Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، غلامحسین شعرا عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون پایش قوانین و مقررات، رقابت و خصوصی سازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی فارس در این جلسه که با حضور اعضای آن برگزار شد، بیان کرد: در یکصد سال گذشته 20 هزار قانون درکشور تصویب شده است که در ادوار مختلف این قوانین ایجاد کننده چاله و ناهمواری بوده است و وضع موجود حاصل این قوانین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نباید ریشه تمام معضلات و مشکلات کشور را از تحریم و مسایل تحریم بدانیم بلکه آثار و تبعات این 20 هزار قانون است که کشور ما را درگیر کرده است.

شعرا با بیان اینکه اگر این 20 هزار قانون کارا و کاربردی بود کشور تا این اندازه آسیب پذیر نبود اظهارداشت: پتانسیل های ویژه ای در کشور وجود دارد که هر یک  می تواند ظرفیت عظیمی برای معرفی کشور در مجامع بین المللی باشد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس با برشماری آثار زیان بار قوانین زائد در کشور اضافه کرد: این قوانین هزاران چاله در عرصه تولید و فعالیت اقتصادی ایجاد کرده است به طوری که بر اساس استانداردهای جهانی رتبه کسب و کار کشور ما از بین 196 کشور در جایگاه 128 در جهان قرار دارد که این رتبه شایسته کشور ما نیست. 

وی ادامه داد: این درحالی است که کشورهایی مانند افغانستان در جایگاه 11، ترکیه در جایگاه 14 و گرجستان در جایگاه ششم قرار دارد.

شعرا عنوان داشت: از دیگر انتقادهای ما بر قانون تجارت است که مجلس ما پس از سالها 205 ماده این قانون را در دو ساعت تصویب کردند که فعالان اقتصادی انتقادهایی جدی بر این قانون دارند.

وی با ارائه پیشنهاد خاص کمیسیون پایش قوانین و مقررات اتاق بازرگانی فارس در خصوص قانون تجارت تصریح کرد: قانون جدید تجارت نه لایحه است و نه طرح به همین علت  می توان در مشروعیت لایحه تجارت ایجاد تردید کرد و تاکنون ما دراین کمیسیون 22 ایراد و انتقاد در این قانون را مشخص کرده ایم و به زودی پیشنهاداتمان در این زمینه را به استان ارائه خواهیم کرد.

شعرا افزود: آنچه به عنوان قانون تجارت مورد نظر است، قطعا طرح نیست چون امضای نمایندگان را ندارد؛ لایحه هم نیست چون منطق حقوق عمومی به ما می گوید، این، همانی نیست که در اختیار دولت بود لذا در اولین گام باید این مشکل اساسی برطرف گردد واز چهره قانون ابهام زدایی بشود. 

رئیس کمیسیون پایش قوانین و مقررات، رقابت و خصوصی سازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی فارس با اشاره به اهداف راه اندازی این کمیسیون بیان کرد:  این کمیسیون برای نخستین بار در اتاق بازرگانی فارس راه اندازی شده است که با توجه به برنامه ریزی های انجام شده روند این کمیسیون پایشی و چالشی خواهد بود و امیدواریم حاصل اقدامات ما دراین کمیسیون کمک به توسعه استان باشد.

وی اظهارداشت: برای این کمیسیون اهداف و برنامه ریزی مشخصی تدوین شده است و تلاش ما این است که معضلات و مشکلاتی که در روند فعالیت های کشور نقش ایضایی و چالشی ایجاد می کنند را شناسایی کنیم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی خصوصی سازی رقابت سلامت قوانین و مقررات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی در نوبت بررسی در مجلس است

ایسنا/زنجان رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تاکید کرد و گفت: این طرح در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در بازدید از کتابخانه عمومی علامه شیخ عبدالکریم زنجانی، اظهار کرد: اصلاح قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور ضرورت دارد.

وی افزود: در کمیسیون فرهنگی مجلس به مقوله کتابخانه‌های عمومی کشور و وضعیت معیشتی کتابداران توجه داشتیم و در همین راستا یک کمیته فرهنگی تشکیل شد تا اصلاح و رفع نواقص قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور را پیگیری کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیرو پیگیری‌های مستمر دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور، این طرح توسط کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصویب شده و در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس است.

این مسئول ضمن اشاره به سهم نیم درصدی کتابخانه‌های عمومی از درآمد شهرداری‌ها، تصریح کرد: در برنامه هفتم مجدانه تلاش کردیم این مقوله از حالت جواز خارج شده و به قانون تبدیل شود که شهرداری‌ها را  ملزم به پرداخت سهم نیم درصدی کتابخانه‌های عمومی از محل درآمدشان می‌کند.

آقاتهرانی در رابطه با بودجه فرهنگی سال ۱۴۰۳ علی‌الخصوص بودجه کتابخانه‌های عمومی کشور، عنوان کرد: اصلاح فرهنگ ضروری است و برای تحقق این مهم بایستی هزینه کرد. سرانه فرهنگ در کشور ما بسیار پایین است و کمیسیون فرهنگی مجلس برای دستیابی به اهداف فرهنگی تلاش می‌کند.

وی تصریح کرد: از کتابخانه تازه تاسیس علامه شیخ عبدالکریم زنجانی بازدید کردم و افتتاح چنین کتابخانه‌ای در یکی از مناطق محروم زنجان بسیار قابل تقدیر و مایه مباهات است و در بلندمدت شاهد آثار مثبت آن خواهیم بود.

آقاتهرانی گفت: متاسفانه در فضای سبز اطراف این کتابخانه شاهد حضور برخی معتادان هستیم و باید در نظر داشت یکی از دلایل دچار شدن این افراد به دام اعتیاد آن است که به چنین کتابخانه و مکان فرهنگی‌ دسترسی نداشته‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام ترکیب تیم ملی مچ اندازی برای رقابت در کیش
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| آرمان خالقی
  • پیشنهاد ادغام مراجع نظارتی دولت
  • آخرین وضعیت تفحص از شستا و اتاق بازرگانی در مجلس
  • ضرورت تحول در رویکرد مدیران دولتی
  • اعتماد به مردم در اقتصاد و تولید ثمربخش خواهد بود
  • طرح اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی در نوبت بررسی در مجلس است
  • الزام شهرداری‌ها به پرداخت سهم ۰.۵ درصدی کتابخانه‌های عمومی
  • سرانه فرهنگ در کشور ما بسیار پایین است
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟