Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره الزام شهرداری تهران به بهسازی پیاده راه و انتقاد برخی از شهروندان مبنی بر توجه نداشتن مدیریت شهری به این موضوع و ارجاع آن به خود شهروندان گفت: بهسازی معابر شهری و ارائه انواع خدمات شهری بر عهده شهرداری مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: باید به این نکته آگاه باشیم که معابر و پیاده راه‌هایی که نیاز به بهسازی دارند باید کار مرمت و بازسازی آن از سوی شهرداری منطقه انجام شود، اما شهروندان نیز در زمان ساخت و ساز موظف هستند که معبر جلوی سازه خود را ترمیم و یا نوسازی کنند.

نوری در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری تهران می‌تواند با ادعای کسری بودجه بهسازی معابر و پیاده راه‌های پایتخت را به شهروندان محول کند، تصریح کرد: داشتن منابع کافی شرط ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان است و اگر در بودجه مالی شهرداری‌های مناطق محدودیت داشته باشد طبیعی است که کیفیت خدمات ارائه شده کاهش پیدا می‌کند.

او ادامه داد: اعتبارات شهرداری مناطق برای بهسازی معابر به‌صورت سالانه تخصیص پیدا می‌کند، اما باید توجه داشت که میزان اعتبارات تخصیصی با حجم تقاضای موجود در پایتخت همخوانی ندارد.

در ادامه اصغر عطایی مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا مدیریت شهری می‌تواند به دلیل محدودیت بودجه بهسازی معابر پایتخت را به شهروندان محول کند گفت: وظیفه مرمت و بازسازی معابر پایتخت از جمله پیاده راه‌ها بر عهده شهرداری مناطق تهران است، اما باید به این نکته توجه کرد اگر تخریب پیاده راه از سوی مالکی به صورت نقطه‌ای انجام شود وظیفه ترمیم آن بر عهده خود مالک است.

مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران افزود: برخی از شهروندان شاید تمایل داشته باشند که پیاده راه آن‌ها کیفیتی دو چندان با مصالح عالی داشته باشد که انجام آن نیز از ید شهرداری مناطق تهران خارج است.

بیشتر بخوانید: گزارشی از عملکرد مدیریت شهری در ارائه خدمت‌رسانی به زائران اربعین 

عطایی در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری مناطق با کمبود بودجه در حوزه بهسازی معابر پایتخت دست و پنجه نرم می‌کنند یا خیر، گفت: شهرداری تهران همواره برای بهسازی معابر و پیاده راه‌های پایتخت بودجه دارد.

او در واکنش به این موضوع که گاهی برخی حفاری‌ها از سوی پیمانکار شرکت‌ها انجام می‌شود و شهرداری منطقه ترمیم معبر را بر عهده نمی‌گیرد، گفت: در قرار داد‌های فی ما بین شرکت‌های حفار و شهرداری به ۲ شکل ترمیم خرابی‌ها انجام می‌شود که نوع اول آن به این شکل است که هزینه ترمیم معبر از سوی پیمانکار  به حساب شهرداری واریز می‌شود و سپس کار ترمیم معبر از سوی شهرداری منطقه آغاز می‌شود و در شکل دوم خود پیمانکار ترمیم معبر را پس از پایان عملیات حفاری را بر عهده می‌گیرد.

مدیر کل خدکات شهری شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری مناطق به ترمیم و بهسازی پیاده راه‌ها موظف هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۶۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس راهور پایتخت از وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها خبر داد.

ایسنا در خبری نوشت: سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در این نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

وی تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

وی افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899480

دیگر خبرها

  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • رفع آب‌گرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان صادر شد/انیروهای امدادی در حالت آماده باش