از این مکمل‌ها مشکلاتی دارند که به صورت قاچاق و از مبادی غیررسمی وارد کشور می‌شوند و هیچ نظارتی روی آن‌ها وجود ندارد و احتمال آلودگی آن‌ها نیز بسیار بالاست.

دیگر خبرها

  • نام بیماری ترانه علیدوستی اعلام شد
  • رفتاردرمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟
  • چرا اعتیاد به خرید افراطی داریم؟
  • ترک داروی مشهور لاغری چه عوارضی بر بدن دارد؟
  • قرص ناف کلید جادویی کاهش وزن؟