Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سید ناصر موسوی در زنجان درباره جدیدترین وضعیت نرخ مرغ در مراکز عرضه سطح شهر با بیان اینکه فعلا نرخ مرغ در همین سطح باقی می‌ماند، اظهار کرد: قیمت‌ها همیشه تابع عرضه و تقاضا هستند که با افزایش عرضه در چند روز اخیر، نرخ مرغ کاهش پیدا کرده و امروز به نرخ مصوب ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومانی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتحادیه مرغ، تخم‌مرغ و ماهی‌فروشان زنجان با اشاره به اینکه هفته گذشته نرخ مرغ گرم ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان بود، افزود: از چند روز گذشته سیر نزولی نرخ گوشت مرغ آغاز شده است و امروز نرخ دقیقا همان نرخ مصوب دولت است.

وی از افزایش جوجه‌ریزی مقطعی و افزایش مرغ در بازار خبر داد و اضافه کرد: هرآنچه در بازار مرغ رخ می‌دهد مقطعی بوده و همواره شاهد این نوسانات در طول سال بوده‌ایم.

موسوی با اشاره به اینکه امروز زنجان پایین‌ترین نرخ مرغ را در سطح کشور دارد، تصریح کرد: در برخی از استان‌ها نرخ مرغ ۲۰۰ تومان بالاتر است از همین رو مثل سال قبل ارزش قاچاق را ندارد.

نایب رئیس اتحادیه مرغ، تخم‌مرغ و ماهی‌فروشان زنجان با اشاره به اینکه با کاهش نرخ مرغ گرم میزان مصرف تغییر نکرده است، اضافه کرد: همچون روال قبلی میزان مصرف در حدود ۶۵ تا ۷۰ تن و در خود شهر زنجان ۳۵ تن است.

وی با بیان اینکه تولید مرغ در زنجان قطعا بیشتر از مصرف است، افزود: مازاد مرغ پس از تأمین نیاز استان به استان‌های دیگر از جمله تهران صادر می‌شود.

موسوی در پاسخ به این سؤال که آیا نرخ اقلام مختلف مرغ نیز روند نزولی به خود خواهد گرفت، تأکید کرد: اقلام مختلف مرغ همچون سینه، فیله و... تابعی از نرخ مرغ است و به‌طور حتم نرخ اقلام مختلف مرغ نیز کاهش می‌یابد، هرچند که گاها ارائه این خدمات توافقی است.

نایب رئیس اتحادیه مرغ، تخم‌مرغ و ماهی‌فروشان زنجان همچنین در رابطه با نرخ تخم‌مرغ نیز گفت: نرخ تخم‌مرغ مدتی است که ثابت و با شانه ۸ هزار تومان است.

وی افزود: ماهی قزل آلا نیز رنج ۳۰ هزار تومان است که البته بستگی به وزن دارد، هرچند که ماهی جزو سبد غذایی نیست و مصرف آن بسیار کمتر از مرغ است.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۷۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود

 اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت سکه یک کانال دیگر عقب‌نشینی کرد
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد؟
  • زلزله در بازار طلا و سکه/ کمر قیمت‌ها شکست
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد
  • مصرف ماهانه شکر به ۲۴۰ هزار تن رسید
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟