Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، افرادی که کارت سوخت خود را گم کرده‌ و خودرو به نام آن‌هاست تا روز سه‌شنبه (۳۰ مهر ماه)، باید از چهار رقم آخر سمت راست کد ملی به عنوان رمز کارت سوخت خود استفاده کنند، بر این اساس، در این مدت چهار رقم آخر سمت راست کد ملی شخصی که نام او در پشت کارت سوخت درج شده است، به عنوان رمز کارت سوخت، علاوه بر رمز جاری کارت‌ها در جایگاه‌های عرضه سوخت معتبر است؛ بنابراین چنانچه مالکان خودروها به هر دلیلی رمز کارت سوخت خود را فراموش کرده‌اند، می توانند از این امکان برای سوخت‌گیری از طریق کارت سوخت شخصی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین هنگام سوخت‌گیری با کارت سوخت شخصی، درصورت فراموش کردن رمز کارت سوخت و درخواست رمز مجدد می‌توان با وارد کردن رمز پیش فرض (چهار شماره سمت راست کد ملی) کارت را فعال کرد. لذا لازم است مالکان خودروها و موتورسیکلت‌ها که رمز کارت سوخت خود را فراموش کرده‌اند، ابتدا چهار رقم آخر کد ملی شخصی که نام آن در کارت سوخت درج شده را امتحان کنند؛ در صورت بروز خطا، جهت حذف رمز به مراکز نواحی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مراجعه کنند.

برای حذف رمز کارت هوشمند سوخت نیز لازم است تا افراد با مراجعه مالک به یکی از نواحی یا مناطق شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران در سراسر کشور و در دست داشتن مدارک هویتی لازم نسبت به این مهم اقدام کنند که درباره حذف رمز کارت هوشمند سوخت حضور مالک وسیله نقلیه جهت حذف رمز کارت الزامی بوده و درصورت درخواست توسط شخص دیگر با ارائه وکالتنامه محضری و یا برگه انحصار وراثت حذف رمز کارت سوخت امکان‌پذیر است.

در این بین، اشخاص حقیقی باید یکی از مدارک شناسایی مالک وسیله نقلیه (شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه) و اشخاص حقوقی، معرفی‌نامه رسمی سازمان مربوطه با درج شماره ملی به همراه کارت ملی نماینده معرفی شده، مدارک شناسایی وسیله نقلیه شامل کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه، تکمیل فرم درخواست رمز گشایی، با اصل کارت هوشمند سوخت که جهت حذف رمز کارت هوشمند سوخت الزامی است را به همراه داشته باشند.

در این باره فاطمه کاهی - سخنگو شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی گفت: اشخاص حقوقی به راحتی می‌توانند برای دریافت و تغییر رمز کارت سوخت خودرو مورد نظر اقدام و مشکلی برای این مساله وجود ندارد و این افراد نیز باید مانند افراد حقیقی روال را طی کنند.

به گفته وی، اگر اشخاص حقوقی رمز کارت سوخت خودرو را فراموش کرده‌ باشند باید با در دست‌داشتن مدارک و مراجعه به نواحی نسبت به حذف رمز اقدام کنند.

در صورت هر گونه ابهام و پرسش ضروری افراد می‌توانند با شماره تلفن 09627 مرکز پاسخگویی شرکت ملی پخش فرآورده‌های  نفتی تماس بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: كارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مهدی مهرانگیز با بیان اینکه در شماری از استان‌های کشور این سامانه راه اندازی شده است افزود: هم استانی برای دریافت پاسخ حقوقی خود می‌توانند صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ با این سامانه صحبت کنند و پاسخ خود را از وکلا دریافت کنند و بعد از ظهر نیز از طریق تماس با شماره ۱۲۹ به صورت گویا سوال مدنظر خود را پرسیده و جواب را دریافت کنند.

وی اضافه کرد: پیشنهاد دادیم که پاسخگویی حضوری البته به صورت رایگان هم داشته باشیم، زیرا برخی سوالات نیاز به توضیح بیشتر برای مردم دارد که قول داده شده این مورد هم انجام شود.

رئیس اداره معاضدت، وکالت اتفاقی و تسخیری و نائب رئیس شورای عالی مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: سامانه تلفنی ۱۲۹ در مرکز استان بوشهر با حضور رئیس کل دادگستری، هیئت مدیره مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با هدف تحقق سند تحول قضایی راه اندازی و افتتاح شده است.

عزالدین سلیمانی افزود: این طرح در ۲۸ استان کشور راه اندازی و شروع به کار کرده است تا مردم با تماس با این سامانه پاسخ سئوالات حقوقی خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه افزون بر ۶۲ وکیل در کشور در این طرح مشارکت دارند اضافه کرد: وکلا به صورت نوبتی و برحسب تکالیف قانونی خود برای پاسخگویی همکاری می‌کنند که همگی از مرکز وکلای قوه قضائیه هستند.

نائب رئیس شورای عالی مرکز وکلای قوه قضائیه بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کشور با سامانه ۱۲۹ تماس گرفته و مشاوره خود را دریافت کرده اند و درصد بالایی از پرونده‌های ورودی به اماکن قضایی از طریق این سامانه حل و فصل شده است.

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد
  • افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • سقف تراکنش های غیرحضوری در شبکه بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • ۷۰ درصد از مردم از کارت شخصی سوخت استفاده می‌کنند
  • توضیحات قوه قضائیه درباره یک خبر
  • امکان شکایت، ثبت دادخواست و انجام تمام عملیات حقوقی علیه مقامات دولتی وجود دارد
  • ممنوعیت ارسال اظهارنامه به مقامات دولتی/ امکان شکایت علیه مقامات دولتی وجود دارد؟