Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@10:29:10 GMT

رژیم غذایی که به پوست آسیب می‌زند

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۸۹۳۱

رژیم غذایی که به پوست آسیب می‌زند

ایسنا نوشت: نتایج یک تحقیق در اتریش نشان می‌دهد که برخی رژیم‌های غذایی کتوژنیک ممکن است التهاب پوست را تشدید کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ نتایج بررسی‌های انجام شده روی موش‌های آزمایشگاهی حاکی از آن است که انواعی از رژیم‌های غذایی کتوژنیک که حاوی مقدار بالایی از چربی هستند می‌تواند التهاب پوست را تشدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان به افراد مبتلا به بیماری پسوریازیس توصیه می‌کنند از چنین رژیم‌های غذایی پرهیز کنند.

افراد اغلب به منظور کاهش وزن این رژیم غذایی را دنبال می‌کنند زیرا بدن را به سمت وضعیت کتوزیس هدایت می‌کند. در این وضعیت بدن برای تامین انرژی به جای کربوهیدرات‌ها از چربی استفاده می‌کند.

برخی مطالعات حاکی از آن است که رژیم غذایی کتوژنیک به کنترل علائم دیابت نوع ۲ و پیشگیری از افت شناختی کمک می‌کند و گروهی از پزشکان به افراد مبتلا به صرع توصیه می‌کنند برای کاهش موارد تشنج، رژیم غذایی کتوژنیک را رعایت کنند. هرچند این نوع از رژیم غذایی نیز می‌تواند با خطرات و عوارض جانبی همچون علائم مشابه با آنفلوآنزا و ضایعات پوستی همراه باشد.

اکنون آزمایشات انجام شده روی موش‌های مبتلا به التهاب پوستی مشابه با پسوریازیس نشان می‌دهد که برخی رژیم‌های غذایی کتوژنیک که حاوی مقادیر بالایی از چربی هستند ممکن است چنین مشکلات پوستی را تشدید کنند.

محققان اتریشی اظهار داشتند: این مطالعه به درک جامع‌تری از تاثیرات احتمالی رژیم غذایی کتوژنیک حاوی سطح بالایی از چربی بر التهاب پوست منجر شده و تاکید کننده اهمیت ترکیب اسیدهای چرب در رژیم غذایی است.

محققان در مطالعات خود روی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند رژیم‌ غذایی کتوژنیک با چربی بالا می‌تواند التهاب پوستی را در موش‌ها افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتریش انرژی پوست رژیم های غذایی موش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر آنلاین، دوش‌های کوتاه ممکن است آنطور که باید و شاید در نگاه شما قدرت تمیزکنندگی نداشته باشند، اما در مقابل این نکته را هم در نظر داشته باشید که دوش‌های طولانی‌تر می‌توانند پوست شما را کم‌آب کنند. افزون بر تعیین مدت زمان مناسب برای حمام، باید دمای آب را نیز در نظر بگیرید.

دوش گرفتن چقدر باید طول بکشد؟

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا (CDC)، میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

پوست نیز مانند اندام‌های داخلی بدن به آب نیاز دارد و به گفته متخصصان پوست، حداکثر زمان توصیه‌شده برای دوش گرفتن حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه است؛ در واقع این زمان برای پاکسازی و آبرسانی پوست کافی است.

طبق استانداردهای پزشکی و علمی، اگر پوست خشکی دارید یا به اگزما دچار هستید، دوش‌های کوتاه‌تر با آب ولرم به شما توصیه می‌شود. علاوه بر این، اجتناب از دوش آب گرم در فصول سرد بسیار مهم است، زیرا گرما می‌تواند به سطح پوست آسیب برساند و می‌تواند منجر به التهاب و افزایش علائم اگزما شود.

نحوه صحیح استفاده از انواع محصولات مراقبت پوست برای حفظ شادابی و سلامت

معایب دوش‌های طولانی

هدف از دوش گرفتن، آبرسانی و تمیز کردن پوست است، اما بد نیست بدانید دوش آب گرم برای مدت طولانی، چربی‌های طبیعی پوست را از بین می‌برد، منافذ پوست را باز می‌کند و اجازه می‌دهد رطوبت از آن خارج شود؛ که مجموعه‌ی این عوامل در درازمدت سبب خشکی شدید پوست می‌شوند.

برای حفظ رطوبت، معمولاً استفاده از مرطوب‌کننده و لوسیون بدن بعد از دوش گرفتن توصیه می‌شود زیرا باعث می‌شود رطوبت در پوست بماند و از آن خارج نشود.

معایب دوش‌های کوتاه

دوش‌های کوتاه نیز به نوبه خود مشکلاتی را ایجاد می‌کنند؛ به طور کلی می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین ایراداتی که به دوش‌های کوتاه‌مدت وارد است، این است که شاید به طور کامل پوست را تمیز نکنند. اگر پوست به درستی تمیز نشود، ممکن است باعث عفونت‌های پوستی شود.

با استناد به شواهد و داده‌های موجود، همه ما یک‌سری باکتری‌ها و ارگانیسم‌های طبیعی داریم که روی پوست زندگی می‌کنند و ما از این مورد با عنوان «فلور طبیعی» پوست یاد می‌کنیم. فلور طبیعی از پوست ما در برابر آسیب‌ها و صدمات محافظت می‌کند. اگر این تعادل در اثر استحمام زیاد و طولانی به سمت رشد بیش از حد فلور طبیعی متمایل شود، ممکن است خطر عفونت پوست افزایش یابد و اگر کوتاه و کم حمام کنیم، این فلور به سمت ناسالم بودن میل می‌کند و بوی بدی را روی بدن به جا می‌گذارد.

۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد

نحوه صحیح دوش گرفتن

روند استحمام به اندازه دفعات و مدت‌زمان آن اهمیت دارد. راه‌های زیادی برای حمام کردن وجود دارد، اما ساده‌ترین و ملایم‌ترین راه استفاده از دست‌هایتان است. مراحل یک دوش اصولی عبارتند از:

بدن را با آب گرم (نه داغ) خیس کنید. از صابون یا شامپوی بدن استفاده کنید و با کفِ دستان خود بدنتان را بشویید. پس از آن به سراغ شست‌وشوی موها بروید. سعی کنید به‌گونه‌ای زمان‌بندی کنید که این کارها را در طول مدت ۱۰ دقیقه الی یک ربع انجام دهید. در آخر و پس از خروج از حمام، با حوله بدنتان را کامل خشک کنید و بعد از خشک شدن از کرم‌های مرطوب‌کننده استفاده کنید؛ با این کار از بروز خشکی و احساس کشیدگی در پوست جلوگیری می‌کنید.

کد خبر 846553 منبع: خبرآنلاین برچسب‌ها سلامت خبر مهم پوست

دیگر خبرها

  • مواد غذایی ضد التهاب
  • بررسی نقش روتین پوستی در سلامت پوست
  • بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • نحوه صحیح استفاده از انواع محصولات مراقبت پوست برای حفظ شادابی و سلامت
  • شکم تخت می‌خواهید؟ | ۷ ماده غذایی مفید و موثر برای چربی‌ سوزی شکم
  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • یک ترکیب رویایی برای پوست
  • خودآزاری با برخی رژیم‌های غذایی!